Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הולך להישאר אצל בעליו ל10 שנים הקרובות,אני רוצה רכב עמיד,בעל צריכת דלק כמה שיותר נמוכה,שיאבד כמה שפחות מערכו במהלך השנים הללו,רכב מיני,סגנון סוזוקי סוויפט,קיה פיקנטו,מאזדה 2,הונדה ג'אז,טויוטה יאריס או כל משהו אחר באיזור הסכום הזה,משהו מנסיונכם שלכם או של המכרים שלכם שמרוצים מאיזה רכב מיני שיש אצלהם,אשמח לתגובה בנושא

תודה

m7kj.jpg
פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום,

כל הרכבים שרשמת הם מקבוצת הסופר מיני.

מיני - רכבים יותר קטנים ( קיה פיקנטו, יונדאי I10, שברולט ספארק, ניסאן מיקרה ).

לא רשמת האם זה חייב להיות רכב חדש. רכבי סופר מיני חדשים שמתאימים לדרישות עולים 90 אלף שקלים ויותר, גם כאשר מדובר בקניה מליסינג 0 קילומטרים.

הונדה ג'אז החל מ 2015 מומלץ מאוד - רכב בטיחותי, חסכוני, מרווח, אמין וסחיר. מרגיש קצת חלש ( מכוון לצריכת דלק נמוכה ).

מאזדה 2 פחות חסכונות אבל חזקה יותר - גם כן, אמינה ושומרת טוב על המחיר שלה.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1729/מאזדה-2-דינאמיק-1500-אוטומטי-5-דלתות-2018

במקרה שלך, אם הכוונה רק לרכב חדש, אני ממליץ לך בחום ל 10 שנים לרכוש רכב מליסינג ממוני ( 0 קילומטרים ) - ההנחה משתלמת לתווך ארוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

לא רשמת האם זה חייב להיות רכב חדש. רכבי סופר מיני חדשים שמתאימים לדרישות עולים 90 אלף שקלים ויותר, גם כאשר מדובר בקניה מליסינג 0 קילומטרים.

הונדה ג'אז החל מ 2015 מומלץ מאוד - רכב בטיחותי, חסכוני, מרווח, אמין וסחיר. מרגיש קצת חלש ( מכוון לצריכת דלק נמוכה ).

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1729/מאזדה-2-דינאמיק-1500-אוטומטי-5-דלתות-2018

במקרה שלך, אם הכוונה רק לרכב חדש, אני ממליץ לך בחום ל 10 שנים לרכוש רכב מליסינג ממוני ( 0 קילומטרים ) - ההנחה משתלמת לתווך ארוך.

הכוונה היא לרכוש מליסינג,אפשר גם I10 וC1,אילו מהם שומרות על ערכן הכי טוב?,מאזדות ממה שאני יודע מאבדות מהערך שלהן מאוד מהר,תקנו אותי אם אני טועה?

m7kj.jpg
פורסם (נערך)

כל רכב מפסיד, במיוחד חדש.

מאזדה דווקא לא מפסידה יחסית הרבה - רכב מבוקש וסחיר.

בין רכבי מיני קיה פיקאנטו שומרת יחסית טוב על המחירון.

פיקנטו תשאיר לך עודף נחמד מהתקציב שרשמת.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1796/קיה-פיקנטו-LX-1250-אוטומטי-5-דלתות-2018

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

הכוונה היא לרכוש מליסינג,אפשר גם I10 וC1,אילו מהם שומרות על ערכן הכי טוב?,מאזדות ממה שאני יודע מאבדות מהערך שלהן מאוד מהר,תקנו אותי אם אני טועה?

m7kj.jpg
פורסם
כל רכב מפסיד, במיוחד חדש.

מאזדה דווקא לא מפסידה יחסית הרבה - רכב מבוקש וסחיר.

בין רכבי מיני קיה פיקאנטו שומרת יחסית טוב על המחירון.

פיקנטו תשאיר לך עודף נחמד מהתקציב שרשמת.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1796/קיה-פיקנטו-LX-1250-אוטומטי-5-דלתות-2018

ראיתי שעשו מבחני רכב בין הI10 לקיה פיקנטו והיונדאי לקחה

m7kj.jpg
פורסם

האמת היא ששמירת ערך היא הדבר האחרון שצריך לעניין מישהו שיחזיק ברכב 10 שנים.....

זה באמת לא משנה אם הוא הוא יהיה שווה 3000 ש"ח או "יחזיק מחיר" ויעלה כפול --6000 ש"ח...

קשה לנבא היכן נהיה, אם נהיה בעוד 10 שנים, איזה יצרנים ישרדו ואם בכלל עוד ניסע על רכבי בנזין...

אין שום קשר, גם לא מקרי בין C1 למאזדה 2 או הונדה גאז, מכל מקום לטווח ארוך וללא דרישות מיוחדות, הייתי הולך על רכב מסגמנט סופר מיני, ללא טורבו וללא גיר רובוטי, כנראה מתוצרת אסייתית... האמת שקשה לטעות עם הונדה, סוזוקי, מאזדה או יונדאי/קיה, רחוקות מלהיות מבריקות אבל אמינות, סחירות ומתאימות למדי להחזקה לאורך שנים למי שאין לו באמת דרישות מיוחדות מהרכב.

אין שום פסול לקנות מאפס ק"מ או מכונית בת כחצי שנה עם מעט ק"מ, זה מכניס לתקציב לא מעט מועמדות וכך או כך מדובר במכוניות חדשות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא, אתה תהיה יד 2, ברישיון הרכב יהיה רשום 01 בעלים קודמים, בעלות קודמת ליסינג.

ההפחתה בעוד 10 שנים בשקלים תהיה משמעותית יותר נמוכה מגובה ההנחה שאתה מקבל עכשיו.

כמובן, כדאי לבדוק גובה ההנחה שניתן לקבל אצל היבואן.

I10 ופיקנטו למעשה אותו הרכב.

תבחר מה שנראה לך יותר אחרי נסיעת מבחן.

פורסם
לא, אתה תהיה יד 2, ברישיון הרכב יהיה רשום 01 בעלים קודמים, בעלות קודמת ליסינג.

ההפחתה בעוד 10 שנים בשקלים תהיה משמעותית יותר נמוכה מגובה ההנחה שאתה מקבל עכשיו.

כמובן, כדאי לבדוק גובה ההנחה שניתן לקבל אצל היבואן.

I10 ופיקנטו למעשה אותו הרכב.

תבחר מה שנראה לך יותר אחרי נסיעת מבחן.

נו,00 זה יד ראשונה,01 זה יד שנייה,אם הבעלים הקודמים הם 01 שזה יד 2 זה אומר שאני יד 3

m7kj.jpg
פורסם

אם אתה קונה מליסינג יהיה רשום 01 כלומר אתה תהיה יד שניה.

כי הליסינג זאת היד הראשונה.

מכול הרשימה הייתי בוחר בסיטרואן c3 היא נוחה מאוד, מאובזרת, זריזה.

וגם ירידת הערך תהיה גדול מהגאז בעוד 10 שנים המחירים כבר יהיו זניחים אבל תהנה במשך 10 שנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה קונה מליסינג יהיה רשום 01 כלומר אתה תהיה יד שניה.

כי הליסינג זאת היד הראשונה.

מכול הרשימה הייתי בוחר בסיטרואן c3 היא נוחה מאוד, מאובזרת, זריזה.

וגם ירידת הערך תהיה גדול מהגאז בעוד 10 שנים המחירים כבר יהיו זניחים אבל תהנה במשך 10 שנים.

איך הסיטרואן מבחינת הטורבו שיש לה,זה לא מוקד לבעיות?,מנוע 1200

m7kj.jpg
פורסם

לא מדובר במנוע חדש, הוא נמכר כבר כמה שנים ואישית לא שמעתי בפורום או ברשת על בעיות, ה208 למשל נמכרת עם המנוע הזה החל מ2012.

• תוכן חדש...