Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אתעמק בפרטים טכניים אבל פשוט תסמוך עליי:

א. טלפון של האישה או אחד כזה שלא השתמשת בו באתר אף פעם.

ב. תמונות חדשות לגמריי. לא להשתמש באותן התמונות שהשתמשת בעבר, אפילו לא באחת מהן.

ג. פתח מייל חדש

1. סגור את כל הדפדפנים הפתוחים.

2. נתק את המודם והפעל אותו מחדש.

3. פתח דפדפן במצב פרטיות (CTRL + SHIFT + N).

4. גש לאתר יד2, פתח משתמש חדש שם, ופרסם כרגיל.

5. למען בטחון במודעה ניתן לשנות קצת את הכתובת ואת השם שלך, להוסיף י' או ו'. בנוסף וודא שאתה לא חוזר על המלל שכתבת בהודעות קודמות.

טכנית, לא תיהיה שום, אבל שום אפשרות, לזהות שזה אתה מלבד עין אנושית שעוברת על המודעות ובניחוש מושכל תחליט לחסום אותך.

שים לב שמספיקה פעם אחת, אחרי איפוס המודם, שניכנסת לאתר יד2 שלא במצב פרטיות בדפדפן, כדי שכתובת ה IP שלך תירשם ותזוהה עם המשתמש שלך.

פורסם

בתור אחד שקרה לו.

גם שפירסמתי מודעות למשפחה ושרציתי לפרסם לעצמי הגדירו אותי כסוחר מאותה סיבה מותר לפרסם 2 מכוניות בשנה, רוצה יותר תשלם 1000₪.

ביד 2 קיר יקשיב לך ולא הם.

מה שצריך לעשות זה לפתוח הכל מחדש.

אי מייל חדש

וטלפון חדש.

המערכת מזהה את האי מייל או הטלפון הקודם היא חוסמת אוטומטית את המודעה.

לשנות את פרטי המודעה ברמה של קמ שונה.

אבל יש דברים לאחר שעולה המודעה אי אפשר לשנות אז לפחות תעשה את אותו דגם ואותו סוג תרשום בפרטים פרטים אחרים לגמרי שלא קשורים לרכב ואחרי שתעלה המודעה תשנה דומה לרכב.

במודעה החדשה ללא תמונה כי המערכת מזהה תמונות.

יש להם מערכת שקורא נתונים וכל הקשור למודעה קיימת היא חוסמת.

דרך אגב: לגבי שינוי מחשב וכדומה פתרון פשוט, תעלה מודעה מהנייד דרך דפדפן אחר שתוריד מהחנות.

בהצלחה.

פורסם

ב. תמונות חדשות לגמריי. לא להשתמש באותן התמונות שהשתמשת בעבר, אפילו לא באחת מהן.

ג. פתח מייל חדש

5. למען בטחון במודעה ניתן לשנות קצת את הכתובת ואת השם שלך, להוסיף י' או ו'. בנוסף וודא שאתה לא חוזר על המלל שכתבת בהודעות קודמות.

טכנית, לא תיהיה שום, אבל שום אפשרות, לזהות שזה אתה מלבד עין אנושית שעוברת על המודעות ובניחוש מושכל תחליט לחסום אותך.

שים לב שמספיקה פעם אחת, אחרי איפוס המודם, שניכנסת לאתר יד2 שלא במצב פרטיות בדפדפן, כדי שכתובת ה IP שלך תירשם ותזוהה עם המשתמש שלך.

תודה שוב, אבל..קראת את כל ההודעה? עשיתי הכל ואף יותר מזה. ובכל זאת מזהים.

לצורך פתיחת החשבון רשמתי מספר טלפון חדש ברשת הסלולארית, אני כבר מתחיל לחשוד שיש להם הסכם עם חברות הסלולאר לזיהוי מספרים "טריים"

פורסם

אבל מצב גלישה בסתר לא מסתיר את כתובת ה-IP של הגולש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מניח שניתוק המודם אמור להקצות לו IP חדש. בפועל אני לא יודע אם ניתוק וחיבור יקצה IP חדש או שצריך גם להמתין פרק זמן בין הניתוק לחיבור.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
את כל זה עשיתי! למעט פתיחת חשבון הדואל שעשיתי מהמחשב שלי, אבל לא נראה לי שיש להם יכולת לראות מאיפה נפתח הדואל. אלה לא פרטים שגוגל (במקרה של ג'ימייל) תחשוף.

הו התמימות.

פספסת את הפרט הזה בתהליך, ובטח עוד כמה פרטים.

או שתתחיל מהתחלה או שתחכה שבוע

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הו התמימות.

פספסת את הפרט הזה בתהליך, ובטח עוד כמה פרטים.

או שתתחיל מהתחלה או שתחכה שבוע

1.איזה פרט פספסתי? פתיחת הדואל מהמחשב שלי? כפי שציינתי, אין ליד 2 יכולת לראות מאיפה נפתח חשבון הדואל בג'ימייל עד כמה שידוע לי

2. מה קורה אחרי שבוע?

פורסם

ג. פתח מייל חדש

הסיכום של "לא תהיה שום אפשרות" ממש לא נכון. אני לא יודע באילו טכנולוגיות יד 2 משתמשים אבל יש יכולת לנתח סוגי מודעות חוזרות לפי מיקום גאוגרפי של IP ,יש יכולת לנתח את אופן השימוש בדפדפן ולהגיע לזיהוי של למעלה מ 99.9% שמדובר על אותו גולש (גם אם עשית את כל השלבים, רק לפי אופן השימוש). תרצה עוד אני יכול לרשום.

באופן אישי אני לא מאמין שיד 2 עושים שימוש בכלים כאלו מתקדמים ומה שתיראת אמור לעשות את העבודה.

באופן אישי הייתי ממליץ לעשות את הפעולה דרך אופרה ולא דרך "מצב פרטיות".

פורסם
הסיכום של "לא תהיה שום אפשרות" ממש לא נכון. אני לא יודע באילו טכנולוגיות יד 2 משתמשים אבל יש יכולת לנתח סוגי מודעות חוזרות לפי מיקום גאוגרפי של IP ,יש יכולת לנתח את אופן השימוש בדפדפן ולהגיע לזיהוי של למעלה מ 99.9% שמדובר על אותו גולש (גם אם עשית את כל השלבים, רק לפי אופן השימוש). תרצה עוד אני יכול לרשום.

באופן אישי אני לא מאמין שיד 2 עושים שימוש בכלים כאלו מתקדמים ומה שתיראת אמור לעשות את העבודה.

באופן אישי הייתי ממליץ לעשות את הפעולה דרך אופרה ולא דרך "מצב פרטיות".

אני דווקא כן חושד שהם משתמשים בכלים האלה. הלכו פה ממש חזק על סינון סוחרים. טוב מאוד רק חבל שנפלתי אני לקיטלוג הזה שלהם.

וכן אני רוצה עוד. תכתוב כל מה שאתה יודע.

• תוכן חדש...