Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה, תודה. לא מצאתי את זה, הסתכלתי במקום אחר.

הפיצוי קיים בכל המצבים המוזכרים שם למעט בשילוב להילוך.

זאת אומרת כשמגיעה פקודה למנוע צעדים לשנות זווית ולפתוח יותר את מעבר האוויר עוקף מצערת, הוא מבצע.

אבל בשילוב להילוך משום מה לא מגיעה פקודה כזאת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידכון, לא פתר את הבעיה אבל זה משהו חשוב.

נקיתי את בית המצערת בלי פירוק. היה די נקי. גם המעבר של מנוע צעדים נראה נקי.

ניתקתי את המצבר ל 5 דקות, חיברתי ונתתי למנוע לעבוד 10 דקות בסרק.

לא השתנה שום דבר, לא היה אפילו שיפור קל.

כיוון שלא ידעתי מה עוד אפשר לעשות, סבבתי מעט את הבורג שקובע את נקודת העצירה של המצערת. כך שהיא תיעצר במצב טיפה יותר פתוח.

הגעתי למצב של סל"ד סרק בניוטרל 900-1000, בהילוך 700.

נראה בסדר?

כמה מחזורי התנעה, נראה שנשאר ככה.

אחרי זה האוטו נסע כמה שבועת...מחשב מנוע לא פרייר. לימדו אותו בבית הספר את תולדות ה ECU: סרק בניוטרל ללא עומס צריך להיות 700. אז הוא הבין שמישהו התעסק עם מיקום המצערת והחזיר את הסרק למה שצריך להיות לפי הספר על ידי סגירה נוספת של מעבר אוויר עוקף.

בקיצר, הכל חזר לאותו מצב. 700 וחלק ויציב בניוטרל ללא עומס, 550 ורועד בדרייב.

פורסם

בוקי,האם בתוך המצערת /עליה יש חיישנים- בדגש על חיישן זווית בית מצערת שאולי ניקיון של אחד מהם /יותר יוכל לפתור את הבעיה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בסיריון של ההורים יש את אותה בעיה

ניסיתי גם את כל מה שעשית ושום דבר לא עזר, תעלומה גדולה שלא נראה לי שיש לה פתרון

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

כשהרכב היה חדש לפני 10 שנים, זה היה כך? 100% שלא.

אז משהו השתנה, מעניין מה זה המשהו הזה.

פורסם

הרכב שנת 2011 יד שנייה ההורים שלי קנו אותו לפני שנתיים והבעיה הזאת הייתה קיימת כבר אז, אין לי מושג מתי היא התחילה הרכב עם קצת מעל 100000 קילומטר

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם
כשהרכב היה חדש לפני 10 שנים, זה היה כך? 100% שלא.

אז משהו השתנה, מעניין מה זה המשהו הזה.

כאשר הרכב היה חדש ברור שהסל"ד לא היה סביב 550RPM. לדעתי אין לך מה לעשות בנידון אלא אם תוכל לצרוב תוכנת ניהול מנוע חדשה עם פרמטרים חדשים אשר מעלים במעט את סל"ד המנוע.

אם תמצא פיתרון אחר אשמח לשמוע מכיוון שהתופעה מופיעה גם בגולף דור 4 אחרי נסועה של 250K-300K והייתי שמח לעזור לחבר בעניין.

למה זה קורה ? אני נמנע מלכתוב דברים מסויימים שאני בטוח שהם נכונים ב-99.999 אחוז לאחר התייעצות עם בעלי מקצוע מומחים בתחום בכדי לא לקבל '"זובור" בהודעה פרטית :-P

איזה כייף לי :)

פורסם

בוקי,עם כל הכבוד וההערכה לידע שלך אומרים שגם הסנדלר לא הולך יחף והספר לא יכול לספר את עצמו ורופא שחלה חלילה במחלה קשה לא יכול לרפא את עצמו,אלא זקוק שאחרים יטפלו בו.

לאן אני חותר ? אם תגש למוסך מורשה דייהטסו (היה להם מרכזי ברמת גן/ת"א -זוכר שכאשר החזקתי באפלאוז התקשרתי אליהם עם אותה בעיה שד"א נפתרה רק לאחר החלפת מצערת קומפלט מפירוק לאחר החלפת המון חלקים שלא עזרו ומספר ניקויים שלא עזרו- אצלי זה היה חמור יותר- הרכב היה נכבה רנדומלית בשילוב מרוורס להילוך-הם אמרו אתה ומזלך,לא יעזור חפש מצערת אחרת מפירוק-לא יודע עד כמה המצערות זהות אם בכלל ) ואם היום הם לא קיימים אז מוסכי טויוטה/סובארו מורשים מכירים את הרכב הזה טוב- אולי שווה יעוץ מהם או ממכון להזרקות שינסה להרכיב מצערת אחרת רק לניסיון כדי שתדע אם הבעיה ממנה או לא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לנסות להרכיב מצערת אחרת אני יכול בעצמי. רק שלפי העדויות של החברים פה, אם הבעיה במצערת אז זו אותה בעיה בכולן. איפה תמצא אחת תקינה?

אם תהיה פה עדות של מישהו שפתר את זה במוסך שמכיר את התקלה, אין לי בעיה לגשת לשם. רק שלא ראיתי עדות כזאת בנתיים.

מה זה מצערת ברכב הזה? יש פרפר מצערת מכאני שמחובר עם כבל לדוושת הגז.

יש מנוע צעדים או בשמו הנכון מייצב סיבובי סרק שנשלט על ידי מחשב מנוע.

והחלק החשמלי השני זה חיישן TPS - חיישן מצב מצערת שאומר למחשב מנוע כמה הנהג לוחץ על הגז.

אין שם עוד חיישנים או חלקים חשמליים.

גם אין חיישן MAF, יש חיישן MAP שנמצא רחוק מהבית מצערת על הקופסא של פילטר אוויר.

פורסם

אני יכול להעיד שבטיפול שביצעתי במורשה הראשי של דייהטסו ביפו, טענו שהסלד הוא תקין וככה הרכב. ביצעו ניקוי מצערת (ללא פירוק) וזה לא שינה דבר.

• תוכן חדש...