Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף gti

Liad Zeltzer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת גולף gti שנת 2007 מנוע 2.0 גיר אוטומט, הרכב עבר 180 אלף קילומטר.

על הרכב הושקע הרבה כסף.

רוצה לדעת מה אתם אומרים

פורסם

^

איך המון ק"מ??

הרכב בן 12 - זה 15,000 ק"מ לשנה. פחות מהממוצע וסביר לגמרי יחסית לשנתון.

השאלה גם אם ב"הושקע" הדברים מתייחסים ךקוסמטיקה או שיפורים/בטיחות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
^

איך המון ק"מ??

הרכב בן 12 - זה 15,000 ק"מ לשנה. פחות מהממוצע וסביר לגמרי יחסית לשנתון.

השאלה גם אם ב"הושקע" הדברים מתייחסים ךקוסמטיקה או שיפורים/בטיחות.

הושקע הכוונה לשיפורים קפיצי הנמכה, ברקסים גדולים יותר, תכנת ניהול למנוע ולגיר סטייג 2, משולשים מחוזקים, תושבות מנוע וגיר מחוזקות ועוד...

פורסם

קרא לי שמרן אם תרצה, אבל לדעתי מנוע שעבר Stage 2 ו-180 אלף ק"מ זה מתכון לביקורים בלתי פוסקים במוסך. עדיף לקחת רכב יותר צעיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• אחראי פורום
פורסם

ברכבים ספורטיביים עם קצת וותק, הכלל הלא רשמי אומר שכדאי לשלם יותר עבור רכב שמור יותר/קמ"ז נמוך/ללא שיפורים מהותיים.

זה מחזיר את עצמו בתחזוקה בקלות.

אמנם המנוע והגיר הספציפיים בגולף הזו עמידים גם לאורך זמן וגם בשיפורים, אבל 180 אלף ק"מ ומי יודע כמה בעלים על 12 שנה, מחזיר אותי לעצה למעלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין ספק - אבל כשאתה בודק רכב בגיל הזה, אתה לוקח בחשבון.

מה גם שמי שיש לו את חיידק הספורטיביות וכיסו קצר, יורד בשנתונים ולפיכך אמור לקחת בחשבון תקלות ותיקונים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
ברכבים ספורטיביים עם קצת וותק, הכלל הלא רשמי אומר שכדאי לשלם יותר עבור רכב שמור יותר/קמ"ז נמוך/ללא שיפורים מהותיים.

זה מחזיר את עצמו בתחזוקה בקלות.

אמנם המנוע והגיר הספציפיים בגולף הזו עמידים גם לאורך זמן וגם בשיפורים, אבל 180 אלף ק"מ ומי יודע כמה בעלים על 12 שנה, מחזיר אותי לעצה למעלה.

הרכב יד 4 אבל את כל השיפורים שלו הוא עבר בשנה האחרונה עם הבעלים האחרונים

• אחראי פורום
פורסם
הרכב יד 4 אבל את כל השיפורים שלו הוא עבר בשנה האחרונה עם הבעלים האחרונים

הקפידו לשמור הסטוריית טיפולים?

פורסם

שאלתך כללית מדי.

בגדול מדובר על רכב נחמד שכיף לנהוג בו. אחזקה יחסית זולה אך חייבים להכיר כמה דברים (כמו כוסית דלק למשל) כשנוסעים ברכב כזה.

רצוי להכיר מוסך מקצועי שמתמחה ב VW כי רכב הזה אוהב תשומת לב לפרטים.

פורסם (נערך)
הקפידו לשמור הסטוריית טיפולים?

כל 5000 קילומטר בשנה האחרונה

ובנוגע ל180 אלף קילומטר המוכר אמר לי שכל המנוע עם חלקים חדשים מהשנה האחרונה כל החלקים במנוע מחוזקים

עריכה אחרונה על ידי Liad Zeltzer
  • אחראי פורום
פורסם

ו-3 בעלים עם סימן שאלה.

על זה בדיוק מדברים בעניין של ספורטיבית לא צעירה, אתה לא באמת יכול לדעת מה היא מבשלת לך.

יש משמעות אדירה לרמת התחזוקה, בעיקר ברכב משופר שמן הסתם עובד קשה יותר.

יכול להיות שעכשיו הכל תקין ואתה תאכל את הבלאי. ויכול להיות שכל בעליה טיפלו כמו האחרון ואז אני פחות הייתי מתרגש מקמ"ז או גיל.

אבל בהיעדר תיעוד, אתה פשוט מהמר.

• תוכן חדש...