Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש סיאט אביזה 2015 ידני עם מנוע 1.2 טורבו (לא fr). קנינו כזו לאח שלי, ובאמת אחלה רכב. מאד חזק, צריכת דלק בהתאם לכמה אתה יכול להיתאפק, אמין. החיסרון היחיד שמרגיש זול מבפנים. קשה למצוא אחת כזו אבל אם תמצא זה דיי בדיוק מה שאתה מחפש.

כן, זה לגמרי הכיוון. היא מגיעה עם 1.2 ו90 כ"ס, רק לוודא שאנחנו מדברים על אותה גרסה?

בדקתי כמה כאלה, מסכים לגמרי עם המראה הזול בפנים... אבל פרט לזה אני חושב שהיא באמת עונה על רוב הדרישות. עד שאמכור את שלי אני אמשיך לחפש, אם אמצא FR בשביל האקסטרה גימור והתוספת הצנועה בכ"ס באותו טווח יהיה בכלל מצויין.

תודה רבה! אחלה שבוע :)

פורסם

מה דעתכם על סיאט לאון 2013/14 מנוע 1.2 105 כ"ס ידנית?

עד עכשיו שמעתי רק שה1.2 קצת מתקשה על הלאון.

פורסם

לא מתקשה בכלל. לא עם לאון ולא עם אוקטביה DSG.

סיאט הידנית אחלה אופציה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה!

עוד מחשבה בקול:

שווה לחרוג מהתקציב כדי לקנות איביזה מהדגמים עם מנוע 1.0 על פני ה1.2?

על הנייר נראה שהיא חזקה ויעילה יותר מבחינת צריכת הדלק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי! הרכב שלי נמכר - מעלה התלבטות.

סיאט איביזה 2012 FR עם 80,000 ק"מ, או סיאט איביזה 2014/15 בכמעט אותו מחיר.

שתיהן ידניות.

לאן אתם נוטים ולמה?

• תוכן חדש...