Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סך הכל לא שונה מהקהל הרגיל של יד2 (וגם מדור מכירה בפורום כאן האמת) שדורש שתגיע לטיז איל ראבי, כדי שכבודו יתרשם מהמוצר, ויקבל שירות משלוחים חינם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני 8 חודשים כשניסיתי למכור את הרכב, התקשר אליי מישהו וביקש ממני להגיע לחולון כשאני גר בבאר-שבע!

אמר לי שיחזיר לי את הדלק. עניתי לא שאם הוא באמת מעוניין, אז שיגיע לבאר-שבע. בזה זה נגמר.

ובסוף מכרתי את הרכב למישהו שגר בבאר-שבע.

פורסם

בשנת 2007, כשנגנבה לי הגולף הראשונה, נסעתי לאילת לראות רכב עם נתונים טובים.

רוצה שאבא/אח/דוד יבדוק? אין בעיה. אם תוצאות הבדיקה מוצאות חן בעיני הקונה, מחתים אותו על זכרון דברים שבין השאר כתוב בו שהרכב נבדק על-ידו ונמצא מתאים לצרכיו. טענות מוגזמות על מצב הרכב במקביל לניסיון לשחוט במחיר? "לא מוכר לך", ועושה אחורה פנה.

באחת מהמכירות, הגיע אלי מישהו, ראה את הרכב, לקח לבדיקה. הורדתי סכום סמלי כדי לסגור. אמר בו ניסע אלי הביתה, אתן לך מזומן. נסענו, ואז, עם חבילת המזומנים ביד, ניסה ללחוץ להוריד עוד 1,000 ש"ח. לא התווכחתי, לקחתי את מסמכי הרכב, אמרתי לא מוכר במחיר הזה, והלכתי. התקשר להתחנן, "בוא, שילמתי על הבדיקה". "כן אבל סיכמנו על מחיר". מכרתי את הרכב למחרת בבוקר.

פורסם

אבא שלי מכונאי רכב במקצועו ולכן הוא בודק לפני קנייה רכב שאני מתעניין בו.

אני תמיד מגיע אל הקונה עם אבא, ובמידה והרכב מתאים אנחנו מחפשים מוסך בסביבה שתמורת תשלום יאפשר לנו להשתמש בליפט לבדיקת הרכב.

דווקא מהניסיון שלי רוב האנשים מעדיפים את המתכונת הזו מאשר מכון בדיקה.

פורסם

מי שרציני יבוא אליך לראות את הרכב.

את הרכב האחרון שמכרתי (שברולט אבאו), התקשר בחור שגם במושב מחוץ לאשדוד (אני אשדודי) וביקש שאגיע אליו.

אמרתי לו "שמע חבר, אם אתה רוצה אתה מוזמן אליי אני גמיש בשעות, אבל אני לא נוסע אליך", הוא אמר שהוא מבקש כי הוא לא נייד וקשה לו, סירבתי (גם הוסבר לו בשיחה שגם ככה נצטרך לחזור לאשדוד להעברת בעלות לכן זה מיותר).

בסופו של דבר הוא קבע איתי לאותו יום אחר הצהריים והגיע אליי עצמאית.

הגיע הבחור (עם אופניים!), בדק את הרכב בעצמו ותוך 5 דקות היינו בדואר להעברת בעלות.

רוצה לומר, לפעמים הקונים מבקשים והם באמת אותנטיים, אבל עדיין לא הייתי מוכן לנסוע לאף קונה פוטנציאלי, מי שרוצה את הרכב - מוזמן אליי.

אני רוצה להגיד שבמקרה הזה הבחור באמת היה רציני לגבי הרכב והבקשה שלו שאני אגיע אליו הייתה אמיתית

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ברכב לפני האחרון שמכרתי, בא בחור. ראה. אחרי יומיים ביקש שניסע למוסך שלו בראשון לציון והוא ישלם דלק. (אני מאיזור אשקלון) נסעתי איתו ובחזור העברנו בעלות.

אם הקונה מראה רצינות, אין מניעה מצידי לבא לקראתו.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

את הפאסאט (שעל שמה הכינוי שלי), נסעתי לראות בקרית גת (אני ירושלמי). את הבדיקה ביקשתי לבצע בראשל"צ (קומפיוטסט), ואחרי הבדיקה גם ביקשתי לנסוע למורשה יבואן בחולון, כדי להוציא הסטורית טיפולים.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שהשתנה משהו מהותי בקהל הקונים.

ליצנים שסתם נהנים בתור תחביב לחפור למוכרים

בלי שום כוונה לקנות היו מאז ומעולם, ההבדל היחיד והמשמעותי הוא שהשיחות היום עולות 0₪ לדקה.

בשביל האוטו הנוכחי נסעתי כ-3.5 שעות בתחב"צ...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כבר היו לי שני רכבים שמכרתי כאשר אני נוסע אל הקונה, לכן אני טוען שזה תלוי בדינימיקה מול האדם שמולו אתה מתנהל.

רכב I: פונטו ספייס - גרתי במרכז והקונה הייתה מהצפון. התקשרה כמה שעות אחרי שפירסמתי וקבענו להפגש באותו הערב. היא הגיעה יחד עם אבא שלה. עשינו סיבוב, הצגתי היסטוריית טיפולים ונסגר מחיר מעל המחירון כמו שביקשתי אשר הותנה בבקשה קטנה - שאגיע למחרת היום למכון בדיקה באיזור חיפה. הסכמתי, נסעתי למחרת היום, הרכב יצא פיקס בבדיקה, הכסף שולם בדיוק עפ"י הסיכום ואבא שלה לקח אותי טרמפ ספיישל חזרה למרכז.

רכב II: פונטו איבו - גרתי בצפון הקונה היה מדרום המרכז. התקשר במקרה ביום שהייתי עם הרכב במרכז, קבענו להפגש כעבור שעתיים. הקונה התרשם, המחיר נסגר אבל בגלל שהיה כבר מאוחר אי אפשר היה להספיק באותו היום בדיקה והעברת בעלות + המחאה בנקאית. ביקש שאבוא יום למחרת ונפגש במכון בדיקה בראשון לציון. הסכמתי. נסעתי למחרת, כרגיל הרכב יצא פיקס בבדיקה, עשינו עוד איזה סיבוב קטן למרכזי של פיאט לבדוק איזה נזילה שהמכון בדיקה דמיין (לא היה כלום), הכסף שולם והקונה הוריד אותי ברכבת.

להבדיל- אם מישהו היה מתקשר ומבקש שאגיע במיוחד מהצפון למרכז או להיפך בלי לסכם כלום לפני ובלי לפגוש אותו ליד מקום מגוריי או בסביבה נייטרלית לפני סביר להניח שהייתי מסרב. כשמכרתי את הרכב של אמא שלי הייתי תמיד עונה לקונים מהמרכז שטוענים שהצפון רחוק להם: "תבוא ברכבת - תחזור עם האוטו".

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

בשלב הראשוני אף פעם לא ביקשתי מהמוכר שום דבר מלבד זמן לפגישה ראשונית במקום שנוח לו.

בחיפוש אחרי הפונטו הנוכחית יצא לי לנהל שיחה עם אחד מהמוכרים בלוח, רציתי לתאם לשעות הערב לפגישה ובדיקה ראשונית של הרכב, בתשובה נאמר לי שהוא לא מתכוון לבזבז את הזמן ואם אני רוצה אני מוזמנת להגיע בשעות שהדואר פתוח כדי שאראה את הרכב וניגש להעברת בעלות ושהוא גם לא מתכוון לגשת לשום מקום לבדיקה כי הרכב גם ככה לא שווה הרבה. אמרתי לו יפה שאין לי כל כוונה להיעדר מהעבודה לפני שאוודא שהרכב אכן תואם לתיאור הנפלא שהוא כתב ואיחלתי לו בהצלחה. כמובן שהמודעה נשארה בלוח גם אחרי שהשלמתי את הרכישה של הרכב שלי.

עם המוכר של הרכב שנרכש נפגשנו בשעות אחר"צ שהיו נוחות לשני הצדדים, לאחר כמה ימים קבענו להיפגש להעברת בעלות.

ביקשנו ממנו להגיע אלינו לחניה (על מנת להימנע מנסיעה ללא ביטוח לאחר העברת הבעלות) משם לקחנו אותו ברכב שלנו לדואר להעברת בעלות וכמובן טרמפ הביתה ונפרדנו לשלום. מה שכן, כל ה"מבצע" התנהל בגבולות של חיפה-נשר ככה שמדובר בנסיעות די קצרות.

היה נחמד לגלות כמה נוח לרכוש רכב בסביבת המגורים ולא כשעה נסיעה לכיוון לפחות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם לי עשו את העניין הזה -

מישהו סיכם איתי על מחיר (והסכמתי באמת למחיר נמוך) אמר לי שהוא מבאר שבע. סיכמנו ערב לפני שהוא מגיע והוא באמת נשמע רציני בכוונות שלו.

באותו היום נסעתי במיוחד עם הרכב שאני מתכוון למכור, הקונה הבריז והתאדה כלא היה - לא ענה לו להודעות ולא בווסאפ.

למזלי, לא הפסדתי יותר מדי ופשוט המשכתי לעבודה אח"כ. (קבענו בעיר שבה אני עובד).

לא ברור לי הקטע הזה. רציתי לכתוב לו שזה מאד לא מנומס ורצוי להודיע אבל ירדתי מזה...

פורסם

1.בעיני קונה , מוכר שמוכן לנסוע רחוק הוא מוכר מיעוש שמוכן גם להוריד מחיר.

2.מוסך של חבר יכול למצוא תקלות שלא קיימות ולתת הצעת מחיר מוגזמת לתיקון או להפוך שריטהבתמבון לתאונת שלדה.

לא לכדי להסכים לתנאים כאלה.

פורסם

כשמכרתי את אחד מהרכבים שלי לא מזמן, האדם סגר איתי מראש מחיר לאחר שראה את כל הרכב וההיסטוריה דרך תמונות/סרטונים, יום לפני הפגישה שלנו הוא אמר שקשה לו להגיע אליי (אני מאיזור השרון והוא מהצפון), וביקש שאגיע אליו לטובת העברת בעלות בלבד, בתוך תוכי הרגשתי שזה טעות אבל הטסט היה שבוע לאחר מכן והייתי לחוץ למכור, אז זרמתי ברגשות מעורבים.

כשהגעתי לנק' התייבשתי איזה שעה עד שהבחור הגיע, וכמה מפתיע הגיע עם עוד 2 "מבינים גדולים" שניסו לחתוך לי במחיר על דברים שטותיים ולא קיימים, שבדיעבד הבנתי שהמוכר "התחנן" שאגיע אליו כדי שחבריו יוכלו להתמקח בשמו וכנראה התעצלו להגיע עד אליי.

הרכב עבר בדיקה במכון ויצא תקין לחלוטין, למזלי התבצרתי בעמדה ובמחיר שנקבע למרות הלחץ שהופעל, ואף ציינתי בפניו שאם הוא לא קונה את הרכב אז אני מצפה שישלם לי 500 ש"ח על דלק ושעות שבזבזתי, לבסוף קנה את הרכב במחיר שנקבע, אבל אני בחיים לא עושה את זה שוב, טעות ענקית שהציבה אותי במצב נחות ולא נעים, מי שמעוניין ברכב ומתקשה, שיגיע לרכבת הקרובה אליי, אני אשמח לאסוף אותו משם, לכל היותר.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

נזכרתי בסיפור הזה

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?143832-האם-ההיסטוריה-אכן-חוזרת-על-עצמה&p=1197447&viewfull=1#post1197447

חכמים סיכמו זאת במשפט קצרצר- הרוצה את הרב, יבוא אליו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתי המצב החמיר: כשהקונה יכול לרכוש רכב משומש ב-36 תשלומים ממבחר אינסופי שקיים במגרשי חברות הליסינג, אין לו שום סיבה מיוחדת להתאמץ.

נשארים בעיקר ליצנים משועממים ומחפשי מציאות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...