Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מנהלים - אם זה לא המקום, נא העבירו כראות עיניכם.

היום פגשתי פקח חניה בירושלים, במרכז העיר, פקח מזן אחר. פקח עם רגש ונשמה, שמבין ומנסה לעזור גם כשמישהו צריך לקבל דו"ח על פי החוק היבש.

חיי אדם בלבד הם אל מול עיניו של הפקח, אבל גם טובת המשתמשים בדרך שאינם הולכי רגל. פקח שמפעיל היגיון ושיקול דעת וגם מוותר על מתן דו"ח, אפילו כשצריך.

השם שלו הוא רפאל אלבז.

רפאל, אתה תותח! והלוואי שהיו עוד כמה כמוך בעיריית ירושלים שאכפת להם מהעבודה שלהם והם באמת עושים עבודת קודש.

גילוי נאות: אני הייתי הולך רגל שפגש אותו בזמן שמישהו בא וצרח עליו שייתן לו את הספח של הדו"ח, כי הוא טען שרפאל נתן לו דו"ח. רפאל הסביר לו בצורה נעימה שהוא לא קיבל דו"ח ,אלא רק אמר לו להזדרז.

יישר כח רפאל!

באמת חסרים לנו כמה כאלה, בכל עירייה, שיחשבו לפני מתן דו"ח שרירותי. הרכב שמאחורי רפאל קיבל דו"ח על אף היותו שייך לנכה: הוא חסם את הדרך בצורה שמחייבת את הולכי הרגל לרדת לכביש ושם זה באמת מסוכן (עליאש/אגריפס) בדיוק בכיכר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא מכיר את אותו פקח. אבל, לפני מספר שנים, הזמנתי את הפיקוח העירוני (חיפה) משום שרכב שחנה חסם חלק מהכניסה לחניה שלי, ל יכולתי להכנס לתוכה. צמד הפקחים ניסה לאתר את בעל הרכב משך כ-20-30 דקות, עד שנכנע לחברת הליסינג שסרבה לתת את פרטיו או להתקשר אליו, וקנס אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה לי בירושלים,

ערב ראש השנה ב11 בלילה חניתי ברחוב ללא מוצא וחסמתי פח זבל.

אזרחים טובים מודאגים (לא ברור ממה) הזמינו משטרה.

הגיע שוטר שלא הבין מה רוצים ממנו,היה לי חשש מדו''ח.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אפשר גם סיפור הפוך?

תודה רבה למוקדנית משטרת ישראל שנפנפה אותי אתמול כשהתקשרתי להתריע על אדיוט עם קלנועית שנוסע על שדרות רוקח בתל אביב, בשעת ערב וללא שום תאורה אחורית. נהגים מופתעים ובולמים בחדות, סוטים כדי לא להוריד את הדביל.

אז חשבתי שאולי במקרה אם יש ניידת באיזור יוכלו לשלוח מישהו להוריד אותו. ברור לי שלמשטרת ישראל יש משאבים מוגבלים ולא בטוח שיוכלו לטפל אבל גם ברור לי שהמוקדנית ענתה לי ״בטח בטח כבר מטפלים״ כשאין לה שום כוונה לעשות זאת (דיווחתי בעבר למוקד על סיכונים בכביש, ביקשו ממני לחזור על המיקום 3 פעמים עד שהקלידו הכל, זה לא קרה כאן). מה הבעיה לומר ״תודה, אין לנו כרגע יכולת לטפל במקרה הזה, עד שנגיע הוא לא יהיה שם״?

פורסם

אבל לא כל פקחי ירושליים כאלה נשמות טובות.

לפני זמן מה הוזמנתי לארוע שנערך בכנסת. חניתי בכחול לבן ברחוב אליעזר קפלן , שילמתי ,אז עוד היה מדחן בצד והצמדתי לשמשת הרכב את הכרטיס ופניתי לדרכי.

קיבלתי דוח כחצי שעה מזמן התשלום כשהסעיף הוא " עמדת/החנית את רכבך הנ"ל במקום חניה והוא אינו שייך לסוג הרכב שחנייתו שם הותרה ובניגוד לסעיף 5 (א) לחוק העזר לירושלים (העמדת רכב וחנייתו),"

כלאמר ברחוב קפלן, בכחול לבן אסור לרכב פרטי (אז זה היה רכב החברה פורד מונדאו 8) ) לחנות בו.

כמובן שעיריית ירושליים התעקשה על קבלת מלא התמורה - 100 שקל, גם לאחר העירעור.

אגב , הסעיף הזה מיועד למשאיות, עד כמה שידוע לי המונדאו לא עומד בקריטריון למרות אורכו :-D

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לא מכיר את אותו פקח. אבל, לפני מספר שנים, הזמנתי את הפיקוח העירוני (חיפה) משום שרכב שחנה חסם חלק מהכניסה לחניה שלי, ל יכולתי להכנס לתוכה. צמד הפקחים ניסה לאתר את בעל הרכב משך כ-20-30 דקות, עד שנכנע לחברת הליסינג שסרבה לתת את פרטיו או להתקשר אליו, וקנס אותו.
פעם הבאה תתקשר למשטרה.

כמה פעמים חסמו אותי בעבודה, טלפון אחד למשטרה והם מאתרים את בעל הרכב.

פורסם

הניסיון שלי עם המשטרה עגום. לכן אני מעדיף את העיריה, שבסופו של דבר די ששה לקנוס את העבריינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...