Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון גולף GTI ולאון קופרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כחלק מהבדיקות לפני רכישה שאני עושה בדקתי מחירים של הרכבים הנ''ל, במחירון יצחק לוי מחיר הגולף נמוך משמעותית מהלאון, לדוגמא 2016 הגולף עולה 142 והלאון 154. אז בדקתי גם ביד 2 ושם מחיר הגולף סביב 140 והלאון בטווח של 135-155 תלוי תת דגם. הייתי בתחושה שהגולף מחזיקה מחיר יותר גבוה מהקופרה. אני מפספס פה משהו או שזה אכן המצב?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

תן לזמן לעשות את שלו ! לארוך הזמן הגולף תשמור על מחיר שוק חזק בהרבה יותר ללא שום היסתכלות על מחירון , לעומת זאת הלאון תיהיה צמודה למחירון ואפילו פחות. (סתם לדוגמא - מכרתי MK6 2010 לפני חודש ב25K מעל מחירון לוי יצחק , והקופרה באותו שנתון מדשדשת אי שם)

פורסם

המחיר הגבוה יותר של הסיאט מראה שרוב האנשים רואים שהסיאט נותנת יותר מהגולף, ולכן יקרה יותר ביד 2,לדעתי זה לא ישתנה בקרוב. רכבים אחרי 3-5 שנים על הכביש ועדיין הקופרה נהנית מביקוש גבוה ומחיר גבוה יותר מהגולף.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אם זה היה כך שהיא נמכרת מעל המחירון זה לא היה משתקף במחירון יד 2?

פורסם

איך מחירון יד 2 לא מעניין, אלו אנשים אמיתיים שמוכנים למכור את הרכב במחיר שהם פרסמו לכל היותר (ברוב המקרים גם יורידו קצת), אז איך אפשר לאמר שזה לא אינדיקציה למשהו?

פורסם (נערך)

מחירון יד 2 לא באמת משקף את המציאות. בהרבה מקרים הוא נמוך ממחירון לוי יצחק לדגמים הרלוונטיים כשאנחנו יודעים שהם נמכרים חזק מעל המחירון.

לסמוך על כמה שאנשים מדווחים כסכום מכירה בפועל זה כמו לסמוך על מדגם הטלויזיה בבחירות.

סתם דוגמא: אני עוקב בזמן האחרון אחרי שוק האאודי S3 . מחירון יד2 של 2014 מתחיל מסביבות 125 אלף. בפועל אין אחד שמבקש מתחת ל160 ...

אז מן הסתם מחירון יד 2 לא מתבסס על מה שאנשים מבקשים . יותר הגיוני שהוא נותן פיין טיוינינג על לוי יצחק בהתאם למידע כזה ואחר שמדווח ע"י משתמשים שמורידים מודעה אחרי שמכרו.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נראה לי שהתבלבלתם, להבנתי הם לא דיברו על מחירון יד 2 אלא על פרסום של מוכרים ביד 2 שלא דורשים על הGTI יותר מהמחירון כדבריכם

פורסם

אני מדבר על מחירונים, בסופו של דבר בטרייד אין או הביטוח משלמים לפי לוי יצחק, ושם באופן מהותי הגולף מתומחרת נמוך יותר, לי זאת הייתה הפתעה.

פורסם

השתעשעתי ברעיון של לרכוש קופרה או גולף GTI (חדשה או יד2 לא משנה), כרגע פחות רלוונטי בגלל שבמהלך שנה הבאה הן יגיעו בדור חדש..

הקופרה היא BEST VFM (מקבלים יותר עבור אותו סכום כסף), אבל הבעיה שהיא גם יותר מגנט ערסים ושוטרים וקרוב לוודאי תהיה שווה פחות במכירה :)

פורסם

לא עצר אותי שום שוטר בשנה האחרונה שאני נוהג בקופרה (ועוד בצבע בולט). גם לא הייתה לי שום אינטראקציה עם ערסים..

לגבי המחירון - נדע כשאני אמכור :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

3 וחצי שנים על קופרה שחורה ומעולם לא עצרו אותי במיוחד לבדיקה.

כמובן שבכל מחסום שבו עושים בדיקות ינשוף, התבקשתי לעשות. (וכמובן שלא שתיתי).

אגב לעניין השרשור, לא פשוט למכור קופרה במחירון, השוק תמיד רווי בהם.

לא יודע לגבי הGTi, תמיד שמעתי שכן מוכרים מעל המחירון, כנראה שאגלה בעוד 3 שנים :)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
מחירון יד 2 לא באמת משקף את המציאות. בהרבה מקרים הוא נמוך ממחירון לוי יצחק לדגמים הרלוונטיים כשאנחנו יודעים שהם נמכרים חזק מעל המחירון.

לסמוך על כמה שאנשים מדווחים כסכום מכירה בפועל זה כמו לסמוך על מדגם הטלויזיה בבחירות.

מדגמי הטלויזיה די מדויקים. בטח יותר מכל מחירון באשר הוא

פורסם (נערך)
מדגמי הטלויזיה די מדויקים. בטח יותר מכל מחירון באשר הוא

ראינו בבחירות האחרונות ובאלו שלפניהן את הביצועים של מדגם חברת החדשות... :-)

הכוונה היתה שאנשים לא בהכרח ימסרו את המידע המדוייק אם בכלל בנוגע לעסקאות שלהם בזמן הסרת המודעה.

דוגמאות אישיות שלי :

בפעם האחרונה שמכרתי רכב (GTI MK5)זה היה בסכום של כ30K מעל המחירון , העיסקה הזו לא עברה דרך שום לוח וקרתה בצורה ספונטנית לאחר שבחור נחמד שראה את הרכב הציע לי הצעה שאי אפשר לסרב לה ...

כמה שבועות לפניי, חבר פורום אחר, מכר רכב זהה בסכום דומה מעל המחירון אחרי שפרסם מודעה כאן בפורום.

אלו עסקאות שהתבצעו מתחת לרדאר ומשקפות את מצב השוק , על כן נשאלת השאלה - כיצד נתוני יד 2/לוי יצחק מסוגלים לקבל נתונים על עסקאות שכאלה ולעדכן את המחירון בהתאם?

הרכב שלפניו שמכרתי כמה שנים לפניו (GTI MK4) , כן פורסם ביד 2 אבל לא טרחתי למסור את פרטי העיסקה כשהסרתי את המודעה (גם סכום יפה מעל המחירון)

לגבי הצבע,מנסיוני עוצרים יותר רכבים שחורים , כשהיתה לי GTI שחורה (3 דלתות) היו עוצרים אותי בלי סוף.

הסיבה לפסול שחור היא בכלל הפרקטיות- כבר בדרך הביתה משטיפת הרכב, הרכב מתחיל להתלכלך בחזרה.

GuyHar, כשתרצה למכור את הרכב אין צורך לפרסם . שלח לי הודעה פרטית ונמשיך משם :-)

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...