Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחרתי מתנה לחג כשבועיים מראש, שהייתי אמור לקבל בתאריך 4.9

התפטרתי בתאריך 2.9

ההתפטרות הייתה בהודעה מראש ובצורה נעימה לחלוטין מ 2 הצדדים.

המתנה זה בעצם שובר שמקבלים ב SMS ו/או במייל, בדקתי מול החברה שמחלקת את השובר והמספר שלי לא רשום בחלוקת המתנות, ככה שהוסרתי.

יש לי קשר בסיסי++ עם HR רק שאני לא יודע אם הם אחראים על זה, אבל השאלה האמיתית היא, האם זה מוסרי לבקש, כלומר האם המתנה לחג אמורה להיות כתמורה לכל זמן העבודה שנתתי עד לחג או לזמן שאתן מהחג הקרוב עד לחג הבא :roll:

מתעקש כי זה לא מעט כסף :lol:

תודה מראש

Miata ND2

פורסם

אם יש לך קשר טוב וההתפטרות בוצעה בצורה נעימה, אין בעיה לבקש יפה. רק אל תפתח ציפיות.

זה לא משנה מי האחראי לזה, כך או כך כל בקשה בעניין הזה עוברת דרך ה-HR, אז שאל אותם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלנו בעת בחירת המתנה היה רשום שרק מי שעובד בערב החג זכאי לקבלה.

כך שלפי התאריך, אם התנאים אצלכם זהים, אתה לא זכאי לקבל.

פורסם

כמה זמן עבדת שם?

יתכן שאתה זכאי על פי חוק תבדוק בתלוש את ההורדות לטובת המעסיק,

בכל מקרה אין שום מניעה לפנות בנימוס למעביד.

פורסם
כמה זמן עבדת שם?

יתכן שאתה זכאי על פי חוק תבדוק בתלוש את ההורדות לטובת המעסיק,

בכל מקרה אין שום מניעה לפנות בנימוס למעביד.

עבדתי שם שנתיים . בתלוש רשום "שווי מתנה מגולם" והסכום הוא מינוס שקל.

אנחנו לא עובדים בערב חג אז זה לא איזה חובה לעבודה בתאריך מסוים.

לא התפטרתי אחרי כי ב 5.9 כבר הייתי בחו"ל

אני לא מפתח ציפיות, אבל רוצה לדעת האם זה מקובל לבקש :)

Miata ND2

פורסם

אין מה להפסיד.

מתנות, בונוסים ושאר הטבות שניתנים לעובד מעבר למתחייב על פי הסכם העבודה, נועדו לשפר מוטיבציה, למנוע עזיבה וכדומה.

ולכן אין היגיון בחלוקת הטבות כאלו למי שעוזב.

:turn-l:
פורסם

מתנות לחג אינו חובה שבחוק

הם ניתנות או מתוך הסכמי עבודה שחלים לל העובד והמעביד אות מתוך נוהג כלשהו אצל המעסיק מזה שנים.

מה המצב אצלך?

בכל מקרה גם אם לאלר בדיקה לא מגיע לך תנסה את שיטת מצליח.

מניח שאת הודעת ההתפטרות נתת כבר ב 2.8

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קטע מעצבן דומה שקרה לי:

ביקשתי ועודכנתי שאושרה העלאת שכר של כ4K. יום למחרת הגשתי מכתב התפטרות על עזיבה לאחר חודש ימים.

לא קיבלתי את העלאת השכר :-(, גם כאשר פניתי לראש המחלקה העניין הושתק ולא היה נעים לי להציק.

פורסם

איזה דומה, זה הרבה יותר רע

יש לך את זה כתוב? נראה כאילו יש לך פה עילה אולי גם אם זה בע"פ.

אני מאמין שחשבת על זה והחלטת לוותר

Miata ND2

פורסם
קטע מעצבן דומה שקרה לי:

ביקשתי ועודכנתי שאושרה העלאת שכר של כ4K. יום למחרת הגשתי מכתב התפטרות על עזיבה לאחר חודש ימים.

לא קיבלתי את העלאת השכר :-(, גם כאשר פניתי לראש המחלקה העניין הושתק ולא היה נעים לי להציק.

קטע מעצבן שקרה לי:

בא אלי עובד שלי וביקש העלאה של 4k , קיבל ויום אחרי זה התפטר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...