Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לחברי הפורום

יש לי שכן שניקב לי בפעם השנייה צמיג בחודש האחרון, בפעם הראשונה חשבתי שאולי עליתי על מדרכה וחיבלתי בו איכשהו, אך היום הבחור בפנצ'רייה (שמכיר אותי) כבר אמר שזה במכוון ואין בכלל ספק.

מה ניתן לעשות?

מצלמה כבר התקנתי.

להגיש תלונה במשטרה? כנגד מי? אני לא יודע בוודאות מיהו אותו השכן אך מתעורר בי חשד כלפי מישהו וכמובן שאין לי הוכחות כעת.

תודה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

החזרת אותי כמה שנים אחורה בסיפור דומה עם שכן. עשיתי מספיק רעש בבתים הסמוכים כדי שזה לא יקרה שוב + התקנת מצלמה.

סיפור קטן, יש לי חבר ששומר על הרכב שלו ברמה מטורפת שכוללת חניה הרחק מהבית רק כדי למנוע סימני דלתות. מפעם לפעם הבחור שם לב שיש לו סימן של מריחה של יד עם עם שומן (כנראה אוכל לחתולים) על השמשה, מרוב שהתעצבן הסב מצלמה פשוטה של שיאומי לעבוד מהמתח של הרכב והסליק אותה באוטו בחלון צידי מאחור רק כדי לראות מי ואיך כל פעם עושה את זה.

האמת עד כה ללא ממצאים.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא הייתי הולך להתלונן בלי הוכחה ממשית לכך שאותו אדם עושה את זה, הדרך הפשוטה והנקייה ביותר היא מצלמה.

כמובן שאם יש סכסוך ידוע עדיף כצעד ראשון לפתור אותו ללא התערבות חיצונית.

פורסם

אתה צריך 4 מצלמות DVR עם סוללות או סוללת גיבוי מרכזית ולהקליט 24/7 עד שתהיה לך הוכחה שבאמת מישהו ניגש לרכב ומחבל בו וגם אז הסיכוי שהוא יהיה מספיק טיפש לא לכסות את הפנים שלו הוא קטן.

יש מצלמות DVR עם סוללה שגם מתחברות דרך OBD למחשב הרכב בכדי לדעת מתי להפסיק להשתמש במצבר - אבל במקרה הטוב אתה תמצא מצלמה כזו שהיא דואלית - כלומר יש לה מצלמה שגם מצלמת לאחור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא יודע שמקליטים אותו אז קשה להאמין שיסתיר את הפנים, יותר חשוד להסתובב רעול פנים בחניה של איזה בניין מאשר פשוט להתכופף לשניה ליד הגלגל, לדפוק בו חור וללכת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
מה קרה שהתעורר אצלך החשד שאתה יודע במי מדובר?

אז ככה:

יש לנו חניה פרטית לכל דירה, יש לי חבר-שכן טוב שהתגרש ועזב את הבית - לגרושתו אין רכב.

החנייה שלו טובה בהרבה משלי בגלל מיקום, שטח, והיא ללא רכבים לצד ככה שלא פותחים עליי את הדלת.

כשעזב אמר לי שאחנה לו בחנייה (הוא עדיין משלם שכירות וארנונה עד יולי ששם תם חוזה השכירות שלהם), אני אמרתי שלא נעים לי וביקשתי את אישור גרושתו - זאת לא החזירה תשובה ברורה אך זה היה בסדר ב2-3 חודשים האחרונים כשחניתי שם לסירוגין.

בפורים כנראה עבר ביניהם דם רע או משהו ואחת הבנות של גרושתו שאלה אותו למה אני מחנה בחנייה, הוא הגיב שהוא אישר לי ואם זה מפריע לה שתגיד לי.

כנראה שהיא החליטה לומר לי כך.

לגבי מצלמות - חזרתי לחנייה הישנה שלי והיא מרושתת במצלמות.

עריכה:

מה שכן עשיתי, זה אמרתי לכלל הדיירים שכן הייתה מצלמה באותו הרגע והיא צילמה את העבריין וכדאי שהוא יגיע ויודה לפני שאני מגיש תלונה.

מקווה שאני משחק פוקר טוב.

בכל מקרה אני כן הולך להגיש תלונה עכשיו במשטרה, נראה מה זה יתן.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

נכון לעכשיו, כל עוד אין בידך צילומי העבריין, חבל לבזבז זמן בתחנת המשטרה. אחרי כמה חודשים תקבל תשובה בכתב בסגנון " התיק נסגר מפני שהעבריין לא ידוע".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא תכננתי להגיש תלונה כלל, אך בעלת הבית (קצינה בכירה במשטרה) לחצה שאעשה זאת - ואני מסכים איתה מאחר ולך תדע לאן זה יכול להתפתח.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם (נערך)

בפורים כנראה עבר ביניהם דם רע או משהו ואחת הבנות של גרושתו שאלה אותו למה אני מחנה בחנייה, הוא הגיב שהוא אישר לי ואם זה מפריע לה שתגיד לי.

כנראה שהיא החליטה לומר לי כך.

לגבי מצלמות - חזרתי לחנייה הישנה שלי והיא מרושתת במצלמות.

אם החשד שלך נכון הרי שהעובדה שהפסקת לחנות שם אמורה למנוע את השנות המקרה ותיעוד לא ממש יעזור.

טוב עשית שהפסקת לחנות שם, להכנס לריב של גרושים ועוד בשביל חניה, זה פשוט מיותר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אכן

בכל מקרה, הקדמתי את מעבר הדירה שלי מיולי למיד אחרי פסח, חותם חוזה ביום ראשון בעיר אחרת.

קצת יוצאים כאן מתחום הרכב, השאלה הראשונית שלי אולי הייתה יותר בקטע ביטוחי אבל זה נגרר למשהו אחר אז כבר אסיים כאן את הסיפור בדברים אלו:

קיבלתי שיחת טלפון מאותה אחת שנתנה לי חצי וידוי, חבר משותף מוכר בקהילה (שנינו משויכים לאותו בית כנסת) שמכיר אותה טען שהוא עצמו מפחד להתעסק איתה אחרי שדיבר איתה לא פעם בהליכי הגישור.

כרגע הגשתי תלונה עמומה למשטרה כי לא הייתי בטוח במי מדובר, בעוד כשבועיים (מיד כשאעבור) אציג בפני המשטרה בדיוק מה שיש לי ומקווה שיוציאו צו הרחקה ויאשימו אותה במקרה או כל דבר אחר שיראו לנכון.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

בשביל מה צריך צו הרחקה אחרי שתעבור לגור במקום אחר? כדי שהיא תתחיל לחפש את המיקום החדש שלך ( בעקבות התלונה שלא תוביל לשום מקום )?

יש לך יותר מדי זמן פנוי בחיים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...