Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב שעבר שיפוץ ראש מנוע לפני שנים (לאחר כשל ברצועת הטיימינג). ב-3 השנים האחרונות, לא סוחב בעליות. בחוות דעת של מוסכים שונים, רק חלק מהצילנדרים במנוע עובדים ולכן הוא חלש. כולם ממליצים על החלפת מנוע ואומרים, תשאיר טלפון וברגע שיגיע תורם, נרים טלפון. הבעייה היא שמדובר כבר בהמתנה של שנים. ניסיתי להתקשר לחברות שמפרסמות במרשתת ומבטיחות מנוע מיבוא במצב טוב. ברגע ששומעים על איזה אוטו מדובר, גם הם מבקשים שאשאיר טלפון אך לעולם לא חוזרים. לגבי המחירים, הציטוט הוא בין 5000 ל 10000 כולל עבודה. שווי המכונית לאחר החלפת המנוע יהייה בערך באיזור הזה גם. אודה לזקני הפורום על המלצה למוסך או חברה שיכולה לעזור במקרה כזה. האוטו עדיין נוסע ולא איכפת לי לחכות עוד כמה חודשים.

פורסם

מלבד המנוע, הרכב במצב טוב. ב-10 השנים שהייה אצלנו עבר טיפולים

בזמן וגילה אמינות מופתית.

מעדיף לפיכך להחליף מנוע, אפילו עם כולה יותר משווי הרכב.

פורסם

חפש בגוגל את אחד מיבואני המנועים : איתי מוטורס או שלמה נאור.

לפחות לגבי הראשון, הוא עובד גם עם מוסכים כך שהאחריות מלאה שכן אם תקנה מנוע אז האחריות של מוסך היא על העבודה בלבד למעט המקרה של איתי מוטורס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחזק את ההמלצה על שלמה נאור...אני מזמין אצלם הם מצויינים וזולים וכוללים את המישלוח עד לאן שתצטרך ללא עלות כלל. כל החלקים שלהם מייבוא ובמצב מצוין מניסיון!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון :wink:

בלב כבד הוחלט על הורדת הרכב מהכביש והעברתו למגרש גרוטאות.

רוב סוחרי הגרוטאות אינם מעונינים ברכב, אפילו לאחר קבלת תמונות בווטסאפ (הרכב נראה חדש, כאילו יצא היום

מהסוכנות). לשיטתם, לרכב אין ערך בשל המנוע הפגום ומחיר הגרירה עולה בהרבה על הפרוטות שישיגו עליו.

בסופו של דבר, הלך לאיבוד יום עבודה בהמתנה לסוחר שהבטיח 500 ש"ח, אבל בסופו של דבר לא הגיע.

אודה להמלצות על סוחרי ברזל הגונים באיזור הצפון.

אופציה אחרת שחשבתי עליה היא לעשות ביטוח לרכב ליום אחד, להוריד אותו לים, להוציא את לוחיות הרישוי

ולשלוח אותו לשחיה בים:evil:

פורסם

כדי להוריד הרכב מהכביש עליך לגשת למשרד התחבורה עם רשיון הרכב

ותעודת זהוי שלך (אתה הבעלים) ולהוריד את הרכב מהכביש.

אם לא תעשה זאת תמשיך חהיות מחויב באגרת הרשוי השנתית (טסט).

אם תזרוק הרכב לים, זה זיהום הסביבה ולפי מספרי שילדת הרכב והמנוע

תאותר בקלות ותואשם.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...