Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לפוקוס 2006 תקציב 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכשיו פורד פוקוס 2006 ואני מתכנן להחליף אותו בזמן הקרוב. רציתי לשמוע על אופציות בסביבות ה40 אלף שקל, רכב לא ישן מדי שנראה טוב, מעל 120 כוח סוס.

עדיפות לידני לא חובה..

הצעות?

פורסם

עדיפות לקטגוריה מסוימת?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בין משפחתיות למיני יש פער גדול ה"מגבלה" של 120 כ"ס משאירה אותך עם קבוצת הסופר מיני / משפחתיות.

אם תתפשר על הקילומטראז' תוכל למצוא פיג'ו 308 מ2015 או אפילו 2016.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רעיון נחמד רק מפחד מהצריכת דלק כי עכשיט הפורד בינתיים אוכלת.. אמרו לי שגם הפורד יחסית כבדות וזה אחת מהסיבות

פורסם
בין משפחתיות למיני יש פער גדול ה"מגבלה" של 120 כ"ס משאירה אותך עם קבוצת הסופר מיני / משפחתיות.

אם תתפשר על הקילומטראז' תוכל למצוא פיג'ו 308 מ2015 או אפילו 2016.

אני מעדיף יפניות או פורד.. לא שברולט ולא צרפתי

פורסם

הונדה סיוויק או מאזדה 3-שנתון 2011.

משהו יותר אטרקטיבי מבחינת שנתון כתמורה למחיר- יש מבחר של 308 בלובינסקי -רק תוודא את מצב רצועת התזמון לפני הרכישה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הונדה סיוויק או מאזדה 3-שנתון 2011.

משהו יותר אטרקטיבי מבחינת שנתון כתמורה למחיר- יש מבחר של 308 בלובינסקי -רק תוודא את מצב רצועת התזמון לפני הרכישה.

צריכת דלק.. ההונדה סיוויק נראית ערבית מדי.. יודע שאני ביקורתי אבל מחפש אופציות

פורסם

2014 זה דגם אחר לגמרי מהדגם שיש לך.

ידניות נמכרו הרבה יותר ב-2011-2013 ופחות ב-2014. בפוקוס מהדגם הזה רק ידנית באה בחשבון, אוטומטית עדיף לוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פורד יש גם פיאסטה ולא רק פוקוס- יש ביד 2 כמה כאלו עם 2015 בתקציב מהן אחת לפחות יד ראשונה-שווה בדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפיאסטה זה לא עם אותו גיר כמו של פוקוס מאותם שנים?

אם אתה רוצה פוקוס, אז עדיף 2011 שזה מתיחת פנים של הפוקוס שלך (זו שנה שהיה גם את הדגם הישן וגם החדש, אז תשים לב), רק עם עיצוב עדכני יותר ובטיחות משופרת משמעותית. מעל 120 כ"ס זה דגם 2 ליטר, בטוח לא יהיה חסכוני. אני מוציא מ-1.6 11.5 ק"ם לליטר.. אם זה לא מתאים, כנראה תמצא את עצמך מוציא הרבה יותר על יפניות כמו קורולה או מאזדה 3.

פורסם

קיה ריו 2013 מנוע 1.4 109כ"ס ידני

יונדאי I30 2011-2013 מנוע 1.4 ידני 100 כ"ס

הונדה גאז 2012-2013 מנוע 1.3 ידני 102 כ"ס

זה החסכוניות.

רוצה מעל 120 כ"ס תחפש משפחתית ידנית אין הרבה כאלה אבל תצטרך לרדת בשנתונים.

קורולה ידנית 2010 מנוע 1.6 124כ"ס

סיוויק ידנית 2010 מנוע 1.8 140כ"ס

תריץ חיפוש

פורסם

הגאז חסכוניות, היונדאי עגלות בולעות דלק.

הדגם הידני זה לא הרכב הכבד והשתיין שאתה נוסע בו ויהיה חסכוני יותר....שוב, לא בפער גדול בכל זאת לא מדובר על טורבו דיזל או רכב היברידי.

הונדה סיוויק ופורד ידנית חסכוניות באותה מידה לפחות אם לא יתרון קל לידני.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...