Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון

הבדיקה מול משרד הרישוי העלתה כי זה אכן הק"מ של הרכב (540000 סופי)

מי שנהג בו נהג בו 24\7 רצוף במרחבי הנגב או הגליל כי אם היה נוסע באיזור פקוק בחיים לא היה מגיע למספר כזה.

אחרי דין ודברים, שהיה להפתעתי יחסית נעים ונינוח, קיבלתי זיכוי של 23,000, כלומר קניתי לי טויוטה קורולה 2014 במחיר אפסי והתחנה הבאה שלה זה רק לגריטה.

אני שלם עם מה שקרה, למדתי לקח עצום ומצד שני היא בובה, נסעתי איתה די הרבה בימים האחרונים, היא ממש נעימה, אפילו יודעת להאיץ כשנדרש, ובגלל המקרה אני מתייחס אליה שונה מכל הרכבים שהיו לי עד כה :)

הלקח הכי חשוב זה שגם אם העו"ד מעמיד אותך לפינה ואומר קנית ASIS יש מצבים שבהם שווה להלחם.

יאמר לזכותו של העו"ד שהוא היה קשוב ובסך הכל הבין את מצבי ולמרות תפקידו בשלב מסוים התעשת והצליח להפגין אמפטיה.

אני במרוץ להשיג חלפים, פס כרום מעל הפנס למשל זה משהו שאני לא מוצא בשום פירוקיה. מישהו מכיר מישהו שאולי אצלו אצליח להשיג?

עוד לא עשיתי טסט, אצטרך בקרוב, מה לעשות מול משרד הרישוי? יש למישהו ניסיון במקרים כגון אלו (החלפת לוח שעונים?)

תודה לכל העונים ולכל המתעניינים

חג שמח

פורסם

לדעתי הוא לא אחראי לעניין לוח השעונים, כן היה אחראי לברר את מצבה ולתת "טופס גילוי נאות" או לכל הפחות להציג רישיון רכב עדכני עם המספרים הנכונים!

היום, במבט מפוקח מאוד על המציאות, אחרי ש"נעקצתי" באופן חד משמעי אני יכול לומר שיש סיבוי סביר ואפילו יותר מזה, שאחד המשתתפים בתמחור היה "שתול"

גם בשיחה עם העו"ד עלה משהו שגרם לי לחשוד, וגם היום, במבט לאחור על ההתמחרות אני מזהה את זה.

גם אני לא תיכננתי לשלם כלכך הרבה אבל "נמשכתי" אבל זאת אחריותי אז לא התלוננתי וקיבלתי את הדין

פורסם
הסיכוי שרוכש הרכב יעדכן פה שואף ל0. חבל.

זה מקרה צרכני מעניין כי זה הפרט מידע היחידי שכונס נכסים צריך לתת. לא נראה מאז ההודעה הבודדת שהוא כתב.

אנשים לא רוצים לעדכן כי קיבלו את המידע שהיו צריכים, או שפוחדים שזה יפגע בהם במידה וינסו להפטר מהרכב.

איך שנגמר החג עדכנתי, רגע לפני שראיתי את ההערה שלך

בכללי אתה צודק, ללא עדכון זאת הייתה כפיות טובה

חג שמח לכולם

פורסם

בנסועה כזו הרבה יותר מסביר להניח שהרכב עבר מספר תאונות , מציע לבדוק את הנושא על מנת להבין את הבטיחות אשר הרכב מציע , קרו מקרים שרכבים אשר בהם נפתחו כריות אויר לא הוחלפו כריות כלל..

בלאי קפיצים \ בולמי זעזועים \ בלמים \ הגה ... בקיצור נסועה כזו היא בלאי אדיר לרכב .

ולענין המכירה ..., גם במכירת AS IS יש חוק וחובת גילוי נאות היא אחת מהם, על טופס רישיון הרכב היה אמור להיות מצוין הנסועה האמיתית של הרכב, ברור שבוצע פה זיוף וזה באחריות עו"ד לבדוק שהרכב אשר נמכר מוצע עם נתוני אמת , הייתה פה עלות ביטול ברורה ללא כל קנס ואולי אפילו חשיפה לתביעה נגדית כנגד העו"ד אשר היה אחראי על המכירה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שמח לשמוע שיש סוף לטיול, ויותר מכך מתרשם מכך שטויוטה קורולה יכולה לנסוע כאלה קילומטרים בידיים לא פרטיות. שאפו לך ולטויוטה.

פורסם

לכל המפרגנים לאמינות של טויוטה.

איזה מידע יש לכם על הרכב חוץ מכמות הקילומטרים שעבר?

אין כל מידע על תקלות שהיו לרכב במהלך חייו.

אין מידע האם מדובר במנוע/גיר המקוריים.

אני סקרן לדעת מה עבר על הרכב הזה.

אולי המגיב שאמר שיש לו מידע אודותיו, ישתף אותנו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ב23K שקלים אתה מתקין בקורולה הזו מנוע וגיר חדשים עם צריך - הרכב נוסע טוב? הכל עובד?

למה ישר מחשבות על גריטה? תיסע ותהנה!

בסופו של דבר יכול להיות שעשית למרות כל השחור שנכתב כאן - עסקה מעולה.

תנסה את "המאגר" תשלח להם תמונה של החלק שאתה צריך - או שפשוט תקריב עוד כמה שקלים טובים מה23K שקיבלת זיכוי על חלק מקורי מהחברה ודי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני גם חושב שבמחיר כזה עסקה טובה. אשמח עם תמשיך לעדכן איך הוא מתמודד עם החיים בגילו המבוגר.. תפתח אולי שרשור לנושא..

פורסם

הוחלף מנוע?

גיר?

ספר קצת.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

שלמת כנראה את השווי האמיתי שלה.

במחיר הזה ובנסיבות האלה ככל הנראה שעדיף להמר על מונית דיזל/ רכב ממורה לנהיגה.

שם לפחות, אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה.

העיקר שהפקת לקחים והזהרת אחרים.

תודה על הפוסט

• תוכן חדש...