Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - המוכר צין כי אופניים שהיו על הרכב נפלו וכתוצאה מכך נפגע הגג, חלון אחורי נשבר , עוד קצת מכות פחות. ירידת ערך של 6%. סיכמנו על מחיר נח. השאלה - האם זה שווה ? מצרף את פרטי המקרה

"בבדיקת הרכב המבוטח אובחנו הנזקים הבאים: פגיעה תאונתית בחלקו האחורי עליון של המרכב. דלת תא מטען, פח מרזב גג שמאלי, פח מרזב גג ימין, , כנף אחורי ימנית, כנף אחורית שמאלית, ופגש אחורי בצידו הזמאלי - ניזוקו וטעונים תיקון.

הייתה עבודת פחחות.

שמשה אחורית הוחלפה + גומיות

דעתכם ?

פורסם

איזה רכב? איזה שנה?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש פה יותר מידי דברים שתוקנו לרכב חדש יחסית.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר נוח למי?

האם זה רכב שנמכר בדר"כ במחיר מחירון ואתה רוכש אותו עכשיו ב25% פחות?

יותר מדי פרטים חסרים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון את ירידת הערך גבוהה יחסית וזה ברור למה(המון עבודת פחחות של חלקים שאי אפשר להחליף עם ברגים).

אתה קונה פה מאוד בזול(מקווה בשבילך) ומוכר מאוד בזול - אם אתה קונה את הרכב ל10 שנים עכשיו אז זה יכול להיות רעיון טוב(הכי חשוב שתהיה הוכחה על הנזק שקרה רק מאופניים - לא הייתי קונה בלי תמונה של הרכב לפני התיקון) אם אתה מתכנן לקנות לשנתיים-שלוש ולמכור לא הייתי מכניס את הראש שלי למיטה הזאת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רק לי מפריע הנוסח שמתחיל ב"נזק תאונתי"?

גם יותר מידי חלקים הוחלפו לדעתי בכדי שזה יהיה מנפילת אופניים, כפי שציינו לפני לא הייתי רוכש ללא תמונות של הנזק (אמור להיות כחלק אינטגרלי גם מדוח השמאות לדעתי)

פורסם

גם נפילת אופניים היא "נזק תאונתי". להבדיל מנזקי מזג אוויר או נזקי טרור.

מסכים כי לאור תאור היקף הנזק נראה שהאופניים נפלו על האוטו מקומה רביעית. בכל מקרה לתיקון פחחות בגג משמעות מסחרית גבוהה מאוד, לא משנה אם האוטו התהפך או שסתם נפלו עליו 300 קילו נוצות פוך.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תיאור שמזכיר לי מישהו שנסע לאחור בחניון עם מתלה אופניים שהיה מולבש על הדלת האחורית, הנגיעה בקיר שברה חלון אחורי, קרעה את קצות הגג ועיקמה מעט את קורה C . במקרה שאני מכיר הוחלפה הדלת האחורית כולה הכיפוף בגג נותר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
"בבדיקת הרכב המבוטח אובחנו הנזקים הבאים: פגיעה תאונתית בחלקו האחורי עליון של המרכב. דלת תא מטען, פח מרזב גג שמאלי, פח מרזב גג ימין, , כנף אחורי ימנית, כנף אחורית שמאלית, ופגש אחורי בצידו הזמאלי - ניזוקו וטעונים תיקון.

הייתה עבודת פחחות.

שמשה אחורית הוחלפה + גומיות

דעתכם ?

לאור הנזק הרשום משני צידי הרכב קשה לי להאמין שמדובר באופניים שנפלו מהגג אלא מתאונה קצת יותר רצינית.

תחפש רכב אחר, המוכר מנסה לסבן אותך

פורסם

בשוק מוצף בכלי רכב כמו בישראל - אין סיבה אמיתית להכניס ראש בריא למיטה חולה, מה ש"תרוויח" עכשיו (יתכן) שתפסיד כפליים במכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...