Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ב 29 למאי, מתוכנן לטוס לארבעה ימים לאיטליה. נחיתה (וחזרה) בוונציה (4 מבוגרים).

התכנון הוא לשכור רכב ולטייל באיזור, וביום השלישי להגיע למראנלו למוזיאון פרארי לטובת סיור במוזיאון ונסיעה קצרה בתשלום על פרארי.

אשמח להמלצות בעלי הניסיון:

1. לאיזה חברת השכרת רכבים מומלץ לפנות?

2. לגבי החוויה במראנלו, הבנתי שיש מספר מקומות שסמוכים למוזיאון שמציעים חווייה כזו. האם יש אחד מומלץ? מה טווח המחירים הצפוי? והאם מומלץ לבצע הזמנה מראש מהארץ או שמומלץ להגיע למקום ולהתמקח?

מודה מראש לכל סיוע.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי השכרת רכב, תלך על החברות הגדולות, תוסיף ביטול השתתפות עצמית, וקמ בלתי מוגבלים, אל תוסיף כרטיס מעבר אוטומטי לכבישי אגרה, סע לאט, יש הרבה מצלמות, אין טעם להזמין רכב ספציפי, הם נותנים מה שיש, בהתאם לקבוצה שהזמנת. סע ותהנה

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

נוסף על מה שנכתב מעלי:

קח מתקן לשמשה, סע תמיד עם וויז - מתריע הן על מצלמות והן על אזורי מדידת מהירות ממוצעת. תיזהר מאזורי ZTL (אזורים אשר הכניסה אליהם מוגבלת לרכבים מקומיים) - הם מפוקחי מצלמות והקנסות יקרים.

לגבי פרארי - אל תוותר על MEF (מוזיאון אנצו פרארי) שנמצא במודנה ולא במראנלו. ניתן לקנות כרטיס משולב. לגבי השכרת פרארי - לפני שנתיים שילמתי 150 יורו לרבע שעה. יותר זמן - יותר כסף. בסביבות מראנלו יש תנועה, לא בטוח שתתפוס ראן פנוי. בסביבות מוזיאון למבורגיני יש גם כבישים פנויים לרוב וגם האווירה נינוחה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

1. לאיזה חברת השכרת רכבים מומלץ לפנות?

חזרתי לא מזמן מדר' איטליה. הזמנת דרך סוכן ישראלי של AUTOEUROPE

הרכב היה של חברה השכרה בשם Maggiore

המחיר היה זול באופן משמעותי מהמחירים שראיתי באתרים השונים של חברות ההשכרה הגדולות. (כלל נהג נוסף, ביטוח מלאים ללא השתתפות עצמית וכד'). נסה לראות מה המחיר באתר שלהם ואח"כ להתקשר, יתכן ותקבל מנציג טלפוני עוד הנחה של 10-12% מהמחיר באתר.

הרכב שסופק היה מהקבוצה שהוזמנה וסה"כ היה בסדר גמור.

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם
נוסף על מה שנכתב מעלי:

קח מתקן לשמשה, סע תמיד עם וויז - מתריע הן על מצלמות והן על אזורי מדידת מהירות ממוצעת. תיזהר מאזורי ZTL (אזורים אשר הכניסה אליהם מוגבלת לרכבים מקומיים) - הם מפוקחי מצלמות והקנסות יקרים.

לגבי פרארי - אל תוותר על MEF (מוזיאון אנצו פרארי) שנמצא במודנה ולא במראנלו. ניתן לקנות כרטיס משולב. לגבי השכרת פרארי - לפני שנתיים שילמתי 150 יורו לרבע שעה. יותר זמן - יותר כסף. בסביבות מראנלו יש תנועה, לא בטוח שתתפוס ראן פנוי. בסביבות מוזיאון למבורגיני יש גם כבישים פנויים לרוב וגם האווירה נינוחה יותר.

תוכל בבקשה לפרט מה היתרונות של המוזיאון במודנה על פני זה במראנלו? משום שספק רב באם נוכל להספיק את שני המוזיאונים.

אשר לנסיעה בפרארי- אודה אם תוכל לספר היכן אתה ביצעת את הנסיעה והאם נדרשת להזמנה מראש.

תודה.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

פורסם

לא עניין של יתרונות - עשיתי את שניהם. יש מכוניות אחרות,תצוגת מנועים נפלאה והיסטוריה של אנצו עצמו. אם צריך לבחור אחד, אז מראנלו, אבל לדעתי שניהם שווים ביקור. זה לא גוזל המון זמן.

פרארי שכרתי בסוכנות שלפני המוזיאון, לא זוכר את השם - מולה בד"כ חונה 355 יפהפיה של הבעלים.

למבו שכרתי בבול-באר שמול מוזיאון למבורגיני.

לא הזמנתי מראש.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הייתי בוונציה בחנוכה, גם 4 ימים. שלושה בוונציה עצמה ויום אחד נסעתי ברכבת לפאדובה. חייב לומר שלמרות שכאילו היה טיול קטן היה עמוס מאד, וונציה עצמה, מעבר לייחודיות שלה כעיר התעלות והים, עשירה ביותר באתרים. לכאורה עיר קטנה (כ-50,000 תושבים), למעשה פנינה שמומלץ לבקר בה כמה ימים.

אני מנחש שאתה טס באל-על, אז שעות הטיסות הלוך בעייתיות, החזור די נוחות. הבעייתיות בהלוך היא המראה מוקדמת, כלומר אחרי לילה לבן. לא כיף לנהוג אחרי לילה כזה. שקול להשאר יום אחד בוונציה עצמה ולהנות ממנה, ולשכור את הרכב למחרת. לגבי החזרה - ממליץ לך לעשות את הלילה האחרון ב-Mestre או באחת הערים הסמוכות. יכול להמליץ לך על המלון שבו התארחתי ושהיה מעולה. אם אתה טס באיזיג'ט שעות הטיסה בעייתיות למדי, מחייב לילה ראשון ולילה אחרון ב-Mestre או בסביבה.

מבחינת נהיגה - הקפד על כל הכללים שלמדת בשעורי הנהיגה, במיוחד על הצמדות לימין, על נסיעה במהירות המותרת (האיטלקים אוהבים למדוד מהירות), על המנעות מכניסה ל-ZTL (לא יודע עד כמה רלוונטי במסלול שלך) - יש מפות ברשת, כדאי שתוריד, תדפיס ותלמד אותן. כמוכן שים לב שהאוטוסטראדות הן כבישי אגרה, הקפד לקחת את הפתק בכניסה ולצאת במסלול שבו אתה משלם בקופה. אחרת תצבור קנסות. למד גם את חוקי החניה וסימוני המדרכות, הם שונים ממקום למקום.

האם אתה מכיר את הרמזור המקובל בעולם - בו פניה שמאלה מתמצעת בשלבים, שכן הרמזור פתוח גם לכיוון הנגדי? אם לא - למד כיצד לנהוג בו, כדי לשמור על בטיחותך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחר הרבה בדיקות ,הגעתי למסקנה שאופרן הכי זולים. בדקתי את כל החברות הגדולות, גם מהארץ וגם מחו"ל.

ההשכרה במצב בסיס שלהם כוללת ביטול השתתפות עצמית.

שבוע שעבר הזמנתי דרכם השכרה של רכב שעלה לי 4313 ש"ח, בדקתי ב AUTOEUROPE פחות או יותר אותם תנאים עולים 5395 ש"ח.

*** מסתבר שבסופ"ש יש הנחה של 12% באתר, לעומת 4-5% סטנדרטים במהלך השבוע.

פורסם

שים לב שלא מדובר בביטול השתתפות עצמית אלא בביטוח השתתפות עצמית - כלומר אם יש תביעה תה צריך לשלם ואז לתבוע החזר מאופרן או הביטוח שהם משדכים לך. אם אתה רוצה ביטול השתתפות עצמית עליך לרכוש אותה בחברת ההשכרה, יתכן שלא מראש אלא רק בדלפק ההשכרה.

חשוב לבדוק מה גובה ההשתתפות העצמית ומה גובה כיסוי ביטוח ההשתתפות העצמית.

phpclub - זה שאופרן היו הזולים ביותר עבורך לאו אומר כלום לגבי פות"ש. תלוי במדינה, בתחנת ההשכרה, בסוג הרכב, במאפייני הנהג, במועדוני לקוחות והשד יודע במה עוד. פות"ש צריך לבדוק מה העסקה המתאימה לו ביותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד היום ראיתי שרק אוויס מציעים ביטול השתתפות עצמית ברכישה מוקדמת. מפליא שגם אופרן מציעים אם כי אני שותף להערכת קודמי שמי שרשם שאופרן מציעים כנראה לא מכיר ומדובר בביטוח ולא בביטול.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

פורסם

מנסיון אישי עם אופרן, זה ביטוח, אתי שילמתי והם החזירו לי. מנסיון עם אופרן, ממליץ מאוד. נוח להזמין דרכם.

פורסם

לגבי ביטוח השתתפות עצמית- צריך להיות מוכן לספוג השתתפות עצמית גבוהה, שתוחזר רק כעבור זמן. כרגע אני מתכנן חופשת קיץ, וההצעות שקיבלתי אתמול כללו השתתפות עצמית של 7000 ש"ח.

פורסם

אני קיבלתי מאופרן 500 דולר באותו יום ששילמתי, הם רצו לראות את המייל מחברת ההשכרה וזהו.

פורסם

ידוע לי שמדובר בביטוח, לא הייתי ברור מספיק.

לגבי המחיר לא אמרתי שהדבר חד משמעי אלא הצעתי לפותש לבדוק, אם כי דבריי לא מבוססים על השכרה אחת אלא כמה בדיקות לאורך זמן.

פורסם
מנסיון אישי עם אופרן, זה ביטוח, אתי שילמתי והם החזירו לי. מנסיון עם אופרן, ממליץ מאוד. נוח להזמין דרכם.

זה משתנה, עכשיו באירלנד אופרן נתנו לי ביטוח השתתפות עצמית בחברה המקומית(ממש קיבלתי את זה בחוזה השכרה המקומי ככלול) הם גם מדגישים מתי זה ביטול ומתי זה ביטוח.

לא הייתי משכיר מ winrent היה לי ניסיון ממש שלילי איתם(מד דלק מקולקל שלא דווח לי בעלפה, חסר נוזל לווישרים וחוסר אכפתיות נוראי של הנציגים.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...