Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב (I30) בן 6 שאפילו לא עשה 10,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב (I30) אוטומט משנת 2013 יד ראשונה מאישה מבוגרת.

בקושי ראה כביש.

לכאורה מציאה, אבל -

האם זו לא גם בעיה?

רכב צריך גם קצת לנסוע, לא?

אם נניח לא נסעה בו בשנה האחרונה, זו בעיה?

מובן שאקח בכל מקרה לנסיעת מבחן ולבדיקה, אבל השאלה היא אם יש דברים שלא יתגלו במבט ראשון או שני, או דברים אחרים שעליי לדעת כבר עכשיו?

תודה רבה!

פורסם

מה לגבי טיפולים? טיפלה כל שנה או טרם ראתה מוסך כי לא הגיעה ל-15K ק״מ?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תנסה לתחקר קצת, האם היא נסעה פעם בחודש לבקר את המשפחה 100 ק"מ וביתר הזמן האוטו עמד או שכל יום נסעה איתו קילומטר וחצי?

אם זה המצב הראשון + עבר טיפול כל שנה וזה מתועד בקבלות, לדעתי קניה מצויינת.

פורסם

לא.

אם הרכב עובד נניח 50 דק בשבוע, עדיף שיעבוד רצוף בטמפ עבודה, מאשר 5 דק כל פעם עם שמן לא חם.

פורסם

בתסריט הזה אנחנו מדברים על נסיעה של פעם בחודש של 100 קילומטר, זה נשמע לי יותר גרוע מאשר רכב שנוסע ביום יום בעיר נסיעות קצרות.

פורסם

ממש לא, כמו שבוקי ואלי כתבו - עדיף מנוע שעבד בצורה אופטימאלית. בנסיעות קצרות, התערובת עשירה, השמן לא מגיע לטמפרטורת עבודה אופטימאלית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

חשבתי זה נכון בעיקר לרכבי טורבו, לא ידעתי שזה בעייתי גם למנועים אטמוספריים.

ואם הרכב נוסע במהלך השבוע נסיעות קצרות בעיר אבל בסוף השבוע יש נסיעה יחסית ארוכה מחוץ לעיר זה מפצה על כך?

פורסם
חשבתי זה נכון בעיקר לרכבי טורבו, לא ידעתי שזה בעייתי גם למנועים אטמוספריים.

ואם הרכב נוסע במהלך השבוע נסיעות קצרות בעיר אבל בסוף השבוע יש נסיעה יחסית ארוכה מחוץ לעיר זה מפצה על כך?

בגדול כן, אבל אז לא יהיו לו 10 אלף קמ ב6 שנים :) אולי 35 אלף
פורסם

סתם שאלה(ומצטער שאני מתלבש חלקית על הטופיק)

אני שומע הרבה שזה פחות אידיאלי לרכב לנסוע הרבה נסיעות קצרות מאשר נסיעה אחת ארוכה, וזה גם מובן מהסיבות שצויינו מקודם.

השאלה היא איך זה בא לידי ביטוי? הרי זה מובן שזה פחות טוב, אבל במה זה פחות טוב? כי אם זאת אינדיקציה שהמנוע יהרס ב-350 אלף ולא 400 אלף, אז זה קצת פחות רלוונטי ל-99 אחוז מהאוכלוסיה.

פורסם

בשנת 2011 ההורים שלי קנו פולו 2007 ידנית שעלתה לכביש ביולי 2006 (ככה זה היה בזמנו) מאישה מבוגרת עם 14000 ק"מ.

הרכב טופל כל שנה כמו שעון במוסך מורשה.

עד היום מחזיקים ברכב הזה והוא בובה של רכב בן פורת יוסף.

כמובן לקחת לבדיקה מטעמך ולבדוק שאכן הרכב עבר טיפולים כדי לשלול זיוף ק"מ או החלפת מנוע.

פורסם

הניסיון שלי הם הרכבים ששימשו את אמא שלי.

היא נוסעת כ 5000 קמ בשנה בנסיעות עירוניות קצרות בעיקר.

עד היום, כל הרכבים שהיו לה היו אמינים מאוד.

הסיבה? טיפול כל שנה במוסך יבואן עם חלקים מקוריים בלהד.

יש תדירות גבוהה של החלפת צמיגים בגלל יובש.

אז אם הרכב מטופל, לא רואה סיבה לחשוש. להיפך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם לי יש ניסיון דומה, אם הרכב מטופל כל שנה לא אמורות להיות תופעות מיוחדות שקשוקות לנסיעה כזאת.

אגב אם הרכב מפורסם בלוחות במחיר הגיוני סיכוי טוב שהוא ימכר מהר מאוד.

• תוכן חדש...