Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוקב אחרי הרכבים הללו במכירות און ליין שלהם , עצה ראשונה היא שאם אין לך מושג בתחום הרכב אל תגש בכלל למכרזים הללו.

שנית - אם שמת עין על רכב ואין לך מושג ברכבים עדיף לשלם למוסכניק שיבוא להעיף מבט ברכב

בדוק היסטורית רכב על פי לוחית רישוי , ייתן לך מושג אמיתי על עבר הרכב.

באופן ספציפי, אם הנסועה הרשומה היא נכונה משמע הרכב היה בעברו ככל הנראה רכב משטרה \ שירותי ביטחון ואולי רכב קיבוצי .

אני הייתי מבטל את העיסקה , הרכב לא שווה 34K , ולמעשה אתה תהיה הבעלים האחרונים שלו כיוון שאיש לא יקנה ממך את הרכב (אולי סוחרים במחיר ריצפה...)

עצתי היא לבטל את העיסקה, לשלם את הקנס ולהתייעץ עם עורך דין לגבי חובת הגילוי הנאות גם בכינוס נכסים ולהמשיך בהתאם לעצתו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רועי5, הק״מ זה לא נתון מוטעה, אלא נוכלות ורמאות ויש הבדל עצום ביניהם.

נכון שפות״ש היה חייב לבצע בדיקות מעמיקות אבל אין לבוא אליו בתלונות כי הוא נפל למרמה.

פות״ש העובדה שהוא הציע לך 12k מעידה שהוא פוחד והוא מנסה לצמצם נזקים.

לדעתי פנה אליו דרוש ביטול עסקה מלא!

ואם לא פנה לעורך דין לתתקדם בכיוון המשפטי נגדו.

אם אכן בוצע זיוף ק״מ ותאיים בתביעה אני מניח שהם יבטלו לך עסקה.

פורסם

ובדיוק כדי להמנע מתגובה כזו שמעלי, הדגשתי כי אני מתייחס לנתון המקורי שנמסר על הקילומטראז', שגם אז העיסקה לא כדאית בלשון המעטה לטעמי. ברור שבהנתן הנתון האמיתי, הסיפור מקבל מימד אחר לגמרי, אבל אני כאמור לא שם.

פורסם

לא שווה להתעסק עם הרכבים הללו. אלף פעם אומרים לאנשים לא לגעת, יש היום מלא מכוניות בשוק, והם הולכים כצאן לטבח. הרכבים השווים נחטפים ע"י מקורבים לצלחת.

פורסם

אני הייתי לוקח את ה12 אש"ח, נשאר עם הרכב, ונוסע בו עד שיתפורר. סך הכל קנית קורולה 2014 ב36 אש"ח, לא רע.

לזכותה של הקורולה, אם היא באמת נוסעת טוב ואם הק"מ באמת 550 אלף, אז המוניטין של טויוטה עדיין מצדיק את עצמו.

לדעתי תהנה מהרכב, ותלמד לקח להבא. אתה כנראה תהיה היד האחרונה, אבל whatever.

מקסימום אם תרצה למכור אותה, והיא עדיין תהיה במצב טוב, דבר איתי.

אני מת על הדגם הזה של קורולה, היו לי שתיים כאלה, ויש לי רק זכרונות טובים מהן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תבדוק האם מדובר בטויוטה לבנה שהייתה של חברת "פרי" ליסינג לשעבר... במידה וכן, אוכל לספר לך בדיוק מה עבר על הרכב.

פורסם

אם פורסם שלרכב יש 134,000 ק"מ,גש לבדיקה במשרד התחבורה- שיוציאו רשיונות היסטוריים ויבדקו-האם בשנה מסויימת היתה טעות הקלדה או שמדובר כאן ברמאות לשמה מצד המפרסם.

550,000 ק"מ אם המספר אמיתי- הרכב היה ממשלתי- כנראה בשירות המשטרה.

לגבי כל השאר-כבר נכתב ונאמר- לרוב אין מציאות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כפי שנכתב מעלי לדעתי אם הסוחר הציע הנחה של 12K ככה בלי מאמץ כנראה שזה באמת 550K, ובילה באיזה מוסד ממשלתי כרכב שלא נכבה,

אני הייתי מתאמץ לביטול עיסקהגם במחיר של הפסד.

פורסם

1. מכרזי רכב הם רק למי שהוא סוחר סידרתי.

ככה על כל עשרה רכבים, הוא נופל באחד וזה מתקזז.

כשנופל עליהם תירון שכמוך, זכית רק מסיבה אחת, שכל הסוחרים השועלים ידעו מה מצב הרכב ומה הק"מ האמיתי עוד מראש וכלל לא ניגשו.

2. אני כלל לא בטוח שיש איזה סעד משפטי לעניין, חתמת על כך שהרכב הוא AS IS וללא כל יכולת לבדוק, הוא יכל להיות גם עם פגיעת שילדה קשה ומנוע שעובד על 2 בוכנות....ככה זה מכרזים.

קח את ה 12 אלף שמציעים לך.

3. מאחר ואתה לא יודע באמת אם הוחלף לוח שעונים או הורד ק"מ או שזו סתם טעות רישומית של הבוחן בטסט האחרון, בטסט הבא תדווח לבוחן את הק"מ כפי שמופיע בלוח השעונים, הוא יתעדכן בהתאם.

4. מידע כללי לגבי הנסועה האמיתית תוכל לקבל אולי ממוסכי היבואן אם טופלה ברשית דרכה במוסכי היבואן.

5. נזרקים פה כל מיני מילים "נוכל", "עוקץ", יש עו"ד, לעו"ד יש תיק של הוצאה לפועל, הוא הולך לבעל החוב, מעקל לו את הרכב ומוכר אותו AS IS במחיר הכי זול שהראשון יציע. באמת נראה לכם שעו"ד יתחיל להחליף לוחות שעונים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשנים האחרונות המשטרה ומנהל הרכב לא מחזיקים רכבים עד ק"מ כזה. נתון קמ כזה לא סביר והגיוני שיש טעות של רישום בטסט. הרכב כבר אצלך בדוק כפי שהציעו לך במוסך מורשה ובמשרד הרישוי ואני מאמין שתגלה נתון אחר.

פורסם

לדעתי פשוט מדובר בטעות רישום במשרד התחבורה והרכב לא נסע כל כך הרבה, חוץ ממשאיות ואוטובוסים אני לא חושב שיש רכבים שעוברים מרחק כל כך עצום בזמן כל כך קצר.

פורסם
לדעתי פשוט מדובר בטעות רישום במשרד התחבורה והרכב לא נסע כל כך הרבה, חוץ ממשאיות ואוטובוסים אני לא חושב שיש רכבים שעוברים מרחק כל כך עצום בזמן כל כך קצר.

רכבים בצבא,אנשי שירות ומכירות וכו' מגיעים ל60-70 אלף ק"מ בשנה.

רכב משטרה שעובד עם כמה נהגים בקלות מגיע ליותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

האם ניגשת למוסך החברה לבדוק הסטורית רכב? לא מן הנמנע שהקמ' הרשום במשרד התחבורה מקורו בטעות הקלדה. בדוק מי היה בעל הרכב , היכן טפלו, בדוק הסטוריה ואז תשכיל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם לא ניתן לבטל את העסקה

אחרי שאכלת את הלקרדה - קח את ה 12.0 אש"ח וסע עם הרכב.

ב 34.0 אש"ח קנית קורולה 2014.

סיכוי טוב שהיא היתה ניידת משטרה.

אל תפספס את השיעור.

גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים.

זול וזוגלובק - שניהם מתחילים ב ז' - בשניהם אתה מקבל נקניק.

מצטרף לדיעה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הסיכוי שרוכש הרכב יעדכן פה שואף ל0. חבל.

זה מקרה צרכני מעניין כי זה הפרט מידע היחידי שכונס נכסים צריך לתת. לא נראה מאז ההודעה הבודדת שהוא כתב.

אנשים לא רוצים לעדכן כי קיבלו את המידע שהיו צריכים, או שפוחדים שזה יפגע בהם במידה וינסו להפטר מהרכב.

• תוכן חדש...