Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

הרכב סוניק 1.4 שנת 2012 שעברה 100 אלף

כמו בשאלה, הרכב נוסע וכאילו ההרגשה היא של גיר "מחליק" כזה, כאילו לרכב קשה לצבור מהירות ביחס לרכבים אחרים עם גיר אוטומט, כמו כן, העברות הילוכים יחסית מורגשות(לא דפיקות, אבל כן מורגשות)

האם זו התנהגות תקינה של הגיר, או שיש לצפות לשיפוץ גיר בקרוב?

פורסם

ידוע לך מתי הוחלף שמן גיר לאחרונה ופילטר גיר? האם אתה מרגיש שהטורים עולים שלא בהתאם למהירות עצמה? למנוע נעשה טיפול כלשהו לאחרונה? אולי מדובר בבעיית סחיבה של המנוע?

פורסם

שמנים אין לי מושג, אני רק יודע שהרכב מטופל במורשה כול 15 אלף או שנה, ועבר טיפול לפני חצי שנה(סביב ה-8 אלף קילומטר), לא ידוע מה עשו בדיוק.

ובדיוק- הטורים עולים והמהירות לא עולה בהתאם, הרגשה דומה לקלאצ' גמור ברכב ידני.

חוסר סחיבה במנוע? אולי, אבל זה באמת מרגיש חריג, בכול זאת 100 כ"ס, שמרגישים כמו 60.

פורסם

ייתכן ומה שאתה מתאר הוא אכן החלקה של הגיר. ממליץ להתחיל בהחלפת שמן גיר לפי תקן, אפילו מקורי כולל החלפה של פילטר גיר. ייתכן גם שבריקון שמן הגיר ופתיחת האגן תראה שבבים כלשהם בשמן המעידים שהגיר לא במצב מזהיר.

פורסם

100 כ"ס קוריאניים + גיר אוטומטי לא מרגישים חזקים במיוחד. לא חסר מכוניות עם 100 כ"ס על הנייר וביצועם בינוניים מאוד (גטס לדוגמא).

אם אתה אומר שזה כמו AL4, אז על AL4 אפשר לאמור הרבה דברים חוץ מזה שיש לו תחושה של החלקה כי דווקא את זה אין שם בכלל.

תנסה לארגן נסיעה על רכב אחר זהה.

פורסם

שמע, זה מעבר לכ"ס. אני לא רק מדבר על סחיבה בהאצות בנסיעה עירונית רגילה,

אלא על ממה תחילת נסיעה- יציאה מחניה, תוך ליטוף הגז בסל"ד מאוד נמוך. הרכב פשוט לא זז בתנאים כאלה. בשום רכב לא היה לי דבר כזה, גם לא באלטו אוטומטית שזה BY FAR העגלה הכי גדולה שנהגתי עליה.

הקישור ל-AL4 נבע מזה שכבר עברו כמה שנים טובות מאז שנהגתי עם גיר כזה,רק זכרתי שהוא היה מוזר ברמות. ולא מזמן נהגתי על קליאו דור 3 אוטומטית שסבלה בדיוק מאותם תסמינים. אז אולי שייכתי את זה לגיר הנ"ל כשבעצם יכול להיות שזה משהו אחר.

פורסם

בדוק בהסטוריית הטיפולים של הרכב מתי לאחרונה הוחלף שמן+מסנן שמן הגיר- אם לא הוחלפו הייתי מבצע את מה שמאור 30 הציע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...