Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

אני מתגורר בבאר שבע ובקרוב אתחיל עבודה חדשה באיזור תל אביב/ירושלים (משתנה)

אני אשמח להמלצה ממכם לרכב בתקציב של עד 30 אלף ש"ח, שהוא מומלץ לנסיעות יומיות כאלה (מדובר על כ-200 ק"מ ביום להערכתי).

כמובן העניין של הדלק גם מאוד מאוד חשוב,

תודה לכולם :)

פורסם

אם ידני בא בחשבון, חפש רנו פלואנס דיזל או סיטרואן C3 פיקאסו.

הקורולה שהוצעה לך כאן פחות חסכונית, את הגיר הרובוטי לא כולם מחבבים ומניסיון לא הייתי מגדיר אותה ככיפית לשיוט.

באופן כללי לנסיעות כאלו הייתי ממליץ על רכב נוח ורצוי דיזל או היברידי לטובת החיסכון בדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אולי פחות חסכונית אבל הרבה פחות קורעת אותך במוסך מצמד הדיזלים.

הנסיעות בין עירוניות, הוא לא ירגיש את הגיר כמעט, יש אפשרות להשתמש בו כידני לכל דבר.

פורסם
מה הקשר בין היברידי לבין חיסכון כשמדובר בבין עירוני?

איזו הגזמה... "מה הקשר"...כאילו הוא דיבר על גידול מלפפון בחלל.

גם בבין עירוני יש להייבריד מה להציע. תוואי הנסיעה שלי מורכב מ99% נסיעה בין עירונית מדי יום ברכב היברידי ואני בפירוש רואה חיסכון יחסית לרכב אטמוספרי. נכון שרכבי טורבו קטני נפח חסכניים גם הם. אבל לשאול מה הקשר....הגזמת

פורסם
מה הקשר בין היברידי לבין חיסכון כשמדובר בבין עירוני?

תל אביב וירושלים -> סיכוי לפקקים.

מצוין לרכב היברידי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור תושב עומר ב3 שנים האחרונות, אני ממליץ בחום להמנע מלסוע למרכז עם רכב על בסיס יומי. זה סיוט ובזבוז זמן משווע.

אם יש לך את האפשרות לבצע את הדרך ברכבת, לך על זה. תקרא ספרים, תשלים עבודה, תמלא סודוקו אם אתה נואש, הכל עדיף מלבהות בכביש פקוק במשך שעתיים ביום (לא כולל את הנסיעה שלאחר\לפני הפקק)

יום טוב גם לך

פורסם

היי חברים

הכיוון עכשיו כנראה לנווה אילן - הלוך וחזור כל יום עם רכב (בגלל שלצערי לא מסתדר עם שעות המשמרות)

ע"פ הוויז לנווה אילן מדובר בנסיעה יותר קצרה מת"א וירושלים, שעה ו10 דקות, וגם לפני הפקקים של כל הבלאגן בת"א ובירושלים.

מישהו עשה את הנסיעה באיזור?

ידני לא רלוונטי עבורי,

על איזה רכב אתם ממליצים?

ומבחינת היברידית, מה אוכל למצוא בתקציב הנ"ל

פורסם (נערך)

פלואנס\מגאן דיזל 2012-2013 לדעתי יהיה לך הכי טוב - לא יודע למה כתבו שיש רק ידניות, ביד 2 אני רואה בעיקר אוטומטיות

רכבים שעושים 1/18-20 אמיתי במשאבה, אמור להיות נוח יותר מיפנית ממוצעת. יהיה בטח קצת מאתגר למצוא רכב עם קילומטראז' סביר, אבל מכיוון שזה דיזל, פחות נורא.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

למה לך? אתה נוסע נסיעה בינעירונית ארוכה, למה להתענות ברכב מיני כשאתה יכול לקבל צריכת דלק זהה לפחות (אם לא יותר טובה) מרכב משפחתי שידוע בנוחות טובה?

יכול להיות שאתה צעיר וזה נראה לך שטויות, אבל בנסיעה בינעירונית ארוכה יש משמעות לנוחות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם הבנתי נכון אתה מדבר על רכב ל 50-60 אלף קמ בשנה.

ב 30,000 שח כל רכב יהיה פשרה לא קטנה.

רוב האנשים שמגייסים מימון לרכב עושים לדעתי טעות שלא מסתפקים ברכב צנוע יותר.

אבל אם זו עבודה למספר שנים ויש בה הכנסה שמאפשרת הייתי שוקל ברצינות מימון ומגדיל את התקציב.

ב 60,000 אלף יהיו לך הצעות טובות בהרבה ועם פוטנציאל שקט ואמינות רב יותר.

וב 90,000 אלף לדעתי עדיין מפרסמים קליאו סטיישן דיזל אוטומטית באפס קמ

אולי גם לדאצ׳ה יש איזה דיזל פונקציונלי אוטומטי (לא סגור על זה)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...