Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כבר פתחתי אשכול פה על זה שמילאתי 95 חצי טנק כשיש תוכנה (סטייג2 PCP) שמתאימה ל 98

כתוצאה מכך(כנראה) כשאני מאיץ ואני בסלד בסביבות 3000, בעיקר בהילוכים 4-5 יש האצה לא רציפה, המנוע מגמגם מעט ואז ב סלד 4+ כבר הכל בסדר.

כמו בכותרת הרכב סיאט לאון 1.8 2018 10K KM

לאחר כמה שבועות שנסעתי עם 98 בלבד אחרי שהתרוקן ה 95 הבעיה טיפה השתפרה אבל אני כבר נוסע זמן מה עם 98 ויש עדיין את הבעיה הזו.

מה לדעתכם הבעיה?

אני רוצה לציין גם שעד ששמתי תכנת גיר הקלאץ החליק הרבה פעמים מה שגרם לעליית טורים הגעה למנתק (בלחיצה) ומנורת EPC + מנוע וזה קרה איזה 10 פעמים לדעתי.. עכשיו לא קורה אבל יכול להיות שנהרסו הפלאגים או משהו?

פורסם

המלצה שלי? תחזור לסדנה /טיונר שצרבת אצלו את התוכנה.

זה לא נשמע כמו משהו שקשור לעובדה שתדלקת 95 לפני איזה חודש.

יש שני אופציות -

1.זו הרגשה פסיכולוגית אצלך בגלל שתדלקת 95

2. יש בעיה בתוכנה/מנוע/מערכת טורבו, משהו שלא אמור להיות ברכב עם קילומטראז כזה לכן כנראה יש לזה קשר לתוכנה שצרבת ולשיפורים/לצורה שבה אתה נוהג עם השיפורים וכדי לבדוק את זה אצל הטיונר שצרבת אצלו הכל.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• תוכן חדש...