Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 לפני קניה - מחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

שלום, ראיתי SX4 עם קילומטרז נמוך, אוטומט, שנת 2013 שנראה לא רע ואני רוצה לקחת אותו לבדיקה.

יש פער גדול בן מחירון יד 2 ללוי יצחק,

1. מה אמור להיות מחיר הבסיס?
  2. נניח שהבדיקה מגלה ליקויים בשווי 3000 ש"ח, כמה נהוג\סביר להוריד ממחיר הבסיס?

[TABLE=align: right]

[TR]

[TD]מחירון[/TD]

[TD]מחיר ללא שיקלול[/TD]

[TD]מחיר לאחר שיקלול[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]לוי יצחק[/TD]

[TD]37000[/TD]

[TD]41,400[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]יד 2[/TD]

[TD]41,800[/TD]

[TD]47,000[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

תודה!

פורסם (נערך)

ביום שישי האחרון מצאתי לקרובת משפחה סוזוקי SX4 חמש דלתות פרטי יד ראשונה ק"מ נמוך משנת 2012 .

המחיר במודעה היה בערך לוי יצחק משוקלל.

הבדיקה היתה טובה מאוד אך בגלל קרבת הטסט ורצון לסיים המוכר הסכים להוריד 1500 שקל ולחצנו ידיים

על מחירון יד2 לא הסתכלתי כלל

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

אוסיף שלרכב הזה כאשר יש לו נתונים טובים הוא נהנה משוק מצויין .

הוא פרסם ביום חמישי וכל הזמן שהייתי איתו ביום שישי הטלפון לא פסק מלצלצל.

לדבריו , התקשרו אליו סוחרים והוא לא רצה למכור להם.

מה שאני נוכח פעם אחר פעם שלמרות שאומרים "השוק קשה" רכב ממותג מבוקש ועם נתונים טובים נמכר מהר וקרוב למחירון (במקרה שלנו , הנמוך מבין השניים)

פורסם
רכב מעולה

4 או 5 דלתות?

מה כ''כ טוב ברכב הזה?

בזמנו לקחתי בחשבון לרכוש רכב כזה אך חוות מאמינות בשאר הדברים הוא לא מצטיין. אשמח לשמוע ממך מה טוב בו?

פורסם (נערך)

אמינות

זריזות - מדגם 2010 מותקן בו מנוע משופר (הספק 119 כ"ס) שבשילוב תיבה אוטומטית ישנה אבל זריזה מספק תגובה מצויינת. המחיר הוא צריכת דלק קצת גבוהה, הקרוסאובר שהחליף אותו, עם תיבת הילוכים רציפה 7 מצבים, צורך כ-10% פחות דלק אולם פחות זריז.

תא המטען בדגם 4 הדלתות מהגדולים בקטגוריה, שני רק לאוקטביה (מהדגמים שבדקתי בקטלוג).

האבזור וציוני NCAP סבירים לגמרי לדגם מלפני 10 שנים.

וחשוב מאד - כאשר רכשתי אותו (לפני כ-8.5 שנים) היה זול בכ-10-15% מכל רכב משפחתי קטן אחר. VFM מצויין, שזו בדרך כלל נקודת העוצה העיקרית של סוזוקי (יחד עם האמינות הגבוהה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי רכב כזה מודל 2011 ואני מצטרף למה שנאמר: יש הבדל משמעותי בין הדגם המשופר (119) לעומת קודמו. ברגע שהמנוע חלש אתה מטבע הדברים נמצא על סל"ד יותר גבוה וזה מתורגם לצריכת דלק מזעזעת בדגם הקודם.

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהרכב וממליץ בחום.

• תוכן חדש...