Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 35 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שראיתי שרלוונטי בשבילי:

מחפש רכב לאמא+ אבא + 2 ילדים.

רכב שני במשפחה 500-600 ק"מ בחודש.

חשוב אמינות.

תקציב עד 35K.

1. טויוטה 2010 יד 1 פרטית, 145,000 ק"מ. 32,000 ש"ח.

2. רנו פלואנס 2014 יד 1 פרטי 86,000 ק"מ. 34,000 ש"ח.

3.מאזדה 2 2011 יד 2 פרטי , 12,000 ק"מ 32,000 ש"ח.

4. אופל אסטרה 2014 יד 1 פרטי, 34,000 34,000 ש"ח.

פורסם
מי הציע לך את הרכבים הללו? האם יש להם היסטוריית טיפולים מתועדת ומסודרת?.

אתה בטוח שהק"מ במאזדה הוא 12 אלף ולא מזוייף?.

הכוונה 120,000. ברחה לה סיפרה אחת.

את ההמלצה קיבלתי בין השאר פה.

היסטוריית טיפולים מתועדת ומסודרת

פורסם

לא הסברתי את עצמי נכון, מחילה. הכוונה האם הרכבים הללו אלו רכבים שהציעו לך במגרשים, או שמצאת ביד 2 מיד פרטית?.

תנסה לקנות רכב עם כמה שפחות ק"מ, אם אפשר עדיף מתחת ל 70000 ק"מ. קשה למצוא, אבל אפשרי עם קצת סבלנות...

לא יודע אם תמצא בתקציב שלך אבל אם סופר מיני באה בחשבון, תשקול ג'אז מהדור הקודם.

פורסם

אחרי בדיקה ביד 2, וגם אחרי שביקרתי בכמה מגרשים, מה שהוצע לי זה שברולט קרוז או מיצובישי אטראג.

אלה היחידים עם קמ מתחת ל 7-80 אלף.

ואלה מכוניות גרוטאה.

פורסם

בתקציב הזה לא הייתי מחפש במגרשים ( כי שם תמצא רק נבלות ) ולא הייתי מגביל את עצמי לקילומטראז' עד כדי כך נמוך.

בהודעה הראשונה שלך היתה קורולה 2010 פרטית עם 145 אלף קילומטרים- זה רכב שיכול לנסוע בשקט מעל 300 אלף קילומטרים ( במידה ולא מזניחים טיפולים ). הבעיה עם קורולה שהיא יקרה לרכישה ( כי קוראים לה קורולה ).

אז יש כמה רכבים אמינים שעולים פחות לאותו השנתון :

מיצובישי לנסר, קיה פורטה, סובארו b3. אפילו מאזדה 3 עם מנוע 1.5.

תחפש מאדם פרטי שנסע 15 אלף קילומטרים בשנה וכל שנה נכנס לטיפול ( ויש לו קבלות מהטיפולים ), ללא פגיעות שלדה ובמצב כללי שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ב 35-40 אלף מחפשים מאדם פרטי כמו שקודמי כתב.

לפעמים באוטוסנטר תמצא מיצובישי לנסר או סובארו אימפרזה במצב סביר אבל טיפה מעל התקציב שלך.

שווה לך להיכנס לסניף שלהם ולבדוק.

בתקציב שלך לא מזמן חיפשתי רכב לקרובת משפחה שהתעקשה על רכב משפחתי ומה שמצאתי הכי טוב בתקציב הזה היו הלנסר והאימפרזה.

פורסם (נערך)

אופל אסטרה תוריד מהרשימה אם השיקול הוא אמינות. היא לא מזדקנת טוב.

היה לי כזה 2013 שנמכר שבוע שעבר. יד 2 ידיים פרטיות בלבד. 75,000 ק״מ. מכרתי תוך 3 שבועות ב 37 :-) וזה אחרי כל מני ״אחי 25 בלי בדיקה אני בא עכשיו לתת לך מקדמה״. כנראה שיצא לי מזל גדול במכירה אבל זה המצב.ֿֿֿ

קרוז טורבו רכב זהה לחלוטין מבחינה מכאנית ולא אמין באותה מידה.

אני לא מכיר את הפלואנס באופן אישי אבל רואה מדי פעם כאלה תקועות בצד.

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

האופל לא הכי מוצלחת,מאזדה 2 לא רכב משפחתי,לגביע הפלואנס- לבדוק האם מדובר בגיר הרובוטי ואם כן,לקחת בחשבון עלויות תיקון.

מבין הרשימה הזו,הייתי בוחר בטויוטה אם כי,אפשר לקנות בקלות סוזוקי SX4 סדאן,שאמינה לא פחות מהטויוטה הזו או I30 2011/12 אך ורק מיד מפרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...