Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

יש לי מאזדה 2 שנת 2011...

מצב כללי מצויין, רכב סוחב, עבר טיפול מלא במורשה כמו שצריך מאז שקניתי אותו לפני שנה.

היום עם 107 אלף ק"מ בלבד...

עד פה הכל טוב, אבל... בעיה מעצבנת במיוחד היא קליקים במסרק ההגה כשמזיזים את ההגה במהירויות נמוכות..

מכיר את זה שאסור לסובב עד הסוף, או שעדיף להתחיל נסיעה חלשה ורק אז לסובב (בינינו לא תמיד זה אפשרי).

בכל מקרה, החלפתי במורשה לפני חצי שנה... שילמתי על זה 1500 ש"ח.. עברו 3 חודשים ושוב חזרו הקליקים!!

מכיוון שישנה אחריות טיפול עד חצי שנה. הלכתי וניסו לחזק לי ברגים למטה.. לא היו קליקים, אבל ההגה היה קשה

ברמה כזאת שאם אתה מסובב בכיכר הוא לא חוזר לבד!! חזרתי למורשה, הבינו שחיזקו יותר מדי את ההגה, החזירו למצב הקודם, סיבבו

והופ - עדיין יש קליקים... המוסכניק אומר לי "טוב, לא יודע מה לעשות, דבר עם המנהל".. :roll:

הלכתי למנהל, אמר לי "תבוא שוב מחר נחליף לך חדש".. החליפו חדש.. הידד, אין קליקים הכל טוב.. עבר חודש, חזרו הקליקים.

בקיצור, גזירת גורל? זו המאזדה וזה מה יש?,

שכחתי לציין שקניתי את הרכב מחבר.. והוא בעצמו אמר לי "זה תמיד חוזר אל תשקיע בזה".

אפשר לחיות עם זה? או שצריך כל פעם לרוץ למוסך? נמאס לי מזה.. בנוסף לזה שאני הולך למוסך, בכל מה שקשור להגה הם מוציאים לי אותו

עם הגה עקום.. ואז אני שוב צריך לחזור רק בשביל ליישר את ההגה, והם לא עושים את זה מושלם - אז אני הולך למכון ליישור גלגלים ומוציא 150 ש"ח כל פעם... !!

רק במדינה הזאת מוסכים מורשים לא יודעים לעבוד כמו שצריך...

בקיצור, גזירת גורל? :-( (צריך לנשום8))

• ספונסר פורום
פורסם

היי אדם,

אני אכן מכיר את התופעה שאתה מדבר עליה בהגאים של מאזדה 2 (ופיאסטות), אבל לא נתקלתי במצב שזה חוזר בו שוב ושוב בטווח זמן כל כך קצר.

ניסו לבדוק מכלולי הגה אחרים? מסרק הגה למשל?

אני פחות אוהב להמשיך בדיקות שהתחיל מוסך אחר, אבל אם בא לך לתת קפיצה שננסה להעיף מבט גם, בשמחה.

ולא, לא כולם לא יודעים לעבוד.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

זה לא המאזדה וזה לא מה יש...עושים שם משהו כניראה לא נכון או לא מאבחנים באמת את הבעיה. החלפתי לא מעט פעמים במאזדות האלה מסרק הגה שזה אכן המחלה שלהם ולא היה שום בעיה ושום קליקים..אז לא יודע מה עושים שם באמת. והם צריכים גם בתיקון מסוג זה לדאוג לכיוון של ההגה ושל הגלגלים ואתה לא צריך לרוץ בעצמך..בשביל זה שילמת 1500 שח שזה אגב לא זול בכלל. מסרק למאזדה הזו עולה פחות מ 600 שח. בכל מיקרה תנסה למקד אותנו רגע...הקליקים מגיעים ונשמעים מתוך הרכב מההגה? או מבחוץ?

פורסם

מרכז שירות שי-לי, כנראה שלא קראת את כל מה שכתבתי.. תודה בכל אופן.

מאור, לא יודע לגבי המחירים, הוא טען שזה חלק מקורי (מוסך מורשה) וזה מחיר יחסית נמוך אפילו..

לגבי הקליקים, קשה לי להגיד, זה מורגש בהגה עצמו כשיש את הקליק, אולי הרעש ממקור חיצוני אבל מורגש בהגה..

לרוב, זה רק בסיבובים ימינה..

פורסם

האמת שצריך לשמוע את הקליקים המדוברים. מסרק מקורי כולל עבודה יעלה הרבה יותר מ 1500 שח במורשה...אז יצאתי מנקודת הנחה שהחלק דווקא לא מקורי ושהוא לא מקורי זה לא בדיוק זול. אבל זה לא מה שמשנה כרגע...

אם תגיד לנו מהיכן אתה נוכל להכווין אותך למישהו מקצועי באיזורך שייבדוק את העניין...

פורסם

אם מנהל המוסך המורשה אמר לי שזה מקורי.. האם זה מקורי? ואיך אפשר לבדוק את זה?

כי אם מנהל מוסך מורשה לא אומר את האמת? מי יגיד?

ואני מאיזור עפולה.

פורסם

תעלה לכאן תמונת החשבונית של החלפת מסרק ההגה ואז נוכל לראות מה עשו, את פרטי מסרק ההגה וכו'.

בהרבה מקרים ברכבים, משפצים את מסרק ההגה במכונים יעודיים לכך.

בברכה - רפי לין

• ספונסר פורום
פורסם

קראתי מצוין והצעתי עזרה :)

לבחירתך.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.

פורסם

ב 1500 ש"ח? אני חושב ששנינו יודעים שהסיכוי לכך הוא אפסי בהתחשב בזה שחליפי עולה 800 ש"ח+- ישירות מחנות חלפים בלי הנחות כאלו ואחרות לצרכן הפרטי.

אז לא יודע מה מכרו לו שם אבל אני בספק אם מדובר על מקורי חדש בעלות של 1500 ש"ח כולל עבודה מע"מ וכל מה שמסביב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים תודה רבה על התשובות, ואמנם עברו כמה חודשים מאז.. הלכתי שוב, לאחר שהחליפו לי חדש ועדיין חזרו הקליקים.. הם אמרו לי שהם שמו גירוז למסרק הגה או למוט הגה עצמו (לא זוכר בדיוק) ובאמת מאז זה עזר - לעוד חודשיים.. :roll: וכמובן שהיום הקליקים בסיבובי הגה עדיין נשמעים ומורגשים... כששאלתי אותו אם בדקו משולשים, מוטות, כל דבר - הוא אמר שהכל תקין.. (לא יודע אם באמת הסתכלו, זה מה שאמר)

כמו שאמרתי, הוא אמר לי שהוא שם לי מסרק הגה חדש מקורי. ביקשתם ממני לצרף את החשבונית/קבלה של העבודה... אולי אתם תבינו מזה משהו, לא יודע.

בכל מקרה עבר הרבה זמן וכנראה שגם אם זה לא מקורי לא יהיה לי הרבה מה לעשות עם זה חוץ מלהתלונן בפניו (מה שכן הוא גם מוסך מורשה, אז בכלל גועל נפש).

בבקשה, מצרף לכם את הקבלה על העבודה, אשמח אם תעזרו... אם תגידו לי שזה מה יש במאזדה 2 שנת 2011 ועם זה צריך לחיות וזה לא משהו בטיחותי - אני כבר אשאיר את זה ככה, מה שבטוח אני לא הולך לשים עוד 1500 על מסרק חדש.. (כי אם הוא באמת חדש זה לא הגיוני שהקליקים באים ממנו, אני לא נוהג פרוע).

תודה על העזרה. מחכה לתשובות...

מסרק הגה.jpg

פורסם

במחיר הזה המסרק ששמו לך לא מקורי ולא קרוב לזה. תעשה טלפון למורשה יבואן ותבדוק כמה עולה מקורי ותגלה שפי 4 לפחות. אם קיימים הקליקים שוב אין מנוס מלחזור אליו ולדרוש שייסדר או שיחזיר הכסף כי אם הרכב ייכשל בטסט שלא לדבר על העניין הבטיחותי אז עלול להיות מאוחר מידי. גש אפילו לעוד חוות דעת ממוסך נוסף שירימו את הרכב וייבדקו אחרי שייראו שהוחלף מסרק ואולי הבעיה היא ממקום אחר שאותו מוסך לא קלט או הסתכל.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

זה לא מסרק הגה חדש (מקורי אולי, אבל לא חדש...).

לכל חלק חדש ומקורי יש מק"ט שאמור להופיע מימין לכיתוב, במקרה הזה לא מופיע...

עדי

• תוכן חדש...