Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם.

ניסיתי לפרסם את רכבי למכירה ואני שם לב בסיום התהליך שהמודעה שלי מוגדרת כמודעה עסקית ועליי לשלם תמורת פרסומה.

לאחר בירור הבנתי שהמערכת של יד 2 זיההתה שפירסמתי בעבר 3 רכבים למכירה ולכן הם חושבים (שלא בצדק) שאני סוחר רכבים.

אכן, פירסמתי בעבר 2 או 3 רכבים כדי לבדוק את סחירותם, מסתבר שעשיתי טעות.

התקשרתי ליד 2 והסברתי להם שאיני סוחר, אמרתי שאני מוכן לספק כל פרט שירצו (רשיון רכב, ת.ז וכ') ע"מ שיבדקו ויגלו שאני אדם פשוט שרוצה למכור רכב. כל הנסיונות כשלו.

עד כאן הכל מובן.

מכאן השאלה שלי היא טכנית:

ניסיתי לפרסם את המודעה בניסוח שונה באמצעות מספר טלפון אחר, דוא"ל אחר, אפילו ממחשב אחר וניסוח אחר של המודעה.

כל ניסיון מסתיים בתיוגי כמודעה עסקית.

מה אני מפספס? איך הם ממשיכים לזהות אותי ולתייג את מודעתי כעסקית?

פורסם

גלוש ממחשב אחר שממנו לא נכנסת אף פעם לחשבון המשתמש הישן שלך ביד 2, מאחר ונראה שכל כניסה לחשבון המשתמש שלך שותלת קבצי עוגיות במחשב (במקרה שלך קבצי עוגיות שמסמנים שהמשתמש במחשב הוא סוחר) ואז אפילו אם אתה נכנס עם חשבון משתמש חדש מאותו מחשב המערכת כבר מזהה אותך כסוחר.

או לחילופין כנס להגדרות במחשב ומחק קבצי עוגיות.

לאחר מכן במחשב החדש/ הנקי צור חשבון משתמש חדש עם כתובת אימייל וסיסמה חדשים וטלפון חדש. אל תפרסם תמונה של אותו הרכב עם מספר הרישוי שלו למקרה שפירסמת בעבר תמונות של הרכב עם מספר הרישוי והוא נרשם במערכת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

כדי להפטר מהעוגיות נסה אפילו לגלוש מדפדפן אחר -שכן קבצי העוגיות נשמרים בנפרד לכל דפדפן. כמובן פתח לך ג'ימייל חדש ואפילו בצע ניתוק וחיבור מהרשת כדי לקבל IP חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את כל הניסיונות עשית מאותה דירה (רק ממחשבים שונים) ?

אם כן, כבה (אם צריך - פשוט נתק מהחשמל) את המודם של הוט/בזק לאיזה חצי שעה ואז הפעל מחדש. סביר שתקבל כתובת חדשה.

בנוסף - לכל דפדפן נורמלי (פיירפוקס, כרום) יש מוד "פרטיות"שפותח סביבה מוגנת יחסית של הדפדפן. אחרי מחיקת העוגיות הקיימות, השתמש במוד הזה כדי להתחבר אליהם.

נשמח לשמוע מה עזר.

פורסם

תודה לכל המשיבים. עשיתי את כל הדברים שציינתם והייתי הרבה יותר פרנואיד מאשר אתם מדמיינים!

רשמתי מספר טלפון חדש בחברת סלולאר

פתחתי דואל חדש

עשיתי את הרישום ליד 2 ממחשב של חבר (חיבור אחר לאינטרנט, עיר אחרת)

מודעה ללא תמונה

שיניתי את פרטי הרכב, מועד עליה אחר לכביש, מלל אחר, הכל אחר! - תת דגם אחר!

והוא מיד כותב מודעה עסקית.

באחד הנסיונות הוא כתב שהמודעה פעילה ואחרי 10 דקות אני רואה שהיא עסקית.

אני מאוד מעריך את העקשנות שלהם לנפות סוחרים. אבל נפלתי בין הכיסאות. אני לא סוחר.

פורסם
תודה לכל המשיבים. עשיתי את כל הדברים שציינתם והייתי הרבה יותר פרנואיד מאשר אתם מדמיינים!

רשמתי מספר טלפון חדש בחברת סלולאר

פתחתי דואל חדש

עשיתי את הרישום ליד 2 ממחשב של חבר (חיבור אחר לאינטרנט, עיר אחרת)

מודעה ללא תמונה

שיניתי את פרטי הרכב, מועד עליה אחר לכביש, מלל אחר, הכל אחר! - תת דגם אחר!

והוא מיד כותב מודעה עסקית.

באחד הנסיונות הוא כתב שהמודעה פעילה ואחרי 10 דקות אני רואה שהיא עסקית.

אני מאוד מעריך את העקשנות שלהם לנפות סוחרים. אבל נפלתי בין הכיסאות. אני לא סוחר.

זה לא הגיוני, שכן לא ניתן לזהות שזה אתה ככה וזה כאילו שאני או כל אדם אחר או לצורך העניין החבר שלך פירסם את המודעה החדשה.

אולי אתה עושה משהו לא נכון בתהליך ההרשמה לאתר או בפרסום המודעה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

אם הם באמת בודקים את ה-IP שממנו אתה מגיע (אין לי מושג אם זה אכן כך), אתה צריך להיות יסודי ולעשות את כל התהליך מחדש ממחשב שעוד לא השתמשת בו. ברגע שבאחד השלבים השתמשת באיזשהו פרט שניתן לקשר לאחד הניסיונות הקודמים שלך (IP, כתובת אימייל, מס׳ טלפון), כל הפרטים שהשתמשת בהם באותו ניסיון תויגו כ״סוחר״ ולמעשה ״נשרפו״.

1. תמצא מחשב שאף פעם לא השתמשת בו.

2. מהמחשב הזה תפתח חשבון אימייל חדש.

3. מאותו מחשב תפתח משתמש חדש ביד2 עם חשבון האימייל החדש ועם מספר טלפון שאף פעם לא השתמשת בו ביד2.

4. מהמשתמש החדש תעלה מודעה חדשה ללא תמונה וכו׳.

אחרי כל זה אתה אמור לראות (בסופו של דבר) מודעה מאושרת.

הבעיה היא שאני לא בטוח כמה זה יהיה שימושי עבורך, כי יש מצב שאם תכנס מהמחשב שלך בבית לחשבון יד2 החדש שיצרת (נגיד כדי להקפיץ את המודעה), ה-IP יזוהה והחשבון (כולל כל פרטי הזיהוי) מיד יתויג כ״סוחר״... אתה יכול - במקום מחשב אחר - להשתמש ב-vpn כדי לקבל כתובת IP חדשה, וכמובן להקפיד למחוק את העוגיות מהמחשב שלך לפני שאתה נכנס ליד2.

נראה לי שהרבה יותר פרקטי לנסות לפתור את הענין ישירות מול יד2.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

הכי טוב שתתקשר לאחד הסוחרים מנתניה .... אלה שמפרסמים רכבים כאילו הם פרטיים.

לא נראה לי שהאלגוריתם של יד 2 כל כך טוב.. אחרת לא היו כל כך הרבה מודעות של סוחרים מתחבאות כפרטיים.

פורסם

עשו לי את אותו הדבר, ניסיתי להעלות 3 רכבים במקביל במקרה שלי ושל עוד 2 במשפחה, שלחתי הסבר, רשיונות רכב ותעודות זהות (שיראו אותו שם משפחה) למספר הוואטסאפ של יד2 הם סידרו לי תוך כמה דקות.

העלתי את הרכב של אבא שלי לבד אחרי שכל השאר כבר ירדו וזה גם קרה, שלחתי וואטסאפ בשישי ובראשון בבוקר סידרו.

הנציג שישב על הוואטסאפ יעיל.

ט.ל.ח

פורסם

תתקשר לשירות הלקוחות והסדר זאת מולם.

קרה לי בעבר ונפתר תוך דקות מולם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קרה לי פעם במודעות הרגילות - לדבר עם השירות לקוחות שלהם זה כמו לדבר לקיר.

עזבתי את זה וזה השתחרר לבד כעבור תקופה.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם
אם הם באמת בודקים את ה-IP שממנו אתה מגיע (אין לי מושג אם זה אכן כך), אתה צריך להיות יסודי ולעשות את כל התהליך מחדש ממחשב שעוד לא השתמשת בו. ברגע שבאחד השלבים השתמשת באיזשהו פרט שניתן לקשר לאחד הניסיונות הקודמים שלך (IP, כתובת אימייל, מס׳ טלפון), כל הפרטים שהשתמשת בהם באותו ניסיון תויגו כ״סוחר״ ולמעשה ״נשרפו״.

1. תמצא מחשב שאף פעם לא השתמשת בו.

2. מהמחשב הזה תפתח חשבון אימייל חדש.

3. מאותו מחשב תפתח משתמש חדש ביד2 עם חשבון האימייל החדש ועם מספר טלפון שאף פעם לא השתמשת בו ביד2.

4. מהמשתמש החדש תעלה מודעה חדשה ללא תמונה וכו׳.

אחרי כל זה אתה אמור לראות (בסופו של דבר) מודעה מאושרת.

הבעיה היא שאני לא בטוח כמה זה יהיה שימושי עבורך, כי יש מצב שאם תכנס מהמחשב שלך בבית לחשבון יד2 החדש שיצרת (נגיד כדי להקפיץ את המודעה), ה-IP יזוהה והחשבון (כולל כל פרטי הזיהוי) מיד יתויג כ״סוחר״... אתה יכול - במקום מחשב אחר - להשתמש ב-vpn כדי לקבל כתובת IP חדשה, וכמובן להקפיד למחוק את העוגיות מהמחשב שלך לפני שאתה נכנס ליד2.

נראה לי שהרבה יותר פרקטי לנסות לפתור את הענין ישירות מול יד2.

את כל זה עשיתי! למעט פתיחת חשבון הדואל שעשיתי מהמחשב שלי, אבל לא נראה לי שיש להם יכולת לראות מאיפה נפתח הדואל. אלה לא פרטים שגוגל (במקרה של ג'ימייל) תחשוף.

• תוכן חדש...