Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

המלצה למטחנת בשר קטנה ולא יקרה


itamarg
שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

 

מחפש מטחנת בשר לא גדולה מדי ולא יקרה (מבחינתי כמה שיותר זולה).

 

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידנית או חשמלית?

 

לגבי חשמלית - יש שתי אופציות. האחת היא מטחנה ייעודית, בעבר היתה לי מולינקס וכיום יש בוש, הן מצויינות. אפשרות נוספת היא התקן שיושב על המיקסר - למיקסרים של קנווד (או לפחות לחלקם) יש "יציאת כוח בסל"ד נמוך" בקדמתם, המתאימה למטחנות, וזאת בנוסף ליציאה העליונה המהירה המתאימה לבלנדר. את האבזר אפשר לקנות מהיבואן או להזמין מאמאזון (גילוי נאות - הזמנתי כוס לבלנדר מאמאזון אנגליה לפי דגם המיקסר שלי, היתה קניה טובה שחסכה איזה רבהע או שליש המחיר בארץ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש רוטל שהיא באמת טובה ואמינה, אבל אני לא זוכר את העלות.

אבל לא הייתה יקרה במיוחד.

נירכשה לפני שנים אצל היבואן - פרקו מוצרי חשמל ברחוב סעדיה גאון בתל אביב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכולם, התכונתי למטחנת בשר חשמלית, אני מתכוון לטחון משהו כמו קילו-שתיים בחודש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכמות כזו למה לא פשוט לבקש מהקצב לטחון לך כשאתה קונה את הנתח שאתה רוצה לטחון?

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי כמה פעמים שהתאכזבתי, שטחנו מלא שומן/עצמות או שהיה טעם מזעזע לבשר הטחון- החלטתי לקנות מטחנה קטנה ולטחון בעצמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

עדיף שתחליף קצביה מאשר לקנות מכונה בשביל 2 קילו בחודש.

אני קונה 4 קילו טחון בשבוע ולא רואה צורך לטחון בעצמי, כי החנות מכבדת את עצמה ולא מוכרת זבל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכמויות כאלה אין שום הצדקה. מילא היית מנקנק נקניקים ומעשן אותם, זה סיפור שונה לגמרי.

תחליף מקום. אגב, לא בהכרח נדרש מקום יקר יותר, סתם מקום שמכבד את עצמו. צא לחיפושים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כל קשר בין הרצון להיות עצמאי בנושא הטחינה ובין הכמות הצפויה.

אני טוחן פעם בשנה, ובכל זאת יש לי מיקסר חזק ומטחנת בשר המורכבת עליו וכמו שציין ספיראל, על היציאה ה'חזקה' בחזיתו. אומנם הוא התקבל כמתנה אבל גם לו לא כך היו פני הדברים הייתי מצטייד באחד.

אבל, לאחר הטחינה צריך לנקות היטב את כל חלקי המטחנה, אחרת השאריות תרקבנה. זו התעסקות, החלקים צריכים להתייבש, צריך לאחסן אותם וכדומה.

בהחלט יתכן שלאחר שהחידוש בצעצוע החדש יתפוגג, לא תשתמש במטחנה.

ממליץ שתיקח בהשאלה מטחנה ממישהו ותתנסה. כך תוכל להחליט אם טחינה עצמית כדאית ואם ההתעסקות לא מייגעת מדי.

הבא גם בחשבון שבסוף הטחינה מקובל להעביר דרך המטחנה חומר זול כלשהו, למשל ביצה קשה או לחם. המטרה היא לנקות אותה משאריות בשר שהוא יקר יחסית.

 

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העצות של יוסי נכונות, אם כי ניסיוני הוא ששאריות הבשר בסוף העבודה זניחות.

 

טוחן בעיקר חזה עוף.

 

המכשיר אצלי הוא בוש, עלה לפני כשנה שנתיים 1000 שקל בא.ל.מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משתמש כבר כמה שנים במולינקס שעלתה 400 ש"ח.

 

היתרון בטחינה ביתית זה שיש שליטה מלאה על נקיון הבשר שנכנס למכונה.

אפשר להוסיף מה שרוצים...

והכי חשוב... בשר טחון מתחמצן ממש מהר.. אפילו בקירור.

 

אין כמו לטחון את הבשר ואחרי כמה דקות להכניס את הקציצות לסיר או על המנגל.

 

https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-grinder&db136518=136526

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...