Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 40,000 חסכוני 1:18 ומעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני רווק, עושה 30,000-40,000 קמ בשנה. זקוק לרכב חסכוני מאוד אך גם אמין.

היום אני עם יודנאי I30, לא רואה מוסך, די מבסוט על הרכב, רק העניין החסכוני חשוב לי.

מחפש רכב שעושה 1 ל 18 ומעלה, תקציב של עד 40, 45,000 שח

אני קצת בור בעולם הרכבים...מהמחקר הקצרצר שעשיתי בימים האחרונים, היו כמה אופציות ביחס לרכבים שנוסעים הרבה:

דיזל

היברידי

הוצע לי הרבה פעמים לקחת פלואנס דיזל, אך אני לא בטוח לגבי נושא האמינות עם הרכב

ולגבי ההיבדיריות - אני תוהה האם זה חכם וכיצד לבצע רכישת "היברידית יד 2" בגלל חיי הסוללה...

אודה לכם לעזרתכם !

עריכה אחרונה על ידי fridenko87
פורסם

ייתכן כי טויוטה פריוס תתאים לך. היא חסכונית מאוד וניתן לבטח את הסוללה בסכום שנתי נמוך (כ-300 ש"ח לדעתי) וכך להימנע מתשלום של כמה אלפים בהחלפתה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הארכת אחריות לסוללה היברידית לרכב עד גיל 12.

השאלה איזה שנתון ייכנס לך בפריוס.

רנו פלואנס דיזל מומלצת יותר עם גיר ידני.

הייתי בודק גם הונדה ג'אז היברידי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי שוקל טיוטה אייגו / יאריס או טיוטה פריוס לשים לב שרכבים שמתקדמים לאיזור ה70 אלף קמ ככל הנראה בקרוב תצטרך ללכת להחלפת סוללה

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

פורסם

מה הקשר בין טויוטה אייגו לרכב היברידי ?

אייגו זה רכב מיני עם מנוע 1000 שבגרסה הרובוטית (הם כותבים אלקטרונית ושיכתבו עד מחר) רחוק מלהיות נעים לנסיעה עירונית ובבינעירוני הנסיעה איתו תהיה גיהנום.

יאריס היברידי אם ימצא במחיר הזה אז ניחא אבל הפריוס לטעמי עדיפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ידני בא בחשבון?

אם כן - סיטרואן C3 פיקאסו HDI, רנו פלואנס DCI.

אם לא - בהנחה שאתה נוסע רוב הזמן מחוץ לעיר, הגרסאות הרובוטיות של שתי המכוניות שציינתי יתאימו לך גם כן, כמובן שכדאי לבדוק שהתיבות במצב טוב שלא תוציא הרבה כסף אחר כך. גם מגאן אסטייט או מגאן הצ'באק DCI יכולות לבוא בחשבון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה הקשר בין טויוטה אייגו לרכב היברידי ?

אייגו זה רכב מיני עם מנוע 1000 שבגרסה הרובוטית (הם כותבים אלקטרונית ושיכתבו עד מחר) רחוק מלהיות נעים לנסיעה עירונית ובבינעירוני הנסיעה איתו תהיה גיהנום.

יאריס היברידי אם ימצא במחיר הזה אז ניחא אבל הפריוס לטעמי עדיפה.

שאל לגבי רכב עם תצרוכת דלק עניתי,

מה הקשר? שאייגו עושה אחלה תצרוכת והוא רכב נהדר למי שמחפש רכב חסכוני שהוא נותן תצרוכת כמעט כמו הייבריד.

החלטה שלו אם ללכת או לא ללכת אבל שידע שזה רכב מצוין ואמין בנוסף להייבריד

פורסם
שאל לגבי רכב עם תצרוכת דלק עניתי,

מה הקשר? שאייגו עושה אחלה תצרוכת והוא רכב נהדר למי שמחפש רכב חסכוני שהוא נותן תצרוכת כמעט כמו הייבריד.

החלטה שלו אם ללכת או לא ללכת אבל שידע שזה רכב מצוין ואמין בנוסף להייבריד

האייגו רחוק מלהיות רכב נהדר, בטח למי שנוסע 40 אלף ק"מ בשנה.

40 אלף ק"מ בשנה רצוי מאוד להעביר ברכב נוח (ועדיף גם שיהיה לו מספיק כוח).

האייגו בסדר כמכונית עירונית, אין לי ספק שאפשר לצאת איתה מחוץ לעיר, אבל זאת בהחלט לא צריכה להיות ההמלצה הראשונה כשמדובר על 40 אלף ק"מ בשנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ב 40K אתה תקנה פיריוס שחוטה גמורה שאנסו לה את הצורה. הדלק והסוללה אלו הצרות האחרונות שיהיו לך.

חסכוני? סופר מיני ידנית. רוצה רק אוטומט? ג'אז או יאריס דור קודם.

פורסם

פלואנס דיזל ללא ספק, גם תהיה יותר נוחה מכל יפנית היברידית, זה לא פחות חשוב לנסועה שנתית גבוהה.

כמו כן עוד אופציה זה לשים מערכת גז על היונדאי שלך ולנסוע איתה עוד כמה שנים. תוך שנה אתה מחזיר את עלות ההתקנה ומשם מתחיל לחסוך נטו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
ייתכן כי טויוטה פריוס תתאים לך. היא חסכונית מאוד וניתן לבטח את הסוללה בסכום שנתי נמוך (כ-300 ש"ח לדעתי) וכך להימנע מתשלום של כמה אלפים בהחלפתה.

החידוש שנתי רק אם עושים עד 15K ק"ם בשנה.. פותח השירשור יצטרך לעשות 2-3 חידושים בשנה. עם 2 אין בעיה לדעתי, 3 כבר לשיקולו.

פורסם

צריכת דלק היא רק חלק מההוצאות. יש להסתכל על התמונה כולה. יש לקחת בחשבון גם את עלות הטיפולים וירידת הערך. וגם עד כמה פות"ש מוכר לשלם בנוחות תמורת חסכון. ניסאן אקו מיקרה למשל הוא יוכל לרכוש אילו מ-2016, ויקבל צריכת דלק דומה למבוקש - אך האם הוא יסכים לשלם את המחיר בנוחות? שיקול שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי חברים, תודה רבה על העצות !!

כמה דברים שחשוב להוסיף, אני מחפש רק רכב אוטומתי, הנסיעות לרוב הן בינעירוניות עד 40 קמ בשנה

אני יכל להתגמש עד 45K במחיר, וכן אני צריך רכב חזק זה אומר מנוע 1600 ומעלה בגלל סוג הנסיעות

הציעו לי עד עכשיו פלואנס בגדול, שאין לי מושג בכלל לגבי הדגם הזה, ביד שניה ומעלה.

לגבי ההיברידיות...מפחיד אותי עניין הסוללה שתלך....שזה מה שהבנתי הבעיה בהיברידיות יד 2...

די אבוד פה...

פורסם

רכב חזק לא אומר שאתה צריך מנוע 1.6.

מנוע טורבו דיזל של הפלואנס הוא 1.5 והוא סוחב יותר טוב מכל מנוע 1.6 אטמוספרי שנהגתי עליו.

נפח מנוע זה לא הכול, יש הספק ויש מומנט שצריך לתת להם חשיבות, ולנפח מנוע לא צריך לייחס חשיבות גדולה מאוד כשאנחנו בעידן של מנועי טורבו.

אני הייתי מחפש פלואנס או מגאן פרטית (לדעתי המגאן נוחה יותר, האסטייט מורכבת בספרד ולפי מה שהסביר חבר שעובד בקרסו, מערכת החשמל במגאן עדיפה), עם ק"מ סביר, לוקח בחשבון את העניין של הגיר או מחפש אחת שעברה החלפת קלאצ'ים. בנסועה שרובה בינעירונית אני לא צופה בלאי גדול לגיר.

• תוכן חדש...