Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סיריון 2008 עם 104 אלף ק"מ.

כשהמנוע בטמפ' עבודה, גיר משולב ל D והמזגן כבוי, סל"ד סרק לפי השעון בערך על 550. המנוע רועד ואיתו כל האוטו. הרעידה לא קריטית ולא חזקה, אבל בהחלט לא נעימה.

מעברים לניוטרל - עלוה ל 700, אין רעידות.

מפעילים מזגן בניוטרל - עולה ל 800-900, גם אין רעידות.

ב D עם מזגן - 700-800 סל"ד וגם אין רעידיות.

בכל המצבים הסיבובים יציבים בלי שום משחק.

ככה האוטו נקנה בתחילת השנה רק שלא מצאתי זמן לטפל בזה...

תודה מראש על הרעיונות.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לאח שלי הקטן יש כזה רכב בדיוק ,כאשר נקנה הרכב סימפטומים דומים ובהינתן הק"מ הנמוך שעבר הרכב עד הקניה (56K יד ראשונה פרטית),במוסך הציעו וניקו בית מצערת והיה שיפור.

לגבי הרכב שלך:

-הטורים נמוכים מידי זו עובדה.

- עכשיו,נתון שאנחנו יודעים זה שלא נוגעים בבורג התערובת מהיצרן.

לי נראה לפי תיאור הבעיה (אעפ"י שסיבובי המנוע יציבים), שרוב הסיכויים זה שאם תנקה בית מצערת ומצערת ויכוונו אותה מחדש זה יסתדר.

אפשרות נוספת- אחד או יותר מהחיישנים ככל שנמצא על המצערת הזו/בתוכה ואחראי על סיבובי המנוע/אם יש פוטנציומטר כלשהו הוא מזייף- אם אפשר לפרק,לנקות ואז לבדוק אם יש שינוי.

יש עוד אפשרות בסיכוי נמוך שהטעינה לא מספיקה (נכון שלא ציינת שנדלקה מנורה) אבל,היו לי 2 מקרים ברכבים יותר ישנים (יפניים- מיצובישי לנסר ודייהטסו אפלאוז) בהם סיבובי המנוע היו יציבים ואחרי פרק זמן של לא יותר ממס' חודשים הגעתי למצב של אלטרנטור תקול.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אף אחד לא הצליח לפתור את זה?

גם כשמדליקים אורות הסל"ד עולה לערך תקין.

לא מבין איך ניקוי מצערת יכול לעזור, סל"ד בניוטרל עומד בדיוק במפרט היצרן (700) ויש פיצוי של מנוע צעדים לאורות ולמזגן.

יש בורג שקובע על הנקודה בה יעצור פרפר המצערת כשדוושת הגז משוחררת.

אפשר באמצעותו לעלות טיפה את הסל"ד אבל זה גרם לכך שבהתנעת בוקר הסל"ד גבוה מידי, בקיצור לא טוב.

פורסם
אף אחד לא הצליח לפתור את זה?

גם כשמדליקים אורות הסל"ד עולה לערך תקין.

לא מבין איך ניקוי מצערת יכול לעזור, סל"ד בניוטרל עומד בדיוק במפרט היצרן (700) ויש פיצוי של מנוע צעדים לאורות ולמזגן.

יש בורג שקובע על הנקודה בה יעצור פרפר המצערת כשדוושת הגז משוחררת.

אפשר באמצעותו לעלות טיפה את הסל"ד אבל זה גרם לכך שבהתנעת בוקר הסל"ד גבוה מידי, בקיצור לא טוב.

סתם מעניין אותי, למה סלד גבוהה בבוקר זה לא טוב? (בהנחה שזה לא גבוהה מ2000 סלד).

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם

א'. כי כשמכניסים להילוך ורוצים לנסוע, יש שילוב גס להילוך בגלל הסל"ד הגבוה.

ב'. לדעתי לא הכי בריא להריץ ממוע שרק לפני רבע שניה הניע, ב 2000-2500 סל"ד.

ג'. כי לא זו הייתה כוונת היצרן. במצב מקורי סרק מהיר בבוקר אמור להיות כ 1400-1500.

פורסם
א'. כי כשמכניסים להילוך ורוצים לנסוע, יש שילוב גס להילוך בגלל הסל"ד הגבוה.

ב'. לדעתי לא הכי בריא להריץ ממוע שרק לפני רבע שניה הניע, ב 2000-2500 סל"ד.

ג'. כי לא זו הייתה כוונת היצרן. במצב מקורי סרק מהיר בבוקר אמור להיות כ 1400-1500.

לגבי ב'? שאתה מניע בבוקר התנעה קרה על כמה הסל"ד שלך 2000-2500?

פורסם

וידוע לך מה מצב תושבות המנוע/גיר? כבר ניתקלתי במצבים בהם תושבות היו גמורות ובהעברה בין ניוטרל לדרייב המנוע ייצר זוית שהשפיע על מתיחת כבל הגז ורפיון שלו מה שהשפיע כמובן גם על הסלד. ממליץ לבדוק את הכיוון הזה.

פורסם

כשעומדים ב D במקום, המצערת סגורה עד בורג המעצור. מנוע צעדים שולט על מעבר אוויר עוקף ומייצב את הסל"ד.

אם תמתח במצב הזה את הכבל גז, הסל"ד יכל רק לעלות, לא לרדת. אם תרפה את הכבל, לא יקרה כלום. המצערת לא יכולה להיסגר יותר.

פורסם

עידכון מה לא צריך לעשות. לא לשחק עם הבורג המגביל של המצערת. שמתי עליו אום כדי לא לשנות את הכיוון הבסיסי. כיוונתי באמצעות האום הנוסף 700 סל"ד סרק בדרייב. יופי. אבל אז בניוטרל הסרק 1100, המנוע נשמע "עסוק" מידי וזה לא מצב תקין. וכמובן שילוב לא הכי חלק מניוטרל לדרייב במצב זה.

פירקתי את האום הנוסף והכל חזר לקדמותו.

בהזדמנות אנסה ניקוי מנוע צעדים.

20181101_090153.jpeg

פורסם
לגבי ב'? שאתה מניע בבוקר התנעה קרה על כמה הסל"ד שלך 2000-2500?

1900 ברכב של אימא שלי אתמול בצהריים ואחרי ק"מ 1000. אני מניח שבבוקר עם ההתנעה יכול להגיע ל-2500 אבל אני בקושי נוהג ברכב אז אני לא בטוח. העניין הוא שהסל"ד צריך לרדת מהר כפי שכתבתי ולא נראה שזה קורה אצלך אולי בגלל סליל ההצתה.

• תוכן חדש...