Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנסיעה בעיר, עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה לרכב עד 65,000 (אפשר לגלוש טיפה) כדי שישמש אותי לנסיעות בתוך העיר.

לאשתי יש רכב שקיבלה מהעבודה והוא משמש כרכב העיקרי. עיקר השימוש שלי הינו לקחת את הבן שלי לגן ולנסוע לעבודה (זה מסתכם ב-15 ק״מ ביום).

עד היום נסעתי בגולף חדשה אך לרוע מזלי גנבו לנו את האוטו ונשארנו עם כספי הביטוח.

החלטנו שאנחנו לא רוצים להשקיע כסף בחדשה ולנסות למצוא רכב יד 2 מפרטי או ליסינג אבל אני חייב להיות גלוי, אני פשוט שונא את זה.

יש ברשת כל כך הרבה דעות ואני פשוט לא יודע על מה להסתכל.

מה אני מחפש ברכב?

1. בטיחות - אני לוקח את הילד שלי לגן, חשוב לי שיהיה בטיחותי עם מערכות מתקדמות.

2. ביצועים - אני לא יודע כמה זה אפשרי בתקציב הנוכחי, אבל אחרי שנסעתי בגולף, הייתי שמח לרכב שמגיב מהר כשלוחצים על הגז.

3. מולטימדיה - בגולף היה לי CarPlay והחוויות מולטימדיה שם הייתה מושלמת. יש משהו כזה בתקציב נמוך יותר?

הסתכלתי על איביזה, קליאו, ג׳אז, i20 והדעות עליהן הן רבות. אף אחת לא מושלמת.

מישהו יכול להמליץ על משהו אחר?

האם עדיף לקנות מפרטי או מליסינג?

האם יש בעל מקצוע שיכול לחפש רכב עבורך? נדל״ן רכבים? :)

תודה רבה לכולם וחג שמח.

פורסם (נערך)

תבדוק את הספארק מ2016 בתקציב שלך אתה יכול לרכוש אפילו 2018 ברמת גימור הגבוהה ביותר שמגיעה עם הנעה וכניסה לא מפתח מולטימדיה מקורית עם קאר פליי(לפי מחירון כמובן) אבל....עד 2019 הספארק הגיעה רק עם מובילאיי אם יש לך אפשרות לחריגה קלה בערך 4000 ש"ח לדעתי לא סגור על זה אתה יכול לקנות ספארק 0 ק"מ רמת גימור LT+ שמגיעה עם הקאר פליי ועם מערכת סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית אבל עם גיר רציף שנחשב קצת רועש ולא הכי חסכונית אבל חסכונית יותר מפיקנטו וi10

יש לך גם הונדה גאז 2015 שתיהיה חזקה יותר ומרווחת יותר מהספארק ברמת גימור קומפורט שרק בקומפורט ומעלה היא מערכות קצת יותר מתקדמות אבל די קשה למצוא אחת כזאת בתקציב

כמובן שאר חברי הפורום יציעו עוד אופציות (או יקטלו אותי [emoji6][emoji57])

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
פורסם

בתוספת של כמה אלפים תוכל לרכוש ספארק חדשה מליסינג 0 ק״מ.

יש מערכות בטיחות אקטיביות ו 10 כריות אוייר, כיוון שהגיר הרציף בעל יחסי העברה היא שקטה מאשר ספייס סטאר למשל.

אם אתה מחפש רכב מרווח יותר הגאז תתאים, מאחור מאוד מרווחת, חסכונית אבל לא חזקה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני חושב שמבחינת הצרכים האמיתיים שנרשמו בהודעת הפתיחה, ספארק מהדגם החדש מתאימה מצויין.

אבל מהבחינה הרגשית, אחרי שגולף נגנבה ואין חשק ליפול חזק לרכב מיני ופחות איכותי , אולי משהו כמו מאזדה 2 תרגיש יותר נחמד.

גם צריכת דלק לא פקטור בכמות הנסיעות המזערית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם אני חושב שמבחינת הצרכים האמיתיים שנרשמו בהודעת הפתיחה, ספארק מהדגם החדש מתאימה מצויין.

אבל מהבחינה הרגשית, אחרי שגולף נגנבה ואין חשק ליפול חזק לרכב מיני ופחות איכותי , אולי משהו כמו מאזדה 2 תרגיש יותר נחמד.

גם צריכת דלק לא פקטור בכמות הנסיעות המזערית.

מאזדה 2 מהדור השני יש מערכות בטיחות היא נכנסת לו בתקציב?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

לרמת אבזור דינמיק 2016 ( זה בערך מה שכנכס לתקציב ) יש בלימת חירום עירונית והתראה על סטייה מהנתיב. רמת בטיחות 6.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב שלו תיכנס, יש בלימה אוטונומית והתראה על סטוה מנתיב החל מרמת איבזור דינמיק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לכולם על ההצעות, אני בהחלט אסתכל על הספארק.

לגביי השברולט בכללי, ראיתי שהשוק שלהם לא טוב, כלומר שווי הרכב ממש צונח. רציתי לדעת אם זה לא סיכון עם הספארק?

לגביי מאזדה 2, הייתם מציעים לקנות מליסינג או פרטי?

פורסם

אם מזדה 2 מליסינג רק תבדוק שזה לא רמת איבזור אקטיב.

בתור קונה לך ירידת ערך גבוהה יותר בספארק טובה כי אתה קונה רכב חדש יותר, כשתהיה הקונה גם תפסיד אך ככל שהרכב ישן יותר ירידת ערך תהיה קטנה יותר.

פורסם

לא הבנתי את המשפט האחרון שרשמת.

אם קונים מאזדה 2 בת שלוש ב65 אלף שקלים, ירידת ערך שלה ב 3 השנים הבאות תהיה יותר קטנה מאשר בספארק חדשה ב 65-67 אלף שקלים מליסינג 0 קילומטרים.

לערכתי ההפרש יהיה כ- 15 אלף ₪ בעוד 3 שנים. גם כרכב מאזדה איכותית ומהנה יותר.

פורסם

התכוונתי לירידת ערך של השברולט,אשר בהתחלה תהיה גבוהה יותר.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...