Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה - ג'יפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על הגיפונים ומחפש רכב אשר ישרת אותך כרכב משפחתי מלא, ממליץ לך להעיף מבט על המאגאן סטיישן עם המנוע החדש 1.3 טורבו 140 כ"ס.

יותר מרווחת, יותר נוחה, הרבה יותר פרקטית ועם המנוע החדש הרבה יותר זריזה מכל האופציות שהועלו פה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה מוכן לוותר על הגיפונים ומחפש רכב אשר ישרת אותך כרכב משפחתי מלא, ממליץ לך להעיף מבט על המאגאן סטיישן עם המנוע החדש 1.3 טורבו 140 כ"ס.

יותר מרווחת, יותר נוחה, הרבה יותר פרקטית ועם המנוע החדש הרבה יותר זריזה מכל האופציות שהועלו פה.

תודה, קראתי את הביקורות על הרנו שאכן ברובן חיוביות + , אני מתבלט לגבי התצורה משתי סיבות:

1. אני מחפש תנוחת נהיגה גבוהה (נוהג גם כיום על ג'יפון ומאוד אוהב את הגובה היחסי)

2. למעלה מ - 80% מהנסיעות תהיינה לבד או + 1 כך שאני לא ממש סגור על הצורך במשפחתית מלאה (וגדולה מבחינת מרכב) . הצפי ל"הרכב מלא" הוא בעיקר בסופי שבוע

פורסם
קארוק. ואין שום בעיה עם המנוע 1.0 ליטר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בהתעלם מגורם המחיר, מה לגבי גרסת 1.6 דיזל של הקארוק מול 1.0? עדיפה או לא? מי מומלצת יותר?

פורסם
תודה, אתאם נסיעה לימים הקרובים. מה לגבי תגובתיות/כח ליחידה הקטנה, האם היא מספקת גם להסעת משפחה?

בוקר טוב, מישהו? :-)

פורסם
בהתעלם מגורם המחיר, מה לגבי גרסת 1.6 דיזל של הקארוק מול 1.0? עדיפה או לא? מי מומלצת יותר?

הדיזל עדיף בזכות מו נט גבוה משמעותית ועבודה בסלד יותר נמוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הדיזל עדיף בזכות מו נט גבוה משמעותית ועבודה בסלד יותר נמוך.

תודה לך על התגובה, הנתונים ה"יבשים" של הדיזל טובים משמעותית מאלה של יחידת ה- 1.0 אך ככל שקראתי, הרוב (משום מה?) בעד הבנזין. אני מנסה להבין מה אני מפספס פה :-),

פורסם

קודם כל יש אנשים שמפחדים מדיזל בגלל דיעות קדומות שהוא מתאים למי שנוסע מעל 30K בשנה (שזו שטות גמורה היום. פען הדיזלים היו יקרים יותר ולכן היתה את ההנחה הזו). אחר כך יש את אלה שחושבים שדיזל יקר יותר לאחזקה (גם לא נכון).

הדיזלים המודרניים חזקים, שקטים יחסית וזריזים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל יש אנשים שמפחדים מדיזל בגלל דיעות קדומות שהוא מתאים למי שנוסע מעל 30K בשנה (שזו שטות גמורה היום. פען הדיזלים היו יקרים יותר ולכן היתה את ההנחה הזו). אחר כך יש את אלה שחושבים שדיזל יקר יותר לאחזקה (גם לא נכון).

הדיזלים המודרניים חזקים, שקטים יחסית וזריזים.

שני השיקולים הללו אינם רלוונטים למקרה שלי כך שהבחירה שלי היא נטו לגבי מה החבילה הטובה יותר..

פורסם

עדכון: מסתבר שלא ניתן להזמין את הקארוק משום שהיא לא במלאי של חברת הליסינג :-( אין צפי להגעה בקרוב.

אכזבה...

הסיאט אטקה קיימת במלאי (בשתי רמות הגימור הראשונות) , האם היא באותה רמה? מומלצת או להתרחק?

האם יש אופציות ג'יפונים אחרות באותה רמת מחיר? ( ה- 3008 יקרה ומעל התקציב של קבוצת רישוי 3..)

תודה מראש לעונים

פורסם

האטקה סטייל + בהחלט רכב מעולה ואם הייתי צריך לבחור סביר לניח שהייתי בוחר בו,הסקודה "זקן" מדי לטעמי.

המינוס (בתקווה שיתוקן במהרה) שלמרות שכל המערכות קיימות האטקה עדיין זוכה בהתקנת הצפצפה הלאומית,משום שהוא מיובא ללא התראה על סטייה מנתיב.

פורסם
האטקה סטייל + בהחלט רכב מעולה ואם הייתי צריך לבחור סביר לניח שהייתי בוחר בו,הסקודה "זקן" מדי לטעמי.

המינוס (בתקווה שיתוקן במהרה) שלמרות שכל המערכות קיימות האטקה עדיין זוכה בהתקנת הצפצפה הלאומית,משום שהוא מיובא ללא התראה על סטייה מנתיב.

תודה על התגובה, אם אחבר בו, באפשרותי אכן לבחור באחת משתי רמות הגימור

אכן מאכזב לשמוע שגם ב- 2019 צריך להתקין מובילאיי. קראתי גם ביקורות די פושרות על ההתקנות המקומיות של גיל קאר

ממש מאוכזב שהקארוק לא אופציה (בכל ההשוואות בין שתי האופציות הוא נבחר כמנצח מול האטקה)

דילמה קשה...

פורסם
תודה על התגובה, אם אחבר בו, באפשרותי אכן לבחור באחת משתי רמות הגימור

אכן מאכזב לשמוע שגם ב- 2019 צריך להתקין מובילאיי. קראתי גם ביקורות די פושרות על ההתקנות המקומיות של גיל קאר

ממש מאוכזב שהקארוק לא אופציה (בכל ההשוואות בין שתי האופציות הוא נבחר כמנצח מול האטקה)

דילמה קשה...

הלכתי לראות בכל זאת את שני הרכבים.

הקארוק מרגיש מוצק יותר ובנוי טוב יותר (+ בחירת חומרים נעימה הרבה יותר). לאטקה נתונים טובים יותר על הנייר מבחינת יחידת הכח

אגב, נאמר לי כי לא ניתן יותר לרכוש את האטקה בגרסת הסטייל (הפסיקו להביאה) וכרגע הבסיס הוא סטייל+.הופתעתי לשמוע כי ברמת גימור זו מערכת המולטימדיה המקורית אינה מאפשרת אנדרואיד אוטו/ אפל Play וכי נדרשת רכישה של מערכת מקומית של גילקאר כדי לקבל וויז וכד'. לדברי איש המכירות רק בגרסאות הבכירות מערכת המולטימדיה תומכת ב Android Auto וכד' - האם הבנתי נכון?

כמו כן , איש המכירות בסקודה טוען שיחידת הכח של האטקה אינה מעודכנת וכי בעתיד צפוי עדכון של מנוע 1.4 למנוע 1.5 החדש יותר של פולקסווגן (לא שמעתי על כך לפני כן..)

• תוכן חדש...