Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין הרכבים המוצעים אלו האפשרויות שאני שוקל:

פיג'ו 3008 מנוע 1.5 דיזל רמת גימור Active

מיצובישי אאוטלנדר 2.0 בנזין (5 מושבים)רמת גימור Intense

מאזדה CX5 מנוע 2.0 בנזין ברמת גימור Comfort

הדבר החשוב לי ביותר הוא שהרכב יהיה נוח ושקט בשיוט בין עירוני (120+-)

מעבר לזה גם חשוב שיהיו לאוטו ביצועים סבירים ולא יהיה עגלה

מערכות בטיחות, צריכת דלק וכל אלה פחות מעניין

מה לדעתכם יענה על הדברים האלו?

פורסם

תעשה סיבוב על שתיהן ותחליט לבד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ראשית תבצע נסיעת היכרות שלך בשלושת הרכבים.

כך שזה מאוד יקל עליך להבחין ולזהות איזה מהרכבים מתאים לך.

בצע השוואת מחירים ובדיקת כדאיות כלכלית עבורך של כל אחד מהרכבים.

סביר שברכב פיג'ו 3008 תהייה שמירת ערך למחיר פחות טובה מהמאזדה CX5.

המיצובישי אאוטלנדר דגם מיושן ביחס לשאר המכוניות (לדעתי גם לא נראה כג'יפ).

פורסם

שמירת ערך לא מעניינת אותו כי זה רכב צמוד,ובכל מקרה אני לא בטוח שאתה צודק כי ל3008 שמירת ערך טובה מאד {לא בדקתי הבדלים}.

נסיעת מבחן זה רעיון טוב.

בתור בעלים של 3008 אני יכול להעיד שהרכב מאד מאד שקט ומבודד מרעשי כביש/רוח/צמיגים ,וזה מצויין גם במבחני דרך לרכב,רכב מעולה.

פורסם

אני הייתי מתלבט בין ה3008, והCX5,

אך בגלל שהנסיעה שלך תהיה בעיקר ביעירונית, יש מצב שהייתי פוזל לכיוון הCX5, לפי מבחנים, גם בידוד הרעשים וההרגשה הכללית שקטה ויוקרתית, ובנוסף שזו התכונה שגורמת לי להיות סגור על המאזדה, זה שלCX5 יש בקרת שיוט אדבטיבית שאין ב3008 ברמת גימור ACTIVE, ולדעתי מדובר בנוחות ברמה אחרת בבינעירוני.

בכל זאת, לא הייתי מוותר על נסיעת מבחן, אולי ה3008 תקסום לך יותר, מדובר ללא ספק ברכב די מוצלח.

פורסם

הניסיון המר שלי עם פיג'ו בעבר קצת מרתיע אותי.. נכון שזה רכב חברה והעול הכלכלי לא עליי אבל בכל זאת הייתי רוצה להימנע מכאבי ראש מיותרים

התגובות והסקירות ברחבי האינטרנט בהחלט מציבות אותו כמועמד האולטימטיבי אבל אין באף מקום התייחסות לאמינות שלו או לבעיות מסוימות (שוב, אני מנסה למנוע כאבי ראש מיותרים)

לפי סקירות ומבחנים מהאינטרנט עולה שהאאוטלנדר נוח למדי.. עדיין לא הצלחתי להבין איפה הוא נמצא ביחס לפיגו ולמזדה מבחינת נוחות הנסיעה.

פורסם

המיצובישי, כבר מיושן מאוד, ולדעתי אין לו מה לחפש מול המאזדה והפיג'ו, בטל לא מבחינת שקט, איכות, וטכנולוגיה.

לגבי אמינות ה3008, אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג, הרכב די הוכיח את עצמו בשנתיים וחצי האחרונות כרכב אמין מאוד, אני מתאר לעצמי שזה פרק הזמן שהוא יהיה איתך.

• תוכן חדש...