Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן,

בחודשים האחרונים גיליתי את חטיף גן עדן, הכנאפה.

לא יודע איך לא הכרתי את זה עד עכשיו, בתור אחד שאוכל את כל הדברים ההזויים שיש דווקא על זה פסחתי.

איפה יש באיזור ראשל"צ כנאפה טוב ואיכותי?

Opel Adam S 2017

פורסם

עזוב אותי מלהכין, אני עצלן מסריח :p

אף פעם לא קניתי אצל הדרוזי בטיב טעם, אנסה. הבנתי שהם עובדים רק בימי שישי משום מה

Opel Adam S 2017

פורסם
.

לא יודע איך לא הכרתי את זה עד עכשיו, בתור אחד שאוכל את כל הדברים ההזויים שיש דווקא על זה פסחתי.

כי מעצם מיקומה של ישראל במזרח התיכון, דברים שבאו מתרבות ערבית לא נתפסים כהזויים.

בורשט, סלט אוליבייה ודג מלוח עם לחם שחור, או לחילופין גבינה כחולה, בייקון או שרימפס נתפסים כדבר הזוי אצל רוב האוכלוסיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם מתאים לך קצת להגיע ליפו יש שם אחלה כנאפה.

שמעתי שיש כנאפה טובה וחדשה כנאפה בר ברביעיית פלורנטין.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

על הכנאפה ביפו שמעתי, אנסה אותה להבא

היום קניתי את הכנאפה בטיב טעם הגדול בראשון לציון - הטעם פשוט ואוו.

הגבינה רכה ונימוכה, הטופ והקדאיף קראנצי'.

הבחור אחד החביבים ואפילו פינק אותי בבורקס עם מילוי כנאפה סתם ככה בחינם.

קניתי חתיכה ענקית באיזה 70 ש"ח כי אני בהמה (ופירקתי חצי).

אגב, אכלתי במקום אחר שלא זכור לי שמו, המילוי בפנים של הגבינה היה קצת יותר במרקם קשה שמזכיר חלומי, יש כל מיני סוגים??

כי מעצם מיקומה של ישראל במזרח התיכון, דברים שבאו מתרבות ערבית לא נתפסים כהזויים.

בורשט, סלט אוליבייה ודג מלוח עם לחם שחור, או לחילופין גבינה כחולה, בייקון או שרימפס נתפסים כדבר הזוי אצל רוב האוכלוסיה.

הו, לא אצלי, לא אצלי :) תביא כמה שיותר גבינה כחולה ובייקון עם שרימפס בחמאת שום.

Opel Adam S 2017

פורסם

גבינה קשה יכול להיות שזה כנאפה שעמד כל היום. כנאפה חם, כמו שצריך, נאכל כשהגבינה חמה ונמתחת (pull של פיצה) והבצק למעלה פריך.

אני אישית אוהב עם מעט סירופ, אבל זה עניין של טעם.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם מתאים לך קצת להגיע ליפו יש שם אחלה כנאפה.

שמעתי שיש כנאפה טובה וחדשה כנאפה בר ברביעיית פלורנטין.

על הכנאפה ביפו שמעתי, אנסה אותה להבא

...

איפה יש כנאפה טעימה ביפו?

אם הכוונה למקום שנמצא ברחוב יפת מול אנדריי, אז לטעמי לא טעים כלל. מכיון שחינכו אותי שלא אומרים פיכס על האוכל, לא הוסיף כלום והמבין יבין.

פורסם

אם מכינים את הכנאפה במקום אפשר לבקש פשוט שלא ישימו הרבה סירופ במנה.

אם קונים כנאפה שכבר מוכן, לא יצא לי לטעום אחד שלא מתוק מדי לטעמי, אז קשה לייעץ.

באמת שזו עבודה של 5 דק' בבית, ממליץ לנסות.

אגב, יש גבינה גרוזינית כזו ששמים בחצ'אפורי - יוצא ממש ממש ממש טעים בכנאפה גם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממתקי אבו זיד במג'דל. לא מצאתי שום מקום במרכז שמתקרב לדבר הזה.הכל סוכר כי חוסכים על הגבינה.

• תוכן חדש...