Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחר חיפוש מקיף בכל הפורום,

לא מצאתי אף מוסך שיותר מבנאדם אחד המליץ עליו.

אני רוצה לבדוק רכב לפני קנייה מסוג טויוטה קורולה 2003 עם 200K קילומטר.

כמובן שזה חייב להיות מקצועי בעיקר הבדיקה של המנוע, למרות שזה לא רכב חדש,

אני כן מתכוון לתחזק אותו ולשמור עליו כך שיסע עוד 10 שנים לפחות.

ולכן חייב להסתמך על בדיקת המוסך לביצוע הקנייה.

אודה להמלצות בנושא

תודה בראש

פורסם

יש לי קורולה 2003.

בשוק המכוניות היום אני מניח שהוא נמכר לך בין 9 אלף ל10 אלף שח. מחיר שהוא מוגזם ואני אתה תבין מדוע.

בדגם הזה יש פגם במנוע שיוצר בעיות בוצה, אכילת שמן ובסופו של דבר הרס של המנוע במיוחד ברכב שלא בזמן וכמו שצריך במשך השנים. אם תחפש ביד 2 "הוחלף מנוע" אתה תתקל בקורולות כאלו (הבעיה הייתה קיימת רק בדגם שלפני מתחילת הפנים הדגמים שהגיע ב2005 אין להם את הבעיה הזו ויש להם גריל שונה ועוד כמה דברים).

הרכב הוא לא מצטיין בבטיחות, רק 2 כריות אוויר ובלי esp, בלי קשר ביטוח החובה יקר יותר בגלל זה.

בכסף הזה הייתי אולי רוכש מיצובישי לנסר 2006 או פוקוס 2008 בכלל עדיפה.

יש לי את הרכב הזה הרבה שנים ולא הייתי ממליץ עליו מסיבות המחיר והמנוע הבעייתי והיעדר הבטיחות. בפורום נתקלתי במשך השנים לא באחד ולא בשנים שהלך להם המנוע.

פורסם

אכן שמעתי על זה וקראתי לא מעט נושאים שפתחו פה בפורום,

לפי מה שקראתי בשעתיים האחרונות זה נראה שזה לא מוחלט,

הרבה העידו (אומנם זה היה לפני הרבה שנים) על כך שיש להם את הרכב והוא עבר את ה-160K

ולא היו שום בעיות, מנגד היו כאלו שטענו שזו בעיה קיימת ומוכרת.

הרכב אכן נימכר במחיר הזה, אבל לא מצאתי עד כה אף תחלופה אחרת שתשרת אותי,

אני צריך רכב שיכול לעלות את העליות לירשולים עם 5 אנשים בלי בעיה, ואם ספציפית ברכב הזה החליפו את המנוע בזמן,

או שטיפלו בו כמו שצריך (מה שהמוכר אמר שרק עד לא מזמן הרכב טופל רק במורשה) אז לדעתי הוא יחזיק עוד 100K יפה מאוד.

בנוסף שאין שוק למכוניות טובות במחיר הזה, שזה די הפתיע אותי, אין אף לנסר עם קילומטרז׳ הגיוני (פחות מ200K) במחיר הזה,

וגם לא פוקוס, ובטח לא טויוטה.. אז אם מישהו מוכר אנצל את ההזדמנות לבדוק אותו לפחות, לדעתי שווה את זה לא? (האם אפשר להבין שהמנוע כן בעייתי עוד לפני המוסך?)

פורסם

אישית יש לי כמעט 260k והוא צורך שמן כבר כמה שנים ובהרבה מודעות שנתקלתי בהם הרבה החליפו בין 200k ל300מנוע. בסופו של דבר בהיבט של הוצאה מדובר ב5-6 אלף למנוע מפרוק. הייתי אם כבר מחפש דגם שנת 2006 אם כבר.

פורסם

טוב, מסתבר שיש את המרקט פלייס של פייסבוק שלא ידעתי עליו,

ולא חסר שם מבחר של כל מכוניות, מאוד מוזר שכמעט(חוץ מסוחרים) לא מפרסים ביד2.

נניח את הקורולה יש רק מודעה אחת וגם של טריידאין.

אז אתה אומר שמ-2006 כבר לא הייתה הבעיה הזו במנוע, מה שהופך את הרכב ליותר אטרקטיבי?

אם כי המחיר לדעתי עולה לאזור ה-15 אש״ח(לרכב שמור).

אני מכוון לאזור ה-11 אש״ח עם יישור קו רציני להגיע ל-13.

בעיקר חשוב לי שיראה טוב (הראנאיקס נראה טוב עיניי, הלנאסר האצב׳ק נראת טוב) ושיסחוב 5 אנשים בעליות של ירושלים בקלות.

יש המלצות?

• תוכן חדש...