Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

נורית כרית אוויר ביאריס 2001 מהבהבת.

א. מחפש דיאגנוזיסט אמין ומומלץ לעניין זה. אני מאזור פרדס חנה אבל אין לי בעיה להגיע גם למרכז.

ב. דובר איתי שרוב הסיכויים שצריכים להחליף סליל כרית הגה. דיאגנוזיסט ששוחחתי איתו בטלפון אמר לי שיש מצב שבהחלפה מחשב גיר יכול להיפגע ואפשר לדעת את זה רק אחרי ההחלפה, מישהו יודע על זה משהו?

ג. מה עלות הסבירה של החלפה כזאת?

תודה

פורסם

יש בחדרה את הניצוץ באיזור תעשייה בחור דתי שהבנתי שהרבה כו מיתרשמים ממנו לפחות באיבחון. גש אליו רק שיאבחן את התקלה ומה שיגיד תחזור לפה וניראה איך אפשר לעזור לך מבחינת השגת החלק. רוב הסיכויים שמדטבר בסליל כרית אויר ואפשר למצוא אותו בגרושים באיביי.

פורסם
יש בחדרה את הניצוץ באיזור תעשייה בחור דתי שהבנתי שהרבה כו מיתרשמים ממנו לפחות באיבחון. גש אליו רק שיאבחן את התקלה ומה שיגיד תחזור לפה וניראה איך אפשר לעזור לך מבחינת השגת החלק. רוב הסיכויים שמדטבר בסליל כרית אויר ואפשר למצוא אותו בגרושים באיביי.

אוקי. אבדוק אותו ואעדכן. תודה.

פורסם

מאור, המספר שלו אינו מחובר ואין שום אפשרות לדעת האם העסק שלו עדיין קיים.

פורסם

קיים קיים אני עובר שם כמעט כל יום. תקפוץ אליו הוא ממוקם ליד חיים רדיאטורים. שוב, אני אישית מעולם לא השתמשתי בשירות שלו אלא רק שמעתי מאנשים שהוא יודע לאבחן נכון. מה שכן את התיקון אצלו אתה לא חייב לעשות כי בזה הוא יקר. קח איבחון ממנו וחזור לעדכן.

פורסם
קיים קיים אני עובר שם כמעט כל יום. תקפוץ אליו הוא ממוקם ליד חיים רדיאטורים. שוב, אני אישית מעולם לא השתמשתי בשירות שלו אלא רק שמעתי מאנשים שהוא יודע לאבחן נכון. מה שכן את התיקון אצלו אתה לא חייב לעשות כי בזה הוא יקר. קח איבחון ממנו וחזור לעדכן.

הייתי אצלו, הוא לא מטפל ברכבים מהשנתונים הנ"ל. אני יודע שהייתה לך כוונה טובה אבל להבא תנסה לדייק או לחלופין לוודא שיש לו טלפון או משהו( הסתבר שהוא החליף את השם והוא לא נקרא "הניצוץ" אלא "המכון לדיאגנוסטיקה.." או משהו כזה. חבל שבזבזתי שעה שלמה. תודה בכל מקרה.

אודה אם למישהו יש רעיון...

פורסם

מתנצל...אני עובר לידו כל יום כמעט, אף פעם לא באתי איתו בדיבור פשוט שמעתי מאנשים שהיו אצלו שהוא דיאגנוזיסט לא רע. בכל מיקרה כניראה שבאיזור לא יהיה לך יותר מידי אופציות מלבד מורשה שייצחבר עם סורק יעודי. דבר נוסף שאולי כדאי לשקול זה פשוט להחליף את הסליל כרית אויר בכל מצב כי באיביי היא נימכרת בגרושים. פיוז של הכריות אויר גם כן לבדוק שהוא תקין לפני הכל וחיבורים מתחת למושב הנהג לראות שהם תקינים ומחוזקים הייטב.

• תוכן חדש...