Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית כלב...

gadik6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן שהכלב עבר אילוף.

באמת כדאי ומומלץ.

חמוד הכלב אה?:-D

יש לך תמונות שלו כשהוא גדל?

וכמה בערך אתה מוציא עליו (טיפולים, אבזור, דלק וזה...)? יש לך הערכה?

פורסם

שמע... הוא שותה בערך אחד לעשר לפני הארוחה ואחד לשבע אחרי הארוחה.

עכשיו ברצינות-האמת שאין לי תמונות שלו שהוא גדול ,מחר על הבוקר אני מצלם ומביא לפה.

לירון

פורסם
אחד המקומות הטובים שאני מכיר לכלבי רועה גרמני בארץ הוא חוות ארז (מילטין) במושב משמר השבעה (קרוב מאוד לראשל"צ).

יש להם כלבי רועה גרמני יפים מאוד עם ייחוס די רציני .

תוכל לקבל שם מידע מפורט על תזונה וכו' (הם גם יבואני מזון וציוד).

אני מחזק את דבריו של שמר , אנחנו קנינו משם שלושה כלבי זאב מדהימים בכמה שנים האחרונות והם גם מספקים לך מזון עד הבית .

XJR

פורסם
שמע... הוא שותה בערך אחד לעשר לפני הארוחה ואחד לשבע אחרי הארוחה.

עכשיו ברצינות-האמת שאין לי תמונות שלו שהוא גדול ,מחר על הבוקר אני מצלם ומביא לפה.

לירון

תודה...

פורסם

דרך אגב grturbo, איפה זה כלביית אפיקים?

בקיבוץ אפיקים.

ולגילי,

מסכים עם מה שאמרת שזה גזע מדהים אבל, גם הכלבים הכוסיים שרואים בתערוכות לא מטומטמים.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

קח בחשבון שכלב זו הוצאה וגם אחריות...

אם אין לך את הכסף או את הזמן, אנא, אל תכנס להרפתקאה הזו...

סתם דוגמא, הכלב שלי הגיע לאישפוז בגלל אבחנה לקוייה של ווטרינר (שהחליט שהכלב בסדר, כאשר הכלב לא אוכל כלום ולא שותה, הוא אמר שתוך כמה ימים הוא יצא מזה... יום אחרי הבדיקה הכלב לא זז, וזה כלב שלא אומר לא לאוכל או טיול... נסענו איתו לבית החולים לחיות ושם דחפו לו עירויים, ואחרי זה טיפלו בקיבה. 750 ש"ח בבקשה. כמובן שלאותו ווטרינר אני לא מיתרקב יותר!)

וזה היה "אקסטרא", אוכל, חיסונים, קולר נגד פרעושים, בדיקות.. ממש כמו אוטו...

בקיצור, אם אתה חיי בדירה, אתה חייב להוציא אותו כל יום, לפחות פעמים. אם אתה גר בית עם חצר, אתה חייב לדאוג שלא יברח מהחצר ויהיה קשור (יש לוכדי חיות משוטטות, הם ניכנסים לחצרות ולוקחים משם כלבים, בשוהם תפסו כמה כאילו, השבוע תפסו אחד...)

בקיצור, כלב זה סבבה, אבל עם זה באה אחריות עצומה!

הרבה אנשים חושבים שכלב יכול "לגדל את עצמו", דבר שנכון לכאורה, חיות הן דבר עצמאי מאוד, קח ילד בן חצי שנה ותניח אותו ברחוב, הוא ימות בתוך זמן קצר... חיה לא, חיה תשרוד, גם אם מדובר בכלב בן חודשיים שלושה... אבל אם אתה מחליט לקחת "פרוייקט כלב" אתה מיתחייב ללמד אותו טוב, לחנך אותו ולדאוג לו, אחרת הוא ימרר לך את חייך (דוגמא, להשמיד רהיטים, לרדוף אחרי חתולים וכו') ויביא בסופו של דבר להיתיאשות מהחיה ודרכים לפיתרון ה"בעיה"(יש מלא אנשים שוקרים כלבים, או ניפתרים המם בדרכים שכאן לא המקום לתאר מה היה קורא אם אחד כזה היה נופל לי לידיים :evil: )...

אילוף הוא הצעד הנכון, צעד שיפתור לך המון בעיות. אני חשבתי שאני יודע לאלף כלבים, את שלושת הכלבים האחרונים שלי (בבית של ההורים) אני אילפתי. מישום מה ניתקלתי בבעיה עם הכלב שלי.

רק לאחר שפניתי למישהו מיקצועי, ראיתי כמה טעויות עשיתי במשך השנים. כמו במכוניות, אתה צריך ללכת למומחה שילמד אותך לעבוד, ולא לסתם "חאפר"... נתתי לך דוגמא למאלף רציני...

אומרים שקמצנים משלמים פי 2, טוב, אני לא קמצן, אבל יש לי את היצר של "אני יכול לבד", ובסופו של דבר, תיקון ספות, ספרים קרועים, נעליים ובסוף נאלצתי להודות בטעות שלי ולשלוח אותו לאילוף...

אז קמצנים כן משלמים פי 2 :roll:

המון בהצלחה!

גילי

נ.ב. אם אתה לא ממש נעול על הסוג הזה, אישתי עובדת בבית חולים לחיות, הרבה אנשים מביאים לשם כלבים עזובים, בעיקר גורים. אם אתה מעוניין בכלב מעורב, תגיד... אתה לא מאמין איזה כלבים אנשים זורקים!

אגב, לפעמים עדיף כלב מעורב, בצורה כזו גנים "דפוקים" של הגזע ניטמעים בערוב... למשל, להרבה כלבים גזעיים יש בעיות אגן, גולדנים, לברדורים וזאבים. לבן תערובת יש סיכוי יותר גבוהה שלא יהיו בעיות. לרוב הם יותר פיקחים, לרוב...

מצורפת תמונה של כלב מעורב:wink: ...

smith.jpg

smith2.jpg

smith3-small.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם כבר תמונות של החברה שלנו , לא יכולותי להתאפק.

וכן , לכל מי ששואל , הפודל הקטן היה תוקף גם את ההאסקי וגם את הפיט . וכן , שניהם פחדו ממנו.

:-)

Copy of lastscan.jpg

Copy of DSCN0062.JPG

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אתה רוצה לקנות כלב מסוג רועה גרמני הייתי ממליץ לך על המאלף שלי, אמיתי טל, בן אדם נחמד, ישר (ככל שאני יודע :wink: ), מאלף טוב (עושה שיעורים בקבלנות, עד שאתה מרוצה מהתוצאות, חצי שנה, שנה...).

הכלבים שהוא מוכר הם כלבי עבודה ונראים טיפה "מרוטים" כשהם גורים. אבל אילו כלבי הזאב האמיתיים, ולא כל הדוגמנים ה"כוסיים" שרואים בתערוכות. כלבים מהסוג הזה הם כלבים שמיועדים לשמירה, תקיפה, מציאת סמים או סתם לבית :roll: ...

באמת, אחלה סוג של זאב...

קח בחשבון, שאתה הולך להשקיע סכום של כמה אלפים על בעל חיים, תשקיע עוד איזו אלפיה באילוף. אין כמו כלב מאולף, הבדל של שמים וארץ...

הכלב שלי היה בילתי נישלט, לקנו אותו לאילוף, אחרי שניסיתי לבד וכלום. ולא מדובר בכלב טיפש!

בקיצור, האילוף הוא כדי להעלות את רמת החיים של שניכם...

אם אתה הולך אל אמיתי, מסור לו ד"ש מגילי עם המרצדס :wink:

גילי

מחזק את דבריו של גילי. היום אין לדעתי מקצוענים כמו אמיתי מבחינת אילוף כלבים ומכירת כלבים. כאמור כנס ל - WWW.IPD.CO.IL ותיווכח.
פורסם

לדעתי יהיה נכון לעשות הפרדה של השרשור הנ"ל תחת כותרת נפרדת..

בכל זאת מגיע "לידידו הטוב של האדם" שרשור משלו..:wink:

בכל מקרה,אני מצרף את דעתי ומחזק את הדעה שניתן (וצריך) להציל חייו של כלב, מכל סוג שהוא וההנאה מובטחת.

צירפתי תמונות של הכלב שלי, כלב זאב מעורב (אין לי מושג במה, אבל היו לו כפות רגליים גדולות מאוד שהוא היה גור והוא פשוט נעצר בגדילה ונשאר כלב נמוך..:roll: )

-לקחתי אותו אליי לאחר שהבנתי שבבית מסוים בשכונה שלי נולדה לכלבת זאב מעורבת גורים רבים והמשפחה מחפשת להיפטר מהם(למסור במהרה) או לשלוח אותם לאגודות.

החלטתי לוותר לכלב שלי על התענוג הזה של לחכות באיזה כלביה עד שיקחו אותו ופשוט אספתי אותו אליי.... הוא מלווה אותי כבר 10 שנים (זקן...:wink: )

מדהים כמה שהוא חכם (כמו שאמרו כאן שרוב הכלבים המעורבים דווקא הם חכמים בצורה פנומנלית)

אתם יכולים לזהות אגב במה הוא מעורב??

אמיר.

ס.JPG

1.jpg

2.jpg

IMG_0060.jpg

פורסם

דרך אגב , לא יודע אם ציינתי את זה מקודם אבל יש לי גם לברדור גזעי שגם הוא מאולף,

ועוד פודל גזעי(אין גזע שאין בו):-P .

את הפודל אספנו מהרחוב ביום גשום , הוא היה זרוק בתוך איזה חור קטן קפוא שבחוץ גשם.

כולם זכרים.

לירון.

DSCF3836.JPG

DSCF3828.JPG

DSCF3833.JPG

DSCF3863.JPG

DSCF3838.JPG

פורסם

צירפתי תמונות של הכלב שלי, כלב זאב מעורב (אין לי מושג במה, אבל היו לו כפות רגליים גדולות מאוד שהוא היה גור והוא פשוט נעצר בגדילה ונשאר כלב נמוך..:roll: )

אמיר.

אם איני טועה רגליים וכפות רגליים גדולות זה אחד מסממני הגזע (זאב=רועה גרמני).

אצלנו לפחות לכל הגורים שהבאנו היו חתיכת לא'פס.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אם כבר עשינו שרשור על הכלבים שלנו אז למה שאני לא אשים את החיים שלי פה?

הנה דובי, הכלב הכי יפה בעולם, הוא מעורב...אין לי מושג במה נראה לי טרייר עם זאב לבן, אבל אני לא בטוח!

והיופי בדבר, הוא שלקחנו אותו מצער בעלי חיים..זה תמונה יחסית ישנה, מתי שהבאנו אותו מצער בעלי חיים, עכשיו הוא כבר שמן, תהנו:

דובי.jpg

• תוכן חדש...