Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית כלב...

gadik6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על קנייה של גור כלבים מגזע רועה גרמני או רוטווילר... האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות גורים כאלו באיזור הדרום או המרכז (עדיף בדרום)... חשוב כמובן לקנות ממקום מוכר ולא מ"חאפרים"...

ומה המחיר (בערך) של גור כזה?

פורסם

סע לצער בעלי חיים אני בטוח שתמצא שם את מבוקשך.

וגם על הדרך תציל חיים....

יש שם רועה גרמני בכמויות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אםשר למצוא גור במחיר של כמה מאות שקלים ואפשר כמובן לשלם כמה אלפי שקלים .

הכל תלוי בגור - מה התכונות שלו ומה היחוס שלו .

אני אישית שמעתי דברים טובים על כלבים מבית הגידול של לב פראי . :

http://www.dog.co.il/gsd/?q=2

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אתה מחפש כלב מגזע כזה באשר הוא (בלי תעודות וכו') ,או שאתה חייב ייחוס של 17 דורות אחורה?

לא צריך ייחוס של 17 דורות אחורה, אבל שיהיה ממשפחה טובה... :wink: כלומר שיבוא ממקום בעל שם שמוכר גורים איכותיים ועם תעודות...

פורסם
תעודות זה אומר ייחוס של 17 דורות אחורה :idea: המחירים הם בארבע ספרות , בשקלים.

17 דורות אחורה?? :shock:

וכן, הערכתי שזה יהיה בסביבות כמה אלפי ש"ח, פשוט רציתי לדעת כמה בערך (בכל זאת יש הבדל אם זה אלפיים או שמונה אלף)...

איזה מקומות מומלצים יש מלבד האתר שנתנו כבר?

ולמישהו יש הערכה כמה עולה להחזיק כלב מסוג רועה גרמני או רוטווילר (מבחינת אוכל, חיסונים וכדומה) לשנה?

פורסם

אחד המקומות הטובים שאני מכיר לכלבי רועה גרמני בארץ הוא חוות ארז (מילטין) במושב משמר השבעה (קרוב מאוד לראשל"צ).

יש להם כלבי רועה גרמני יפים מאוד עם ייחוס די רציני .

תוכל לקבל שם מידע מפורט על תזונה וכו' (הם גם יבואני מזון וציוד).

פורסם

גם בכלביית אפיקים ניתן לברר על רועה גרמני.

כיום הם מגדלים בעיקר גולדנים אבל לרוב יש להם מס' גורים של רועה גרמני.

שלנו משם וכך גם השניים הקודמים לה.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אני קניתי את הרוטווילר שלי בראשון לציון בלי תעודות אך ממשפחה טובה.

עלה לי בערך 1200-1500 לא זוכר בדיוק.

ממקום שמתמתה בעיקר ברוטווילרים.

אם תהיה מעוניין אני ירשום את המקום.

תמונה של החמוד (התמונה צולמה שהיה עוד קטן,היום הוא הרבה יותר גדול ):

ותאמין לי, אני שמח על כל דקה שהכלב אצלי , הרוטווילירים הם כלבים מדהימים.

029.JPG

פורסם

QUOTE=lironsts]אני קניתי את הרוטווילר שלי בראשון לציון בלי תעודות אך ממשפחה טובה.

עלה לי בערך 1200-1500 לא זוכר בדיוק.

ממקום שמתמתה בעיקר ברוטווילרים.

אם תהיה מעוניין אני ירשום את המקום.

תמונה של החמוד (התמונה צולמה שהיה עוד קטן,היום הוא הרבה יותר גדול ):

ותאמין לי, אני שמח על כל דקה שהכלב אצלי , הרוטווילירים הם כלבים מדהימים.כן, אם תוכל תרשום את המקום...

ומה לגבי אילוף של רוטווילר? אני יודע שהשתמשו ברוטווילרים במשטרה (לא זוכר אם זה היה בארץ או בחו"ל)...

דרך אגב grturbo, איפה זה כלביית אפיקים?

פורסם

המלצה, לך לצער בעלי חיים או כל אחת מהאגודות האילו ותציל חיים של כלב...

זה לגמרי לא משנה אם הוא גזעי או לא, הרי בין כה וכה לא תרביע אותו ותתחיל מזה עסק, לא?

אז אם אתה כבר הולך לרכוש לך חבר ל10-15 שנים הקרובות, לפחות תעשה חסד (ותאמין לי, הכל יהיה אסיר תודה)...

אם אתה רוצה לקנות כלב מסוג רועה גרמני הייתי ממליץ לך על המאלף שלי, אמיתי טל, בן אדם נחמד, ישר (ככל שאני יודע :wink: ), מאלף טוב (עושה שיעורים בקבלנות, עד שאתה מרוצה מהתוצאות, חצי שנה, שנה...).

הכלבים שהוא מוכר הם כלבי עבודה ונראים טיפה "מרוטים" כשהם גורים. אבל אילו כלבי הזאב האמיתיים, ולא כל הדוגמנים ה"כוסיים" שרואים בתערוכות. כלבים מהסוג הזה הם כלבים שמיועדים לשמירה, תקיפה, מציאת סמים או סתם לבית :roll: ...

באמת, אחלה סוג של זאב...

קח בחשבון, שאתה הולך להשקיע סכום של כמה אלפים על בעל חיים, תשקיע עוד איזו אלפיה באילוף. אין כמו כלב מאולף, הבדל של שמים וארץ...

הכלב שלי היה בילתי נישלט, לקנו אותו לאילוף, אחרי שניסיתי לבד וכלום. ולא מדובר בכלב טיפש!

בקיצור, האילוף הוא כדי להעלות את רמת החיים של שניכם...

אם אתה הולך אל אמיתי, מסור לו ד"ש מגילי עם המרצדס :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...