Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז סוף סיפור!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

The collapse in sales of compact and midsize sedans has hit certain GM models harder than rival Japanese brands. Sales of the Honda Civic are down 11 percent through the first 10 months of 2018. But sales of the Chevrolet Cruze are off 22 percent.

חוץ מהמכסים על הפלדה יש מפולת במכירות של מכוניות סדן

קומפקטיות ובגודל בינוני (בארץ = משפחתיות ומנהלים)

מכירות הונדה סיוויק החדש ירדו ב11 אחוז בעשרת החודשים הראשונים של 2018. והמכירות של שברולט קרוז ירדו ב22אחוז!!! .

בניגוד למפעלים יפנים שמיצרים כמה דגמי מכוניות במפעל בודד, לגנרל מוטורס היה מפעל לכל דגם .

המפעל של הרוז עבד במשמרת אחת בגלל חוסר הביקוש וגרם לגנרל מוטורס,הפסדים אדירים .

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החטיבה הקוראנית למיטב ידיעתי עומדת להסגר.

את הסוניק והספארק כבר החליטו לחסל כי כבר אין להם פלטפורמה לפתח עם אופל או הקוראנים.

ועכשיו הגיע תור הקרוז.

לשווקים מתפתחים (דרום אמריקה, דרום אפריקה) הם יכולים לפתח רכב מהחטיבה הסינית שלהם - בדיוק כמו שבמצרים יש את "שברולט אופטרה" שבמקור היא בכלל דגם סיני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
החטיבה הקוראנית למיטב ידיעתי עומדת להסגר.

לפחות משהו טוב יצא מכל הסיפור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שאני אבין, נגמר הסיפור עם האימפלה או שהיא מיוצרת במקום אחר?

ממה שאני יודע האימפלה מיוצרת בקנדה (שלי לפחות הדגם הישן אבל אני חושב שגם החדש) ואמרו שהמפעל שם מועד לסגירה אז יש מצב. סופה של אגדה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הקרוז תמשיך להיות מיוצרת במקסיקו לשווקים מתפתחים. קשה לי להאמין שיופסק הייצור גם של האימפאלה וגם של המאליבו. האימפאלה זה אייקון אמריקאי לא פחות מטנדר פורד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

http://www.spokesman.com/stories/2018/nov/28/general-motors-to-discontinue-chevy-impala-amid-pl/

נכון לעכשיו ההחלטה היא לסגור את המפעל של האימפלה

מצ"ב קישור לכתבה על תולדות האייקון האמריקאי משנות החמישים ועד היום.

עריכה אחרונה על ידי Elico48
פורסם

תודה, נהניתי לקרוא.

רק לא הבנתי מה הם מקשקשים שם על הנעה אחורית החל מהדגם של 2006, הדגם שלפני זה (2000-2005, כמו שלי) גם כן כבר הנעה קדמית. נראה לי חסר דיוק משהו:

In 2006, the Chevrolet Impala switched to a front-wheel-drive platform, and while some were available with a V8, the model did not stay as close to its roots as cars like the Pontiac G8, which remained rear-wheel-drive

אם הייתי צריך לבחור - אימפלה מודל 67 שחור מט, משהו כזה:

3ef38405bbe0a781fc6c18084b90bfc9.jpg

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
http://www.spokesman.com/stories/2018/nov/28/general-motors-to-discontinue-chevy-impala-amid-pl/

נכון לעכשיו ההחלטה היא לסגור את המפעל של האימפלה

מצ"ב קישור לכתבה על תולדות האייקון האמריקאי משנות החמישים ועד היום.

גם הקאפריס היתה אייקון שנכחד, אם כי במזרח התיכון אפשר למצוא קאפריס כיום מבוסבת על דגם אוסטרלי של הולדן.

גם פורד טראורוס וטרייסר היו אייקונים של פורד האמריקאית ונעלמו.

כל הסדאן הגדולות נעלמות לטובת קרוסאוברים.

מאמין שאוטוטו נשמע גם על הפסקת ייצור של ניסאן מקסימה וטויוטה אבאלון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הקרוז תמשיך להיות מיוצרת במקסיקו לשווקים מתפתחים. קשה לי להאמין שיופסק הייצור גם של האימפאלה וגם של המאליבו.

איפה ראית שאמרו משהו על מאליבו? לא ראיתי אזכור לזה באף אחד מהכתבות.

מהקטגוריה של האימפלה נותרו רק הניסן מקסימה והטויוטה אבאלון, נראה מי יישבר ראשון בינהן (שתיהן חודשו לאחרונה).

פורסם (נערך)

^

GM בעצמם כבר הפרישו את השם לגמלאות פעמיים בעבר וזה לא מפליא, בהתחשב בכך שיותר מארבעים שנה האימפלה כבר לא אייקון אלא שם שמדביקים לשברולטים הגדולים (שבאופן טבעי, נהיים קטנים יותר ויותר משך השנים), ובעיקר, רמת אבזור גבוהה של הקפריס קלאסיק:

1976chevrolet_01.jpg

וזה התחיל כבר ב-1971. אגב, כפרט טריוויה; הקפריס\אימפאלה של 1971-1976 היתה השברולט הגדולה ביותר שיצרו GM אי פעם, אם לא מכונית הנוסעים הגדולה ביותר שיצאה תחת ידיהם, וההגדרה הטובה ביותר ל"אוניה" שפעם השתמשו בה כשהיו מדברים על מכונית אמריקאית. כל האחרות היו קטנות לעומתה. ברמות האבזור הגבוהות, היא התחרתה בקאדילקים של אותם ימים.

אבל כן, נוסטלגיה זה נחמד, במיוחד אם היית בעלים של האימפאלות הקלאסיות משנות החמישים והשישים.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

מצד שני גם ככה אין ליצרן הזה טעם להמשיך ולייצר מכוניות נוסעים שלא עומדות בתחרות עם תוצרת אירופה ואסיה, ולמעשה משלבות את הרע שבשני העולמות - אמינות אירופאית ואיכות גימור אסיאתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...