Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות ארון הזזה עם מידות סטנדרטיות, באיכות טובה קרי: פרזול טוב, עץ טוב, אמינות.אני מוכן לשלם עד 4000 שח+ לארון.ראיתי ארונות ב 2000 שח אבל לא משהו שנראה יצוק ומאסיבי.

אם מישהו מכיר חנות ספציפית באזור גוש דן והמרכז אשמח לשמוע.(לא אידיאל או הרדור )

פורסם

רכשתי לאחרונה דלקוב והייתי מאד מרוצה מהשירות, החל מהמכירה ועד ההתקנה וגם עכשיו בשימוש. היה גם אי דיוק באחת המגירות והגיע מישהו וסידר את זה ברגע בלי שום בעיה. לא זול אבל תלוי ברוחב הארון (שלי מעל 3 מטר), ייתכן ויתכנס לך למחיר.

בכלל הגיע מתקין (יחיד!!) שהיה יותר פדנט ממני על כל בורג, אהבתי את זה.

אגב אני חושב שאין יותר הרדור אז אתה יכול להוריד מהאופציות.

פורסם

יש את הום סנטר ודומיו. אני רכשתי מ א.ש ארונות בצומת כנות. ארון הזזה 1.6 עולה בין 1600-2000תלוי עם מגירות או בלי.

הובלה והרכבה עוד 300 שח

יש רהיטי דניאל או דורון, בגדול יש כמה מצרנים שמשווקים לחנויות.

פורסם
רכשתי לאחרונה דלקוב והייתי מאד מרוצה מהשירות, החל מהמכירה ועד ההתקנה וגם עכשיו בשימוש. היה גם אי דיוק באחת המגירות והגיע מישהו וסידר את זה ברגע בלי שום בעיה. לא זול אבל תלוי ברוחב הארון (שלי מעל 3 מטר), ייתכן ויתכנס לך למחיר.

תודה.

נבדוק את דלקוב.

פורסם
יש את הום סנטר ודומיו. אני רכשתי מ א.ש ארונות בצומת כנות. ארון הזזה 1.6 עולה בין 1600-2000תלוי עם מגירות או בלי.

הובלה והרכבה עוד 300 שח

יש רהיטי דניאל או דורון, בגדול יש כמה מצרנים שמשווקים לחנויות.

רהיטי דורון הייתי.

ארון צעצוע.מחיר 1700-1900 שח אבל זה לא זה.אני מוכן להוסיף עוד 1000 שח יותר ולקבל משהו איכותי.

פורסם

תבדוק את סדרת PAX של איקאה דיי גדול ומרווח, הרכבה ופרוק נעשים ללא ברגים קודחים (הארון שלנו עבר כבר 2 פירוקים והרכבות ועדיין עומד איתן) בנוסף הארון מאוד מודולרי ויש לו מגוון של דלתות, שפצורים ועוד... ככה שבטוח וכלו לתכנן משהוא שיתאים בדיוק לכם.

פורסם

אצלנו יש בחדרי השינה ארונות של זדקה.

בדירה הקודמת היה לנו גם ארונות שלהם והחסרון היה שהדלתות נסעו על מסילה בתחתית הארון, מה שגרם להם להיות רגישים לאבק ולכלוך שמצטבר בתוך אותה מסילה.

בדירה הנוכחית הדלתות נוסעות על מסילה בראש הארון ואין שום בעיה. גם היום, אחרי 8 שנים של שימוש יומיומי, הדלתות זזות חלק כמו ביום הראשון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

זדקה באמת טובים ויקרים בדיוק כפי שהם טובים. אני זוכר שלפני 10 שנים הזמנתי ממנו ארון והוא אמר שחסר לו תליה כי אני רציתי הרבה מדפים.

הוא הביא את הארון בדיוק כפי שהזמנתי אבל עשה באחד המקומות הכנה לתליה. כעבור חצי שנה העפתי את המדפים והתחלתי לתלות דברים שאי אפשר לקפל למדף.

זה מבחינתי האינדיקטור למקצוענות. הוא ידע יותר טוב ממני מה אני צריך וצדק.

אז כנראה החברה האלה יודעים דבר או שניים על ארונות.

פורסם
אצלנו יש בחדרי השינה ארונות של זדקה.

בדירה הקודמת היה לנו גם ארונות שלהם והחסרון היה שהדלתות נסעו על מסילה בתחתית הארון, מה שגרם להם להיות רגישים לאבק ולכלוך שמצטבר בתוך אותה מסילה.

בדירה הנוכחית הדלתות נוסעות על מסילה בראש הארון ואין שום בעיה. גם היום, אחרי 8 שנים של שימוש יומיומי, הדלתות זזות חלק כמו ביום הראשון.

הארון הנוכחי שלכם עם מסילה בראש הארון, נרכש גם בזדקה?

פורסם

אכן.

לגבי המחיר. הם כנראה לא על צד הזול של הסקלה, אבל בגלל שבגדול היינו מרוצים מהם בדירה הקודמת בחרנו בהם גם בדירה הנוכחית.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מה מחיר הארון?

פורסם
קצת רחוק אשקלון...

אתה הולך לשפוך סכום לא קטן עם משהו שעלול לשגע אותך תקופה. לא תשקיע חצי שעה נסיעה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה הולך לשפוך סכום לא קטן עם משהו שעלול לשגע אותך תקופה. לא תשקיע חצי שעה נסיעה?

אם לא היה באיזור המרכז מה להציע, ייתכן והייתי שם פעמיי עד לשם.

אגב, כמה שילמת על הארון, והאם ידוע לך מאיזה עץ הוא עשוי.

• תוכן חדש...