Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידכון מה לא צריך לעשות. לא לשחק עם הבורג המגביל של המצערת. שמתי עליו אום כדי לא לשנות את הכיוון הבסיסי. כיוונתי באמצעות האום הנוסף 700 סל"ד סרק בדרייב. יופי. אבל אז בניוטרל הסרק 1100, המנוע נשמע "עסוק" מידי וזה לא מצב תקין. וכמובן שילוב לא הכי חלק מניוטרל לדרייב במצב זה.

פירקתי את האום הנוסף והכל חזר לקדמותו.

בהזדמנות אנסה ניקוי מנוע צעדים.

[ATTACH]511770[/ATTACH]

זה מה שיש לי התנעה הסל"ד על2000 המנוע נשמע ממש עסוק מעביר מP לD ויש מכההה חזקה שחוץ מהמצב הזה היא לא בנמצא מה עושים??

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכה חזקה יחסית אתה אמור לחוות לדעתי כי מדובר על סל"ד גבוה והתושבות משומשות ואולי חליפיות. אבל הרכב שלך הוא לא הנושא בשרשור הזה.

פורסם

אצלי בסיריון 2008 גם סל"ד בהילוך ללא מזגן עומד על כ550-600 סל"ד.

בעת הפעלת המזגן הסל"ד כמובן עולה ואין רעידות (אולי קצת כשהמדחס יוצא מפעולה ועד שהוא חוזר)

בבדיקה בשני מוסכים לא מדובר בתקלה ומצב התושבות טוב.

בוצע ניקוי מצערת במוסך מורשה דייהטסו ביפו אך ללא שינוי.

פורסם

זה לא מעודד...

כשמסתכלים על המנוע עם דרייב משולב ללא מזגן, הוא רוקד בצורה מוגזמת על התושבות, לא יכול להיות שזה מצב תקין.

ישבתי היום על ספר טכני:

יש פיצוי סל"ד עם הפעלת מזגן.

יש פיצוי סל"ד עם הפעלת צרכני חשמל.

אף מילה על פיצוי סל"ד בעת שילוב להילוך.

פורסם (נערך)

סיריון 2007, סובל מתופעה זהה כבר תקופה ארוכה.

ניקוי מנוע צעדים יסודי לא עזר.

אין שום קוד תקלה, חוץ מהבעיה הספציפית המנוע עובד מעולה.

עריכה אחרונה על ידי Sniros
פורסם

ברכב של אימא שלי לפעמים הרכב רועד ולפעמים לא. לא קיימות רעידות בכל עצירה וגם לי לא מובן לי הנושא. שני דברים יש לי לכתוב:

1. גם אימא שלי "רועדת" ולא מושלמת. זה מה שקורא אצל מבוגרים וצריך אולי לחיות עם זה.

2. יכול להיות שצריך גם לחזור לתאוריה של גיר, מנוע ושילוב ביניהם, להבין מה קורה שם כי אולי זה משהו כמו לחץ גבוה מדי/גבולי של הגיר על המנוע שמוריד סל"ד.

פורסם

כספי, אם אתה רוצה אני אשלח לך סירטון של המנטע...לחיות עם זה זה נחמד, רק שהרעידות האלו גורמות לבלאי גדול לתושבות ולכל מה שמחובר למנוע.

לגבי הגיר, שמו גיר ורוד ונקי, הגיר עובד טוב בכל המצבים. מה אפשר לעשות איתו?

פורסם
כמובן.

האם יכול להיות שסתומה חלקית?

אולי דווקא חיישן טמפרטורה שלא תקול לחלוטין אלא מזייף יכול לגרום ל "מצערת לזייף" ?

פורסם

מקס, המנועים נראים תקינים, הסל"ד תקין, הרכבים לא רועדים חוץ ממצב D בגיר ולדעתי לא צריך לחפש את הבעיה במנועים, צינורית נוזל קירור או חיישן טמפרטורה. זה השילוב ל-D/עצירה ב-D שגורם לתופעה.

פורסם (נערך)
כיוונתי באמצעות האום הנוסף 700 סל"ד סרק בדרייב. יופי. אבל אז בניוטרל הסרק 1100, המנוע נשמע "עסוק" מידי וזה לא מצב תקין. וכמובן שילוב לא הכי חלק מניוטרל לדרייב במצב זה.

שני דברים:

1. הרכב ננהג כל הזמן במצב D. יכול להיות שעדיף כרגע הכיוון הזה על הכיוון הנוכחי לפחות עד לתיקון הנושא.

2. הייתי עובר על קבצי הספרות הטכנית כולל הקבצים שעוסקים בגיר. ישנם כמה קבצים שם. אולי יצוץ רעיון.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi

• תוכן חדש...