Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרשמתי בכותרת.

מחשב hp255 לא חדש של הבן.

למי שלא רואה טוב את התמונות- 4gb ram

amd e2 9000e.

500 gb hdd

קירטע,קירטע, נחנק.

איפסנו איפוס מלא (התקין ווינדוס 10 מחדש).

מבלי שאנחנו מריצים כלום- הדיסק כל הזמן על 100 אחוז, והמעבד רוב הזמן על 100 אחוז.

המחשב, כמובן, ממשיך לקרטע.

מה נסגר?

בעקרון המחשב אמור להריץ אופיס, דפדפן, ווובסטורם, ושאר דברים קלילים.

אם צריך להחליף משהו (עד 400 שקל, נניח, כי מעבר לזה המחשב ילך לאשפה וירכש אחר במקומו), אז אנא עצתכם.

אולי ssd יעלה אותנו הקבצה?

cfd462896bd72f2871b24df0fb6fea39.jpg4a0e65ba2b1204c9468dab357dc0cb57.jpgda6a321620dcdf9a2aac6b4966822a2d.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מבלי להכנס לבעיה - חבל לסבול, יש סיכוי גדול שה HDD גם אשם בבעיה הזאת, תחליף ל SSD קודם כל, החומרה פה מאוד חלשה וSSD יעשה רק טוב , גם אם המחשב היה תקין לחלוטין עם החומרה הזאת ובלי SSD זה פשוט סבל

Miata ND2

פורסם

כן שי. אכן היו... זה נרגע קצת עכשיו, אבל עדיין די בלתי נסבל.

העניין הוא, שאם כמו שאמרתם כל החומרה חלשה מידי לשימושים הרשומים, והמחשב הזה לא יסחוב באומץ עוד איזו שנה, אז חבל לי להשקיע בו אפילו את ה300 שקל של הssd.

פשוט נחתוך את ההפסדים ונתקדם הלאה :-)

נראה לי שמחשב חדיש שמתאים לשימושים האלה, עם מסך בסביבות ה14-15 יעלה לי כמה? 1500-1800 שקל?

אז אני לא אקנה לגרוטאה הזו ssd, ואח"כ הרחבת ram ל8 (שאני לא יודע, אגב, אם זה אומר לקנות עוד 4, או לזרוק את ה 4 הקיים ולקנות 8).

חושש בסוף, לשלם יותר, ולהשאר עם גרוטאה...

פורסם

יש סדרה של עדכונים לחלונות 10.

תצטרך לתת לו לעבוד אפילו כמה שעות ולאפשר אתחול כאשר יבקש.

תהליך הורדת העדכונים יתחדש וחוזר חלילה... כמה שעות טובות.

לאחר מכן העסק יירגע... מניסיון דומה לפני חודש.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

כן... כנראה שאפשר לחזל"ש. נלחצנו לשווא, ומוקדם מידי, כרגיל, ורצנו לפתוח נושא בcf.

הפסדתי לו עוד פעמיים בטקן, ובינתים המחשב נרגע. כשנכנסנו ל"עדכונים ואבטחה" הוא אכן עסק שם בכל מיני התקנות.

לוקח לו כרגע 43.6 שניות (מדוד) מכבוי למסך פתיחה, ועוד 10 שניות בדיוק לטעינה מלאה (רגוע לגמרי, בלי הטייפון הכחול שמסתובב) אחרי הכנסת pin.

אדג' מדאבל קליק לדף הבית (הדיפולטי של msn, עוד לא הספקנו לקנפג) 3 שניות.

תכף אתקין את האופיס ואז נראה מה.

לא מרשים כשלעצמו, אבל כן שיפור מדהים ממה שהיה לפני האיפוס.

פורסם

בלי קשר ממליץ לך להתקין SSD - עושה נפלאות ולא תבין איך לא היה לך קודם..

קנה מהחנות הקרובה\אמינה לביתך,או מחו"ל שם משמעותית זול יותר (עלי,אמאזון ודומיהם)

נ.ב - מינימום 240גיגה,פעם (לפני עשור ככה) היה מספיק 120,היום ה WIN והתוכנות גודלות וגודלות שזה פשוט חבל לקנות קטן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אצלי לפעמיים הPHOTOS.EXE אוכל לי את הזיכרון ותוקע את המחשב, אני מיתעצל לפרמט ולהתקין מחדש :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה ליאב.

החלטנו בעקבות ההמלצות פה והעלות המגוחכת להחליף לssd של רבע טרה, למרות שכרגע נראה שהכל חזר לתקן.

פורסם

תראה, היום האמת SSD זולים בהגזמה, בדיוק הזמנתי עכשיו כונן NVME של 512 גיגה בערך ב 70 דולר מאמזון.

אז בין ככה או ככה זה שווה ולא אמורה להיות הבעיה של הכונן תפוס 100% אלא אם יש לך איזשהו וירוס מעיק.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...