Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה ביום שבת האחרון : הסוס כנראה ברח מבעליו ,והחל לרוץ נגד כיוון התנועה בשדרות בן גוריון נתניה, תודה לאל לא היו נפגעים אבל נהגים המומים כן .

שימו לב שאתם נוהגים ,אי אפשר לדעת מה יבוא מולכם

121.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

גם אני נקלעתי פעם למקרה דומה.

ישבנו במפגש שאול באשדוד כמה חבר'ה ,בלסנו שווארמה כאילו אין מחר,כשלפתע חזינו בסוס שדוהר בשדרות בני ברית לכיוון היציאה הצפונית מאשדוד, למי שמכיר.

המזל היה שזו הייתה שעת לילה מאוד מאוחרת וכמעט לא הייתה תנועה והוא נתפס די מהר,בל מקרה מחזה מפחיד לצפיה....

(באותו לילה לא שתינו מי יודע מה ,לכן העילה שזו הזיה הופרכה מיד :-P )

פורסם

צחוק צחוק אבל בכזה מקרה פעם כמעט גמרתי את החיים שלי .

נסעתי אני וחבר שלי כשחבר שלי נוהג בפיאט אונו שלו ברחוב שמוביל מהאיזור תעשיה ברחובות לכיוון וויסגל .

פתאום משום מקום שני סוסים מטורפים דוהרים ישר לכיוון האוטו .

חבר שלי בולם חזק ככל האפשר ובמזל הם שינו כיוון לפנינו ...

ממש מסוכן הדבר הזה .

ים long time no

פורסם
מאז שפתחו את הכביש החדש והלא מפותל, יכולים לרוץ בכביש הזה כמה סוסים שרוצים,

אף אחד לא נוסע משם כמעט

:-D

כן אה... אפשר לעשות שם מירוץ סוסים ולא ישימו לב... את האמת אני אוהב לפעמים לנסוע משם, בשביל הנוסטלגיה, העובדה שהכביש הזה ריק בד"כ (לעומת עומס שיכול להיות די רציני לפעמים בכביש החדש), הטיילת ונוף של הים. מומלץ... :wink:
  • תוכן חדש...