Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף gti

Liad Zeltzer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ו-3 בעלים עם סימן שאלה.

על זה בדיוק מדברים בעניין של ספורטיבית לא צעירה, אתה לא באמת יכול לדעת מה היא מבשלת לך.

יש משמעות אדירה לרמת התחזוקה, בעיקר ברכב משופר שמן הסתם עובד קשה יותר.

יכול להיות שעכשיו הכל תקין ואתה תאכל את הבלאי. ויכול להיות שכל בעליה טיפלו כמו האחרון ואז אני פחות הייתי מתרגש מקמ"ז או גיל.

אבל בהיעדר תיעוד, אתה פשוט מהמר.

מהרגע שהאוטו הגיע לבעלים האחרון הוא החליף הכל במנוע לחלקים טובים וחזקים יותר ככה שהמנוע כולו כמו חדש יש הרבה חלקים שלא עברו 180 אלף קילומטר

פורסם

אילו חלקים החליף במנוע ?

יש לך אפשרות לאמת את זה ? (חשבוניות או משהו בסגנון ?)

נראה לי קצת מוזר / חשוד (כלומר - או over אחזקה {וגם אז - למה ?} או שהיה איזה "דיזאסטר" והמנוע שופץ בעקבותיו).

alfa 156 2.5.

פורסם
מהרגע שהאוטו הגיע לבעלים האחרון הוא החליף הכל במנוע לחלקים טובים וחזקים יותר ככה שהמנוע כולו כמו חדש יש הרבה חלקים שלא עברו 180 אלף קילומטר

יכול להיות שהתחיל להחליף חלקים בגלל שהSTAGE 2 גרם לבלאי מוגבר ולתקלות להתחיל להופיע.

יתכן שזו גם הסיבה שהוא החליט להפרד מהרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אף אחד לא מחליף חלקים סתם, ולא מחזקים מנוע רק בשביל stage 2 כי זה יקר בטירוף.

רוב הסיכויים שהלך המנוע והוא שיפץ והחליף כבר חלקים למחוזקים.

בגדול, קשה לי להאמין שהשקיע כל כך הרבה כסף בשנה וישר מוכר, כנראה השיפוץ או משהו בדרך לא עובד טוב לכן המוכר מעדיף למכור.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תוכן חדש...