Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לא היה באיזור המרכז מה להציע, ייתכן והייתי שם פעמיי עד לשם.

אגב, כמה שילמת על הארון, והאם ידוע לך מאיזה עץ הוא עשוי.

גוף mdf, מדפים סנדוויץ.

שילמתי 4 על כל אחד כי רציתי כמה מדפים נשלפים, מגירות ועוד כמה שטויות בפרזול.

עריכה: אחת הסיבות שסגרתי דווקא איתם זה ששילמתי מקדמה קטנה ואת השאר יום לפני ההתקנה. לא אוהב לשלם מראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו שאמרו הארון עשיי mdf ולרוב חזיתות עם ציפוי מלמין. שלא יבלבלו אותך, מלמין זה בסהכ כמו פורמיקה ולא סוג של עץ. גם מדפים mdf.

הזמנתי מארונות הראל ארון גבוה ועם דרישות של אישתי שעלה סביב 6, לחדרי ילדים קניתי מא.ש מאזור תעשיה כנות, תכלס אין הבדל לדעתי למעט המחיר...

פורסם

https://www.artdesign.co.il/

רכשתי מהם 2 ארונות לחדר ארונות, יש להם חנות פיזית בראשון לציון, שם רכשתי.

עשו רושם מקצועי והמתקינים היו פשוט ברמה גבוהה, פדנטיים, אני ממליץ בחום.

אני דרך אגב רכשתי ארונות לפי מידה בהזמנה, יש להם גם ארונות מיובאים שאני מניח ברמה יותר נמוכה והם יותר זולים.

פורסם
רכשתי לאחרונה דלקוב והייתי מאד מרוצה מהשירות, החל מהמכירה ועד ההתקנה וגם עכשיו בשימוש. היה גם אי דיוק באחת המגירות והגיע מישהו וסידר את זה ברגע בלי שום בעיה. לא זול אבל תלוי ברוחב הארון (שלי מעל 3 מטר), ייתכן ויתכנס לך למחיר.

בכלל הגיע מתקין (יחיד!!) שהיה יותר פדנט ממני על כל בורג, אהבתי את זה.

אגב אני חושב שאין יותר הרדור אז אתה יכול להוריד מהאופציות.

הייתי בדלקוב.

אמרו לי הארון עשוי מסוג עץ שנקרא: egger, לא mdf.

יש לך מושג במה מדובר?

פורסם

אני לקראת מעבר דירה ומברר לגבי ארונות. בשיטוט בקבוצות עיצוב פנים בפייסבוק אלו החברות המומלצות:

- ארונות אידיאל

- קלוס

- דלקוב

פורסם
גוף mdf, מדפים סנדוויץ.

שילמתי 4 על כל אחד כי רציתי כמה מדפים נשלפים, מגירות ועוד כמה שטויות בפרזול.

עריכה: אחת הסיבות שסגרתי דווקא איתם זה ששילמתי מקדמה קטנה ואת השאר יום לפני ההתקנה. לא אוהב לשלם מראש.

אודה לך אם תוכל לתת לי פרטים לגבי הארון שקנית:

מידות, סוג עץ, סוג פרזול (האם בלום?)

כנראה שאני אקפוץ לשם השבוע.

פורסם

דקלוב משתמשים בסיבית דחוסה של egger.

זדקה המחירים יקרים.כמעט 6000 שח לארון רוחב 1.60 ומידות של הגובה והעומק סטנדרט.

המדפים שלהם גם עשויים סיבית.ראיתי זאת בסניף פ"ת.

מצד שני כל הביקורות מהללים אותם על איכות מוצריהם, כך שמן הסתם זה סיבית מסוג אחר ...

פורסם

אני חייב לציין שכל הדלתות של הארונות הזזה שראיתי, זזות כמו מטוטלת ברגע שמנענעים אותם קלות.האם זה תקין?

רק בדלתות רחף של זדקה הארונות לא נעו.(אני מתכוון לדלתות שהמסילה היא רק למעלה).

• תוכן חדש...