Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אצלי בבדיקה לפני קניה הופיעו תקלות שלא באמת קיימות כרגע,

הבודק טען שזה מופיע בגלל החלפת מצבר, ויש צורך לאפס את התקלות האלה,

במאזדה טוענים שאם היתה תקלה במחשב הוא היה מתריע, והם לא רואים שיש תקלה.

השאלה איך ניתן לאפס את התקלות הישנות האלה? בפועל, זה לא מפריע לי, כי הרכב תקין והכל עובד נכון, אך מה שמדאיג זה אם תהיה באמת תקלה בעתיד המחשב יראה זאת? ושוב, איך ניתן לאפס תקלות ישנות?

מדובר במאזדה 3 שלי,

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם

1.האם נורת הchack engin דולקת ?

2.תקלות ניתן לאפס בגדול על ידי ניתוק המינוס מהמצבר לחצי דקה ולהרכיב.

3.במידה והתקלות מופיעות בסריקה הן יחזרו גם אם אופסו.

4.ברגע שמופיעה תקלה בסריקה חשוב לבדוק מה משמעות התקלה כי גם אם עכשיו זה "לא מפריע לנהיגה" זה עדיין יכול להצטבר לנזק עתידי.

פורסם

אין נורת check engine

בדוח מופיע שיש 3 תקלות,

1. abs, אך הוא עובד בוודאות, וגם נורת הabs בהנעת הרכב נדלקת ואז נכבאת כמו השאר.

2. GMU, שזה אומר Connectivity Master Unit, אין לי שמץ מה זה אומר.

3. SSU, Smart Start Unit, גם לא יודע מה זה אומר, אך מערכת הi-stop (דימום מנוע בעמידה) והכניסה והנעה ללא מפתח עובדות תקין, לא יודע אם זה קשור אליהם.

כמובן שדיברתי עם יועץ שירות במאזדה עוד הבוקר, טענו שכל עוד אין התראה במחשב אין תקלה ואין מה להתעסק עם הודעות שרואים בבדיקה, הם טוענים שבבדיקה זה יכול להיות בגלל ירידת מתח, חיברו משהו לרכב או ניתוק מצבר, כך שאחרי הפעולה הזו במידה והרכב מניע ואין הודעה כלשהן על המסך או במחשב אז הכל תקין.

פורסם (נערך)

בכל רכב מודרני תמצא תקלות רשומות בזיכרון המחשב שבפועל לא אומרות שום דבר על תקינות הרכב.

מדובר בתקלות תקשורת רגעיות, או תקלות שהמחשב חושד שמשהו לא תקין ורושם את זה בזיכרון אבל בפועל זה תופעה זמנית חולפת ובסוף המחשב מקטלג את זה כמשהו זמני אבל הרשומה בזיכרון נשארת.

גם אצלי ברכב אני רואה את הדברים הללו בכל פעם שאני מבצע סריקה עם הסורק המקורי. אין מה להתרגש מזה..

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

איש דיאגנוזה טוב יודע להוציא את הטפל מהמחשב ולהתמקד בעיקר . לא תמיד יש עיקר.

אזהרות נרשמות בעיקר כדי לתת טיפול מונע בזמן. הן לא ידליקו בהכרח נורית חיווי .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בנוסף למה שיגאל אמר, אפילו ניסיון התנעה ללא הכנסת קוד רושם תקלת אימבלייזר רגעית.

גם התקלות האחריות יכולות להיות הסטוריות. אם הכל תקין באוטו לא רואה צורך לעשות עם זה משהו.

• תוכן חדש...