Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נמאס לי לשלם כסף לשואב אבק בתחנות דלק ופה אתם נכנסים לתמונה -

המלצה לשואב אבק לרכב, גם אמזון זאת אופציה מעולה (בעיקר כשהמשלוח להזמנה מעל $50 היא חינם לישראל).

ראיתי כמה דגמים עם ביקורות טובות באמזון, אך אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

תקציב סביב ה-$50.

יאללה שוווט!

פורסם

לי יש כזה כבר כמה שנים:

https://www.toolsworld.co.il/items/1266225

מרוצה מאוד, יכולת שאיבה לא רעה ולתחזוקה עושה עבןדה טובה מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה!

אני נוטה להעדיף אחד שמתחבר למצת של הרכב ולא אלחוטי - משהו שישמש לתחזוקה שוטפת ואפשר לאחסן בתא המטען.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יודע שזה הרבה מעבר לתקציב ולא בדיוק המוצר שעלה לך בראש, אבל אם במקביל אתה צריך גם שואב אבק לבית, קנה דייסון 10.

זה הרבה יותר חזק מכל השואבים שמתחברים למצת, זה מושלם לניקוי הרכב, יש לזה ראשים לכל דבר אפשרי ואם כבר צריך שואב לבית, אז למה לקנות עוד משהו בנפרד? לדעתי חבל לקנות שואב אבק שתופס לך מקום בתא המטען במידה ואתה תמיד מנקה את הרכב בחניה של הבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

שואב שעולה 50 שקל אולי לא, אבל black and decker זאת חברה רצינית עם שואב שלא עושהה רק רעש.

אני כבר שנים שואב רק איתו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...