Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז בטמטומי הרשיתי לוינדוס לעדכן את עצמו, ומאז בערך 20 שניות אחרי לוגין הוא נתקע ואז עושה לי מסך כחול של stop code וחוזר חלילה. אחרי כמה פעמים הוא מכניס ל-troubleshooter ומאפשר לי לחזור לגרסה קודמת - אבל אף גרסה ששם לא מוכנה להיות מותקנת (בסוף ההתקנה יש הודעת שגיאה שההתקנה לא הצליחה).

נכנס לסייפ מוד ומנסה לחזור לגרסה קודמת דרך ה-window update אבל... כשאני לוחץ על ה-windows update כלום לא קורה.

אופציה אחרונה שנותרה היא להתקין וינדוס מחדש, אבל אני מקווה שיש פתרון אחר שלא חשבתי עליו. למישהו יש רעיון?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה, אבל אני שמח לבשר שאחרי לא יודע כמה שעות (באמת הרבה) ואיזה 100 ריבוטים, המחשב חזר באופן פלאי לעבוד עם העדכון הקודם של וינדוס 10 (1803). לומר את האמת - אין לי מושג איך זה קרה, כי שנייה לפני שעמדתי להתקין מחדש, מצאתי איזה הסבר על הכנסת כמה פקודות ב-cmd שאמורות לעזור, ובמבט ראשון הן לא עזרו כי המחשב חזר לעשות ריבוטים איזה 3 פעמים אחרי שעשיתי אותן, אבל בפעם הרביעית הוא נשאר לעבוד.

עכשיו רק נותר להפסיק את העדכונים האוטומטיים האלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עכשיו רק נותר לעבור לאובונטו.
אובונטו זה ויסטה עם סקין שונה.

תעבור לCentos.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הדרך הפשוטה ביותר היא להשבית את הסרביס של Windows update.
אם הגרסא היא לא home ניתן שיותקנו עדכוני מערכת כל חצי שנה אחרי שתוקנו הרבה בעיות.

עדכוני אבטחה יותקנו.

פורסם
???

פרש, נמק, הסבר והבא חמש דוגמאות.

אובונטו זה דביאן, אפילו לא לינוקס אמיתי. זה פוייה ואיכסה.

רק centOS יביא שלום.

יום טוב גם לך

פורסם
???

פרש, נמק, הסבר והבא חמש דוגמאות.

יש לי בעבודה שרתי אובונטו ושרתי centos.

אובונטו מדי פעם קורסים, ובכל פעם שצריך להגדיר משהו, צריך לשבור את המוח.

סנטוס לעומתם עובד בצורה יציבה, נוח והגיוני להגדרה, ואפילו שוכפל באחת התצורות שלו לאתרים אחרים בישראל ובהודו, יחד עם אחד משרתי אובונטו. על אובונטו אני מקבל תלונות, והסנטוס כשעובד, עובד, אפילו שהוא יותר עמוס. ככה זה שיש לו בסיס מסחרי (כובע אדום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי בדיוק את אותו הניסיון עם אובונטו לעומת centos.

centos יציב מאוד והבעיות היחידות שהיו לי איתו הן אלה שאני גרמתי להן (שינויי קוד rpm והתקנתו. בלאגן בrepos.d וכו').

ממליץ מאוד

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא יודע על איזה אובונטו עבדתם, ובאופן כללי לא מדובר על שרתי production אלא על דסקטופ. כבר לא מעט שנים, לא נתקלתי בבעיות מהותיות באובונטו כדסקטופ, בכל מיני מקומות וקונפיגורציות.

אבל אנחנו לגמרי מספימים שרשור שמיצה את עצמו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...