Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה - ג'יפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוגע למנוע , הוא צודק, ה1.5 מחליף את ה1.4 שירד מפס הייצור.

תודה רבה, האם ידוע מתי צפוי השינוי?

האם נושא המולטימדיה הנעולה מוכר לך?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו פה כמה מקרים שנציגים של צ'מפיון רוצים כסף על שחרור נעילה של המולטימדיה (בהנחה והמכשיר תומך ורק נעול). במערכת בהתקנה מקומית של צ'מפיון לא הייתי משקיע.

פורסם (נערך)

הבנתי שתומך ורק נעול, מרגיז לשמוע שזה בעלות נוספת :-(

לגבי המנוע, אני רואה שבחו"ל (למשל בריטניה) הוא נמכר עם המנוע החדש, האם ידוע מתי מתוכנן השינוי כאן?

עריכה אחרונה על ידי search
פורסם

תודה,מחקתי את הציטוטים :-)

לא מצאתי השוואה בין המנועים (הספק נראה זהה) , האם קיים מידע לגבי ההבדל והאם כדאי לחכות?

ולגבי המולטימדיה, אני ממשיך לנסות ולהבין מדוע זה כרוך בעלות והאם יש סיכוי שזה יהיה ללא עלות (ממש מרגיז.)

פורסם

ה1.5 מכיל (לא תמיד) טכנולוגיה לניתוק צילינדרים בשיוט ואמור להיות קצת יותר חסכוני וידידותי לסביבה מה1.4. על ה1.4 לא נהגתי, אבל אומרים שהוא מרגיש יותר חזק (בדגש על המרגיש) ביחס ל1.5.

פורסם

שלום רב.

ברשותי אטקה סטייל+.

1. ניתן לפתוח בתשלום את המולטימדיה ולקבל את ה- android auto, עובד נפלא (תברר במוסך צמפיון).

2. אני לא חיכיתי למנוע החדש ואיני מצטער, לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל המנוע החדש פותח עקב תקנות זיהום אויר חדשות ה- 1.4 מנוע חזק מאוד.

3. גם ב- 1.4 יש ניתוק צילנדרים.

4. המתלים של האטקה קצת קשים יותר מהקארוק והיא מרגישה מוצקה וספורטיוית יותר (לא הבדלים גדולים).

בהצלחה.

פורסם

המולטימדיה בסטייל + אכן נעולה וניתן לפתוח אותה תמורת עוד כ 1500 שח. קראתי בזמנו שהחל ממרץ, האטקה תגיע עם התרעת סטייה מנתיב ותהיה פטורה מהמובילאיי. להערכתי, במרץ גם יגיע המנוע 1.5 ליטר.

פורסם

רונן- תודה על המידע המקיף, האם ניתן להתקין מצלמת רוורס ללא צורך בתוספות המולטימדיה של גילקאר?

מאיר- תודה לך על תוספת המידע, האם יש לך מקור מוסמך לזה? יתכן ושווה להמתין עוד שבועיים שלושה כדי לוותר על המובילאיי (לגבי המנוע, לפי מה שרונן כתב לא ממש קריטי..)

פורסם

בדקתי במספר סוכניות, נראה שיש מלאי די גדול של אטקה ולא צפוי משלוח חדש בקרוב (עד אחרי פסח, תלוי בקצב המכירות)

נראה כי ניתן לקבל הנחות יפות על הרכבים (למי שאינו בררן בצבעים) + תוספות

תודה לכולם על המידע!

פורסם

שלום.

ניתן להתקין מצלמה בהתקנה מקומית ללא צורך בגיל-קאר, קיימות מספר אפשרויות העדיפה היא שמחליפים את ידית פתיחת דלת תא המטען בידית משולבת עם מצלמה כפי שזה מבוצע בהתקנה מקורית בסיאט.

שמעתי מגוון רב של דעות לגבי גיל-קאר שרובן אינן חיוביות, גם התגובות על המערכת של צ'מפיון שהם מתקינים אינן חיוביות והיא חווה תקלות רבות

לכן ויתרתי עליה.

• תוכן חדש...