Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב ספג רסיס של רקטה במכסה מנוע ונפער חור שחדר רק השכבת פח הראשונה(פח כפול, מסתבר)

יצרתי קשר עם מס רכוש, הגיע אליי שמאי ופסק 1400 ש"ח + מע"מ לתיקון הנזק, לטענתו בנזק כזה עושים תיקון נקודתי.

הרכב בצבע לבן פנינה. בעבר תוקנה דלת ברכב וההבדל בגוון ניכר מאוד. האם יש סיכוי בעולם שניתן לבצע תיקון נקודתי ושזה לא יבלוט ממש ? המלצה לפחח מקצועי באיזור דרום ?

האם 1400 שח יספיקו לביצוע תיקון כזה או שאני צריך להתעקש על יותר? אני מקווה בשבוע הבא להגיע לפחחים לקבל חוות דעת.

מה בנוגע לירידת ערך או כל התנהלות מול מס רכוש בנושא?

תודה רבה .

צירפתי תמונות ...

IMG_20190505_175837.jpg

IMG_20190505_175900.jpg

פורסם (נערך)

פחח טוב יוכל להעלים את זה ב ₪1400

תוהה אם שווה לצבוע את כל המכסה לאחר המילוי כי לדעתי אז התוצאה תהיה יותר טובה. עדיין יתכנו שינויי גוון קלים בין מכסה לכנף אבל השוליים של המכסה תוחמים אותם אז פחות נורא.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
פחח טוב יוכל להעלים את זה ב ₪1400

תוהה אם שווה לצבוע את כל המכסה לאחר המילוי כי לדעתי אז התוצאה תהיה יותר טובה. עדיין יתכנו שינויי גוון קלים בין מכסה לכנף אבל השוליים של המכסה תוחמים אותם אז פחות נורא.

זו ההתלבטות הגדולה שלי... לא בא לי שיהיה לי כתם\ גוון שונה באמצע מכסה המנוע, האוטו במצב מעולה חיצונית (אומנם צולם במלוא לכלוכו אחרי כמה נסיעות בכביש 6)

• תוכן חדש...