Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר טפול של ראש מנוע.

עדין צריך למלא מים, כשמכסה הרדיאטור פתוח ומעלים טורים המים יוצאים אבל לא קופצי הרבה וכשהמנוע עובד ומודדים שמן המפלס מראה הרבה מעל מה שצריך אבל כשהרכב כבוי מפלס השמן תקין.

הרכב הונדה שאטל 97.

המוסכניק אומר שזה תקין אבל אני לא רגוע.

פורסם

אחרי ראש מנוע (במיוחד אם עשו עבודה יסודית ומקצועית) להשתמש במי ברז במקום נוזל קירור איכותי זה פשוט פשע.

מחיר של נוזל קירור איכותי הוא מקסימום 80 ש"ח- בשביל זה להרוס שוב מנוע ? חבל וחשוב לבצע ניקוז אוויר כמו שצריך.

מעבר לזה,מכסה רדיאטור אמור להיות כמובן סגור ולא פתוח (לא הבנתי מה אתה מנסה לבדוק),מפלס שמן בודקים כאשר הרכב קר (לפני התנעה בבוקר עדיף),כנ"ל מפלס נוזל קירור (דרך מיכל העיבוי ככל שקיים,אם לא פותחים מכסה רדיאטור,בודקים ומבריגים חזרה למקום) ואם אין סימנים להתערבבות נוזל קירור בשמן ואין חוסר נוזל קירור,מאווררים עובדים בזמן,טרמוסטט נפתח בזמן אז הכל תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
המפלס ישר, הרכב לא קר לגמרי אבל לא חם. והמים כנראה מי ברז.

זה קשור לשאלה שלי?

כן תחליף מכונאי. אם הוא מתקמצן לחייב על נוזל קירור בטח גם את הראש הוא עשה חאפר.

אתה צריך להגיע תוך שבוע למצב שאתה לא מוסיף מים בכלל, והרכב לא מתחמם, שמן ופקק שמן נקי ובמקסימום. תעקוב.

• תוכן חדש...