Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר על דגם הדיזל - C3 פיקאסו דגם מנוע : 9HP , מחפש את המק"ט של המזרקים להזמנה מחול , המחיר בארץ על גבול הלא הגיוניים.

קוד מנוע :

[TABLE=class: table, width: 1020]

[TR=bgcolor: #F5F8FA]

[TD=class: table_ td-width50pc]TURBO DIESEL DV6DTED[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עריכה אחרונה על ידי Bigmx
פורסם (נערך)

0445110340 זה לא טלפון. זה מקט.

וזה בערך יעלה 140£ למזרק. צריך ארבעה.

רוצה תוצרת בוש מקורי ? מטפס כבר ל 240£

חפש מק"ט פנימי של Bosch :

0986435203

בארץ לדעתי המחירים מתחילים ב ₪1500 למזרק אבל אני לא הכי מעודכן. בטח יותר לכיוון ₪2000 . כמה הציעו לך במוסך ?

הייתי גם בודק מחיר אצל הפולני . שלח מייל הסבר בצירוף מספר שילדה והוא כבר יתן לך הצעה. תזכור שיהיו מיסים בדואר אויר . תניח שהמס יגיע ל 50% במקרה הרע.

אני מכיר אחד משוגע שטס אליו לקנות חלפים. יש מחר טיסה ב wizzair . ₪768 הלוך ושוב.

דרך אגב שמעתי על מישהו בארץ שמשפץ מזרקים. לא בטוח שהייתי בוחר בדרך הזו אבל היא זולה משמעותית לטווח הקצר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

1980S5.

זה המקט המקורי, במקרה יש לי רכב עם מנוע זהה. מה התקלה שש שבגללה אתה מתכוום להחליף מזרקים?

https://spareto.com/products?keywords=1980S5

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
תשלח מספר שילדה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

0445110340 זה לא טלפון. זה מקט.

וזה בערך יעלה 140£ למזרק. צריך ארבעה.

רוצה תוצרת בוש מקורי ? מטפס כבר ל 240£

חפש מק"ט פנימי של Bosch :

0986435203

בארץ לדעתי המחירים מתחילים ב ₪1500 למזרק אבל אני לא הכי מעודכן. בטח יותר לכיוון ₪2000 . כמה הציעו לך במוסך ?

הייתי גם בודק מחיר אצל הפולני . שלח מייל הסבר בצירוף מספר שילדה והוא כבר יתן לך הצעה. תזכור שיהיו מיסים בדואר אויר . תניח שהמס יגיע ל 50% במקרה הרע.

אני מכיר אחד משוגע שטס אליו לקנות חלפים. יש מחר טיסה ב wizzair . ₪768 הלוך ושוב.

דרך אגב שמעתי על מישהו בארץ שמשפץ מזרקים. לא בטוח שהייתי בוחר בדרך הזו אבל היא זולה משמעותית לטווח הקצר.

1980S5.

זה המקט המקורי, במקרה יש לי רכב עם מנוע זהה. מה התקלה שש שבגללה אתה מתכוום להחליף מזרקים?

https://spareto.com/products?keywords=1980S5

היי תודה לכולם , התקלה שהמפלס של השמן עולה בעקבות סולר שנכנס אליו (כחצי ס"מ ל 1000) ובבדיקה של המוסך הם קבעו שהמזרקים מטפטפים , צריך לציין שהאוטו מניע בנגיעה , גם שהוא קר / חם / אחרי ישיבה ארוכה אבל אני נוטה להאמין במוסך (הציעו 5000+על 4מזרקים)

יש לי ידיים טכניות וראיתי את מיקום המזרקים , לא נראה בעייתי לעבודה ביתית אבל המחיר מטורף

מספר שלדה : VF7SH9HP8DT501269

פורסם (נערך)

כמה ק"מ עשה האוטו? מאיזה מוסך קיבלת את ההצעה? מורשה יבואן?

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

רק תהיה מוכן להוציא את השייבות שנמצאות בתחתית המזרקים, לפעמים הן נשארות למטה וצריך לשלוף אותם ולנקות טוב לפני הרכבה חדשה.

פורסם (נערך)

שמע , ₪5000 (זה כולל מע''מ?) למזרקים מקוריים (בוש) זה לא נורא . תחשוב על זה.

אבל , אם זה לא פותר את בעית המהילה שיחזירו את הישנים חזרה ויזכו אותך . תשמור על הישנים .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
כמה ק"מ עשה האוטו? מאיזה מוסך קיבלת את ההצעה? מורשה יבואן?

שנת 2013 , 200 אלף קילמוטר , מוסך גבע למקוריים

פורסם
תבצע בדיקה למזרקים. יש מדריך שלי בשרשור הפרוייקטים תחת קיה מגנטיס.

היי חיפשתי בשרשור שלך ולא מאתי , אשמח להפנייה

• תוכן חדש...