Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: כאשר נכנסים לפייסבוק בדף הראשי הדף נטען כמו שצריך ולעומת זאת כאשר נכנסים לקבוצה ספציפית(דרושים או פשפשוק כלשהו) אזי נטענות 2 מודעות ובתחתית הדף ישנו מן עיגול שמסתובב (חושב חושב חושב) והדף אינו נטען.

מישהו יודע מה הבעיה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אני כבר שבועיים עם אותה בעיה ומשתגע מזה. חפרתי בגוגל וגם בעזרה של פייסבוק ולא מצאתי שום פתרון. פתחתי גם דיווחים על בעיה אך לא קיבלתי שום מענה :x

הבעיה רק שנכנסים לקבוצות דרך האפליקציה, דרך דפדפן בנייד/במחשב הכל עובד תקין.

פורסם

דרך דפדפן בנייד\במחשב זה תמיד אופטימלי,כי זה לא תלוי באפליקציה,שעובדת אחרת בכל מכשיר.

ממזמן הפסקתי להשתמש בה (באפליקציה),ממליץ גם לאחרים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זה לא רק אצלך, האפליקציה מפוצצת בבאגים ואין מה לעשות.
מחזק, מפוצצת ברמה מבישה!

ביטלתי נותיפיקציות מסוגים מסויימים - ממשיכות לקפוץ. שיניתי צליל לנותיפיקציות - הצליל הקודם ממשיך לצלצל. איזה סטודנט כתב את השיט הזה?!

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

תבטל התראות של הפייסבוק באופן גורף בהגדרות של האנדרואיד - מומלץ!

אם אני לא טועה יש אפליקציה בשם Facebook lite אולי תנסה דרכה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

הייתה לי FB lite, היא עוד יותר אשפה. ברמה שעדיף כבר להתחבר מהדפדפן הסלולארי

יום טוב גם לך

פורסם

תאירו את עיני, חברים יקרים - מדוע לכם להשתמש באפליקצית פייסבוק עם Permissions מכאן עד מחרתיים, בזמן שאתם יכולים לקבל גישה ל-'קהילה' (כדברי מארק צוקרברג... הוא עדיין לא הפנים שזו פלטפורמה ותו לא) דרך הדפדפן מובייל*?

*עדיפות ל Brave, שחוסם פרסומות וטראקרים.

No worries 8)

פורסם

בגדול חווית השימוש דרך האפליקציה היא משמעותית טובה יותר מאשר האלטרנטיבות.

בקטן נמאס לי מהבגים המפגרים שלהם וההתראות המיותרות, אז הרגע הסרתי אותה..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...